🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 159 099
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 15
  • # супернатурална #
Благодаря за темата! Да има по-малко Валерия и Елена и повече нови звезди в нея!
Аз си чакам любов, или поне изпепеляваща страст, не ми се гледат скандали и интриги. Но пък ако ги има-с интерес ще ги коментирам.

# 16
Записвам се и аз за сеира Laughing  Дано другата седмица да намалят часовете на излъчване ,че отново ще настане "ад".

# 17
Значи ако Мартин, в който се кълнем всички, прави достатъчно сеир нека са си 3 часа. Аз ще ги гледам по няколко дни така и ще ми е чудно. А не 3 часа да ми се гледат на розораздаването Grin

# 18
Е, във всяка тема идват възмутени, казват, че няма да гледат, че предаването трябва да се забрани и после продължават да са в течение на всичко, от негледане, разбира се.
Е как, никой не гледа “Ергенът”. Никога. Да им се чудиш на БТВ защо вече четвърта година държат в ефир предаване, което няма нито един зрител. Даже го слагат в праймтайма.

# 19
Даниела, да не те е хапал щъркел?
...
Ще гледам за сеира. Приятно гледане на всички!

# 20
  • София
Благодаря за новата тема, Clouded! Flowers Hibiscus
Аз по традиция ще гледам на запис, далеч след края на епизода. Абсурд да гледам в реално време 3 часа.

Момичета, темата е в отлични ръце с Clouded, като стопанин!
Благодаря ви много за доверието, но аз много пъти съм казвал, че пролетта си почивам (активно), защото отделям твърде много енергия и време за големите и водещи риалита на телевизиите през есента. Като единственото изключение е любимия ми Сървайвър, който излизаше през пролетта през последните си две издания и за него нямаше как да не водя темата.
Още за сезон 1 няколко пъти ми предлагаха на лични съобщения да водя темата за Ергенът, същото и за сезон 2, но учтиво отклонявах.

Clouded е сред най-големите фенове и тънки познавачи на материята, така че съм много щастлив, че тя пое темата.🙂

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 19:51 от Diavolo

# 21
  • Някъде там
Благодаря за труда,Clouded ! Надявам се на истинско шоу и смях. Нека да има и тутанкамиони и сеири и мумии, но дано не е само това.
Тейчето този път не може да сгафи, като издаде победителката и само прозорче от къщата  на момите показа.😄

# 22
Валерия от трети сезон ще влезе, като най-добра приятелка на Виктор, но защо ще я дават още от първи епизод, предстои да видим.

# 23
Благодаря за темата, ще ми е много интересно да ви чета този сезон, понеже съм само от четящите. Simple Smile Но да ви питам понеже вероятно имате представа, как може да се гледа ергенът онлайн от чужбина? Спомням си, че имаше някакъв сайт, но не се сещам името. Предварително благодаря.

П.П. Доколкото разбрах могат да се гледат на BTV PLus, но това възможно ли е от чужбина?

# 24
Валерия от трети сезон ще влезе, като най-добра приятелка на Виктор, но защо ще я дават още от първи епизод, предстои да видим.
Може да участва само във визитката му или нещо такова. Надявам се да не се навърта цял сезон, малко ми е противна. А и едва ли - постоянно поства от България.

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 23:23 от Lilly_85

# 25
Записвам се за новата тема.
Благодаря за темичката между другото.
Тази вечер ще гледам заедно с Вас.

# 26
Със сигурност ще гледам - дано нямаме мама Ксения 2 и отново бягащ Ерген, че ще е голям майтап.

# 27
Ох, най-после нова тема и нови участници, а не старите шлагери….

# 28
Благодаря за новата тема, Clouded! Flowers Hibiscus
Аз по традиция ще гледам на запис, далеч след края на епизода. Абсурд да гледам в реално време 3 часа.

Момичета, темата е в отлични ръце с Clouded, като стопанин!
Благодаря ви много за доверието, но аз много пъти съм казвал, че пролетта си почивам (активно), защото отделям твърде много енергия и време за големите и водещи риалита на телевизиите през есента. Като единственото изключение е любимия ми Сървайвър, който излизаше през пролетта през последните си две издания и за него нямаше как да не водя темата.
Още за сезон 1 няколко пъти ми предлага на лични да водя темата за Ергенът, същото и за сезон 2, но учтиво отклонявах.

Clouded е сред най-големите фенове и тънки познавачи на материята, така че съм много щастлив, че тя пое темата.🙂
Благодаря за думите Simple Smile Ако ти кажа колко пъти ти се възхищавах как имаш нерви, докато се опитвах да поставя  линкчетата на снимките Grinning

Всичко по първа страница е копирано от официалните канали на предаването, реших, че докато не знаем нищо, няма смисъл от свободен текст. Та да знаете, че патосът ми към сезона не е толкова голям и ще гледам дори с огромна доза недоверие поради слуховете за Ергените и факта, че ще снимат сезона по бързата процедура.

Следвам Валерия от сезон 3 и не ми е правило впечатление да е отсъствала или да е била в Шри Ланка, така че предполагам, че ще се появи само покрай Виктор в първия епизод, когато са снимали в България.

# 29
  • Вестерос
Хайде на новата тема!
Супер оформление!
Мерси :*

Мартин бил на 39 години, демек 86, аз съм в шок. Той ми изглеждаше на 43-44 годишен вече...

Общи условия

Активация на акаунт