🌹 Ергенът 🌹 сезон 4: старт от 9-и февруари, 20:00

• 157 680
  • 3 008
  •   1
Отговори
# 75
Опа, седнах и аз.
Подготвила съм фъстъчки и количка.

Чакам парада на крокодилите

# 76
# 77
Хайде и аз съм в очакване 😀

# 78
  • Варна
Сипах ракийка, направих салата и чакам с нетърпение, а брат ми пише за родословното ни дърво. 😁😁

# 79
Благодаря за новата тема! Тези хора днес ли решиха да стартират, без всякаква реклама и анонси, в медиите също слабо, супер непрофесионално.. Дано и сезонът не е в същия дух.. Тук поне винаги темата е на ниво 🙂 Дано този сезон ергените да не се вземат, след миналогодишната изненада 😄

# 80
  • София /Абсурдистан
Благодаря за новата тема!
Ергените са двама.

# 81
  • София
Честит нов сезон, момичета! Вашите коментари са в пъти по-интересни от самият Ерген.

П.с. дори ми се стори, че Наум каза "ергенЯ"

# 82
Наум ми се струва по-разчупен .

# 83
Айде отваряйте шампанското, почна се отново 🥳🎉🍾 Да видим тоя сезон какво ни очаква!

# 84
Здравейте и от мен. Сядам да гледам и направо слагам колана, готова за катастрофа.
Наум ми харесваше повече без коса честно казано. Тази не зная негова ли е или е turkish hairlines,  но без нея беше по-симпатичен сякаш.

# 85
  • София
Ех, тоз ерген толкова ли не можа да си излъска кецовете преди снимки...
Нищо, набързо ще стане гей, след като види "красавиците".

# 86
Благодаря за новата тема! Тези хора днес ли решиха да стартират, без всякаква реклама и анонси, в медиите също слабо, супер непрофесионално.. Дано и сезонът не е в същия дух.. Тук поне винаги темата е на ниво 🙂 Дано този сезон ергените да не се вземат, след миналогодишната изненада 😄

Според мен е прибързано и изненадващо, защото е било планирано за утре, но са искали да конкурират концерта по нова. Инсче падаха за цялата вечер, филмите няма как да победят концерта

# 87
Леле какви са мизерници btv, не може да се гледа на живо в сайта им от чужбина.. на няколко сайта яко забива, на iptv-bg.com засега върви окей.
Айде, весело. Simple Smile))

# 88
Здравейте и от мен. Сядам да гледам и направо слагам колана, готова за катастрофа.
Наум ми харесваше повече без коса честно казано. Тази не зная негова ли е или е turkish hairlines,  но без нея беше по-симпатичен сякаш.

И аз се зачудих дали косата на Наум е негова или присадена 😀

# 89
Викторчо, прилича на Бен Афлек на млади години. Сладур е, ама дано да не е куха кратуна.

Общи условия

Активация на акаунт