🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 101 306
  • 2 134
  •   1
Отговори
🌹Добре дошли в тринадесетата тема за 4-и сезон на най-коментираното риалити в българския ефир! 🌹

Тази пролет любовта има ново лице! И то не едно – а три! Моделът и атлет Виктор Русинов и бизнесменът Мартин Николов се впускат в търсене на любовта и жената на своя живот, в един по-истински и откровен сезон. Общото между тях е, че и двамата са готови да открият своята половинка, която да завладее целия им свят и да го изпълни с нов смисъл, страст и приключения. По-късно към тях се присъедини и Васил Пенев и промени динамиката на романтичното предаване. Досега дамите разпределяха симпатиите си между Виктор Русинов и Мартин Николов, но сега балансът ще бъде променен. Изградените вече отношения и връзки ще бъдат поставени на проверка и изпитание, но ще се появи и нова възможност за още една красива любовна история.

Виктор, 26

На прага на своите 26 години Виктор вярва в голямата любов, съдбовните срещи и живее за адреналина на новите преживявания. За него любовта е приключение, изпълнено със страст, вълнуващи моменти и непрестанни открития. Силно вярва, че в края на приключението „Ергенът“ ще е открил своята половинка, с която да сбъдне детската си мечта да създаде стабилно семейство.

Мартин, 39

39-годишният Мартин е пълна противоположност на пламенния млад мечтател. Успешният бизнесмен знае какво иска и е готов да даде всичко от себе си за своята сродна душа. За него любовта не е просто емоция – това е връзка, която се гради на доверие, отдаденост и сила. Убеден е, че в „Ергенът“ хората ще видят един различен Мартин, който има сърце и който със сигурност няма да се впише в представата за „типичния ерген“.

Васил, 29

Васил Пенев е третият Eрген. Живее и работи в София в сферата на търговията и рекламата.„Аз съм безнадежден романтик, но тази страна от мен трудно излиза наяве. Трябва да е някой специален човек, който по естествен път да я разкрие“, споделя за себе си.

И тъй като любовта винаги е в единствено число, този сезон ще даде възможност на дамите също да избират – те ще могат сами да определят начина, по който ще се представят пред двамата ергени и пътя, който ще извървят, за да стигнат до любовта.

УЧАСТНИЧКИ
Повече информация можете да откриете на официалния сайт на предаването.
Одобрени от МАРТИН

Скрит текст:
Даниела Рупецова

Адриана Велчева

Ферай Наджиб

Одобрени от ВИКТОР
Скрит текст:
Росица Костова

Клаудия Тодорова

Косара Тончева

Любомира Христова

ОТПАДНАЛИ
Скрит текст:
Славена Гайдарска - отказала участие след одобрение от Виктор

Николина Цветкова - отказала роза на Мартин

Габриела Петрова - не получава роза от Мартин

Пресиана Спасова - не получава роза на церемония

Яна Рашева - не получава роза на церемония

Eлвира Йорданова - отстранена без церемония по инициатива на Мартин

Анна Колакова - не получава роза на церемония

Йоана Илиева - бивша приятелка на Мартин, не получава роза на първата си церемония

Диана Кабакчиева - не получава роза на церемония

Анета Славова -  отказва роза на Мартин

Ива Костова -  не получава роза на церемония

Алекса Радкова - не получава роза на церемония

Ивет Иванова

Анна-Мария Граченова - отпада след окончателното решение на Мартин да избере Даниела

Силвия Кирова - отпада след окончателното решение на Мартин да избере Даниела

Мартина Петрова - отпада след окончателното решение на Мартин да избере Даниела

Синтия Цицвидзе - не връчва роза на никой Ерген на специална церемония

Бранимира Петкова - не връчва роза на никой Ерген на специална церемония

Александра Колакова - не връчва роза на никой Ерген на специална церемония

Зодии на участниците
Скрит текст:
Мартин - Козирог
Виктор - Риби
Васил - Овен

Славена - Везни
Габриела - Близнаци
Николина - Стрелец
Даниела - Стрелец
Диана - Везни
Елвира - Рак
Адриана - Везни
Анна-Мария - Стрелец
Силвия - Скорпион
Ферай - Везни
Мартина - Овен
Росица - Риби
Клаудия - Телец
Косара - Овен
Синтия - Водолей
Ивет - Стрелец
Яна - Водолей
Пресиана - Везни
Любомира - Телец
Бранимира - Водолей
Ива - Водолей
Анна - Водолей
Александра - Близнаци
Йоана - Стрелец
Алекса - Телец
Анета - Близнаци

