🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 157 727
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 45
Благодаря за темата, Clouded!
Моето дете няма да е заспало до тогава, ще гледам със закъснение, но пък с удоволствие чакам новата порция смях. Участниците не са ми познати, защото не следя никакви други такива предавания.
И вашите коментари ще следя, защото са ми супер интересни!

# 46
Как пуканки и семки, хора, аз заредих  мезенца, сиренца и вино, че и десерт купих Joy Работата е сериозна, ей!

# 47
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата! От видяното до момента се чудя освен пуканки 🍿 да взема и да си налея нещо. Какви са тези жени, които лично са подбрали?

# 48
Благодаря за темата! От видяното до момента се чудя освен пуканки 🍿 да взема и да си налея нещо. Какви са тези жени, които лично са подбрали?
Не знам, но явно са били с вързани очи, като са ги избирали.

# 49
  • Варна
Записвам се, смятам да гледам шоуто.
Не съм следила спойлерите изкъсо, но не се и съмнявам, че тук ще навакcам.
Благодаря на Clouded и всички пишещи. Flowers Hibiscus

P.P.
Вече съм на червено вино, трябваше ми за вечерята... Stuck Out Tongue Closed Eyes

# 50
  • София
Нареждам се и аз в темата. Благодаря! Flowers Rose
Интересно ми е какво ще сътворят с двамата ергени. Всичко е различно този сезон. Наум ми е странен с коса.

# 51
  • USA
Значи, Даниела в Ергенът, Бачорски в Хелс, как не намериха и Наска някъде да я пъхнат?

# 52
  • София
Тази Рупецова с какво е известна? Не следя много изкъсо родния хайлайф, а подразбирам, че е популярна по някакъв начин.

# 53
Тази Рупецова с какво е известна? Не следя много изкъсо родния хайлайф, а подразбирам, че е популярна по някакъв начин.
Написала е книга, тип мотивационна, как трябва да си знаеш цената и да не се хващаш с някой, който работи на 2000 лв. 🙄 По това време имаше някакъв мъж / гадже богаташ, но явно нещата са се скапали.

# 54
  • Варна/Амстердам
Благодаря за темата! Ribbon Two Hearts

Първия месец ще гледам редовно, но началото на другия заминавам на един много дълъг стаж в чужбина и ще има да се чудя къде да гледам епизодите. Ще питам тук като дойде време! Simple Smile))

Пожелавам приятно и забавно гледане на всички, весели и пълни с хумор теми и интересни участници все пак (към последното съм малко скептична). Sweat Smile

# 55
Значи, Даниела в Ергенът, Бачорски в Хелс, как не намериха и Наска някъде да я пъхнат?

Някой трябва да гледа милионерските отрочета. :д

# 56
Clouded, благодаря за темата!

И аз възлагам големи надежди на Мартин – дано да са вкарали устати моми да му палят фитилите.

# 57
Благодаря много за новата тема, розичка 🌹 за Clouded🫶
За хората в чужбина - миналата година качваха почти веднага епизодите в playtube.tv
Като напишете Ергенът сезон 4, епизод еди кой си е първия резултат след БТВ+😊

# 58
Супер, благодаря за темата, Clouded! Нямам търпение да видя Мартин какво ще направи и дали няма да се появи трети ерген.😉

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 19:13 от a.vasileva

# 59
  • Stockholm
Благодаря за темата Heartbeat Усещам, че както винаги, темата ще е по-забавна от шоуто. И аз съм на просеко Champagne Няма да отстъпваме на ергенките Joy

Общи условия

Активация на акаунт