🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 157 708
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 60
Няма да отварям цяло просеко, но се чудя между напитка или семки, да отговарят на естетиката на предаването Grinning

Айде да ги видим ще съшият ли с бели конци старата чанта Елвиса за Йоана

# 61
Благодаря за темата. Бъдете здрави и приятно гледане на всички. Чакам сипах си едно чайче и чакам да почнат да крачат към входа.

# 62
  • гр.София
Строявам се и аз тук,т.к. темата винаги е изключително забавна, а предаването успешно ми изпразва главата,ще имам нужда в следващите месеци. Надявам се да няма извънредни простотии .
Дано не са тричасови и следващите епизоди.
Благодаря на пишещите и поддържащите темата.

# 63
Тук съм!
Благодаря за темата!
Надявам се в този сезон да няма много пияни и психически нестабилни кандидат- снахи.

# 64
Здравейте и от мен! Досега съм гледала всички сезони в България и искрено съм се забавлявала с темата и сега ще се престраша и да пиша. Ще гледам на запис на следващия ден, че не ща децата ми да гледат такива неща Joy
Гледах Мартин в ИВ и му симпатизирам, но да видим. Иска ми се да има поне 1 девойка, с остър ум, за да има интересни разговори, но ще видим...

# 65
Благодаря за темата, Clouded 🌹

Няма да гледам в реално време, че бебето иска приспиване. 😁
Някой беше написал, че тази година ергенките сами избират как да се представят. Да видим ще има ли обливки 😁

# 66
Сипвам виното след малко и аз.
И се чудя дали Валерия няма да е барманката, за която писа някой по-напред.

# 67
Сами ще се гримират, сами ще решават какво да облекат.
Ще има барман, който ще ...
Няма да издавам повече. Някои от вас вече знаят. 

# 68
СипАх си! То не се издържа 🤣

Тупарев и Тушев ли са пак продуценти?

# 69
  • Телиш/Плевен
Благодаря за темата! Flowers Rose

Не съм сред най-големите фенове на предаването, но го харесвам и гледам, така че ще следя с интерес темата и ще се включвам от време на време. Heart
Симпатизирам на Мартин.

# 70
  • София
Началото винаги ми е по-интересно от края. Grinning Как нямам и аз едни пуканки...

# 71
СипАх си! То не се издържа 🤣

Тупарев и Тушев ли са пак продуценти?

Ники Николов е тази година.

Сипах си вече и аз и ще чакам началото 😁

# 72
  • Leeds, UK
Добър вечер! Аз съм в чужбинско и тук е 18 часа, рано ми е за пиене, ама ще си сипя едно джинче😁. Благодаря за темата. Прекрасно е оформена!

# 73
От както казаха, че Туджаров ще е на снимките, се опасявах, че и Виктория ще я прилепят някак. За съжаление май са успели

Последна редакция: нд, 09 фев 2025, 19:56 от dany_nik

# 74
Айде, честит ни четвърти сезон!  Clouded, благодаря за темата, чудесно оформление.

Общи условия

Активация на акаунт