ЕКИП
Наум Шопов - водещ

Верислав Туджаров - дигитален водещ на След церемонията

Старите теми и анкети:
Скрит текст:
Тема 12, анкета: Как ще се развият отношенията на Мартин и Даниела в предаването / Одобрявате ли решението на Мартин да избере по-рано / Според вас редно ли е Виктор да целува всички / Коя според вас е най-подходяща за Васил?
Тема 11, анкета: Хареса ли ви "Последният ергенски запой" / Мнение за Наум / Кой Ерген бихте изгонили?
Тема 10, анкета: За кой Ерген бихте се борили / Допадат ли ви барманът и психологът
Тема 9, анкета: Допадна ли ви Анета / Кого подкрепяте в спора между Виктор и Васил / Фаворитки от сезони 1, 2 и 3
Тема 8, анкета: Мнението ви за основните участнички / Кои от останалите момичета искате да показват повече
Тема 7, анкета: Мнение за третия ерген / Харесва ли ви рядкото отпадане на участнички
Тема 6, анкета: Допадна ли ви Йоана / Вярвате ли, че Йоана казва истината за нея и Мартин / Кой формат на излъчване предпочитате / Кои от участничките намирате за най-подходящи за двамата ергени
Тема 5, анкета: Мнение за отхвърлените целувки / Интересен ли ви е сезонът / Следите ли подкасти за предаването
Тема 4, анкета: Изгонването на Елвира/ Най-неприятни участнички
Тема 3, анкета: Изгонването на Яна и Пресиана / Липсват ли ви игрите между момичетата / Смятате ли, че сезонът може да роди истинска любов
Тема 2, анкета: Харесва ли ви, че всяко момиче може да получи роза от всеки ерген / Връщането на Ива / Искрена ли беше Николина за причините за напускането си
Тема 1, анкета: Коя от одобрените участнички харесвате / Коя от неодобрените ви допадна / Кой ерген предпочитате
Моля, въздържайте се от коментирането на информация относно предстоящи събития в предаването. Можете да го направите в темата за спойлери.

Приятно гледане и коментиране!

# 1
  • в сърцето на един мъж...
LadyCharming, заключиха темата и не можах да цитирам поста ти - обаче, ако на мен един мъж ми влиза така в личното пространство, гледа ме втренчено и се облизва и аз бих си помислила, че иска да ме целуне. Без да е имало предпоставки за интимна ситуация. Виктор е супер кринджав в това отношение.

Благодарности за новата тема! По анкетата -
1. Интересни ли са ви ситуациите между Мартин и Даниела?
Да

2. Какво мислите за решението на Любомира да остане с Виктор след огорчението?
Не одобрявам - трябваше да си тръгне с достойнство

3. Кое момиче е най-влюбено във Виктор според вас?
Любомира

4. Кое момиче е най-влюбено във Васил според вас?
Адриана

# 2
  • Обран бостан ;)
https://bg-mam.ma/p/1770917/49685344
Цитат
almadji

Въпросът с Роси е - такава ли си е отвеяна и дезориентирана или търси себе си, т.е. търси печелившия образ и поведение и така губи себе си

Реално всички са така. Ако вземат и си направят изводи кое трябва да променят в себе си, за да станат по-привлекателни за мъжете - това ще е най-гоялмата полза от участието им.

За жалост повечето ще си кажат "Каквато съм, такава. Който не ме харесва да си ходи" и ще си ходят недо...любени. Wink

# 3
Благодаря на Кло за новата тема. Очаквам с нетърпение садо- мазо изпълненията на Клаудия към Виктор, или обратно.

# 4
Новата тема, като старата, само че нова.. Stuck Out Tongue Winking Eye Innocent Благодарско! Simple Smile

Вчера май беше, гледам Ники Илиев Мамин Кадурин в "Аз обичам България" и се чудя как го виждате като ергенин за следващия сезон.. Hug Grinning Според мен има потенциал за разкошна простотия..

# 5
Благодаря за новата тема. На анкетата за съм 50/50 за почти всичко. Ако и Люба си беше тръгнала, ептен нямаше да има какво да гледаме. Същото с Мартин и Даниела. Изобщо, този сезон трябваше да свърши преди месец - гледаме свирен мач.

На последния въпрос също не знам какво да отговоря, защото никоя не ми изглежда влюбена във Васил. Даже на моменти май им е неприятен.

# 6
  • в сърцето на един мъж...

На последния въпрос също не знам какво да отговоря, защото никоя не ми изглежда влюбена във Васил. Даже на моменти май им е неприятен.

А не си съвсем права, Ади си е навила на пръста, че го иска Simple Smile Много е залетяла тя

# 7
  • София
Съмнявам се да си направят изводи за поведението, все пак са пред камера, а и доста актьорско майсторство има. И нас да ни опнат пред камера, кой знае какви ще изглеждаме Joy

# 8
Благодаря за темата. 🥤💊
Не на първия въпрос.
За тази шарада, не мога да се хабя да отговоря на останалите въпроси.
Не знам как ще се насиля да гледам тази седмица .Бг гените ми казват “можеш, можеш, търпи, не се предавай! Предците ти са изтърпяли петстотин години ангария, ти едно предаване не можеш! "
Японските ми нашепват: отдавна ти беше време да си направиш сеппуку, а корейските добавят , но -нюк дъм фърст.
‘Сичко ми е на кантар.

# 9
1. Интересни ли са ви ситуациите между Мартин и Даниела?
Не. А съвсем отделно смятам, че Мартин харесва доста Косара - ако има шанс навън би се пробвал, а тя вероятно би откликнала. Но и двамата не ги виждам в дълга сериозна връзка.

2. Какво мислите за решението на Любомира да остане с Виктор след огорчението?
Влюбена жена с надежда, явно доста неща може да изтърпи.

3. Кое момиче е най-влюбено във Виктор според вас?
Любомира и Клаудия. А самият Виктор има привличане и към двете, но по различен начин.

4. Кое момиче е най-влюбено във Васил според вас?
Роси

# 10
Добре, че Васил влезе късно, че щеше да е опротивял на зрителите и момите до пълна непоносимост. Много е дразнещ.

# 11
А не си съвсем права, Ади си е навила на пръста, че го иска Simple Smile Много е залетяла тя
Май по-скоро ѝ се иска да е влюбена, но не е. Единствената хлътнала жена ми се вижда Любка към Виктор, но и там е следствие от самонавиването.

# 12
Която ергенка качи стори с котето на Мартин, значи тя е с него

# 13
Според мен Мартин и Даниела ще го играят влюбени до самия край (който сигурно за тях е след седмица реално време, така или иначе). След като приключи излъчването, Мартин ще каже, че не им се е получило, тя най-вероятно ще напише книга за него и така ще се приключи тази любовна драма. Мартин беше избрал много отдавна, та се радвам, че не продължи това от пусто в празно още няколко седмици епизоди. Ако продукцията си беше свършила работата, щеше да го накара да излиза с другите момичета и монтажно да изреже всичките му обяснения и излияния как Даниела е единствената за него още миналия месец. Вероятно щеше да е по-добре, но... каквото – такова.

За мен Виктор харесваше едно момиче, и на всички ни е ясно кое беше то. Когато остана с три момичета и видя, че с тази, която най-много харесва, нещата изобщо не вървят, реши все пак да опита. Целунаха се, усети, че не му се отвръща, и понеже Любомира не му е толкова присърце, реши да опита и с Клаудия. В крайна сметка, това е Ергенът – той има три момичета и е целунал три момичета, не 23. Да кажем, че е целунал „всички“ при наличието на три, е малко... преувеличено. Още повече, че независимо в кой свят живее Любомира, е ясно, че към нея чувства кой знае какви няма. По-скоро я харесва като човек и се опитва да усети и страст с нея, но така и не му се получи. Реално е в позиция, в която няма какво да направи – или разтурва цирка, което може би не му е позволено след Мартин, или трябва да избере Люба по задължение. Иначе от двете, поне според мен Клаудия е тази, която харесва Виктор, а Любомира харесва представата да спечели предаването. Беше показателно цялото ѝ разстройване покрай това как изведнъж стана по-малко желан от масата, но пак се фокусира, когато той взе да играе на други фронтове - при нея е по-скоро желание да спечели, отколкото друго.

Най-подходяща за Васил е Росица, но нито той има време да го усети, нито пък тя е достатъчно дейна и уверена, за да се случат нещата. Той е захласнат по Косара, която не може да го понася и все повече се превръща в Бранимира в отношението си към него. Адриана изобщо не му харесва – той не е глупав, знае, че тя е най-лелеугодният избор, затова може би дава вид, че му е приятна, за да изглежда бял, добър и като мъж, който оценява жени с „качества“. Но изобщо, ама изобщо не му е до нея, и си личи. Тя наистина много напряга. С почти нищо не съм съгласна с простотиите на Даниела, освен с едно – че жените не трябва да натоварват мъжа, а да направят така, че да му е леко и приятно с тях, не да го обременяват като нея. И цялото това собственическо и пренавито поведение съвсем ще го отблъсне. Държи се като някоя гонеща последния влак, а нещо Васил изобщо не ми се струва като човек, който е решен да се обвързва, камо ли с такава.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 14:05 от RoseofVersailles

# 14
Благодаря за новата тема!
По анкетата – Данка и Марто си играят някакъв нагласен флирт, но понеже досега не сме гледали такова ми е интересно.
Любомира трябваше отдавна да си е тръгнала.
По-скоро Любомира повече си е повярвала, че е влюбена. Дали е осъзнала или не, но тя се бори за победа, дреме ѝ за Виктор.
Ади много иска вече да си е намерила мъжа на живота в лицето на Васко.

Общи условия

Активация на акаунт