🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 107 471
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 45
Ама влизай вече в час!

Ох, забравих, че жените сте родени перфектни и ако трябва да се променя някой, то това сме ние мъжете. Smiling Imp

Покорно моля да бъда извинен за недомислието ми. Wink

# 46
Като приключи предаването  никой с никого няма да остане.
Недей така - има подходящи двойки. Виктор с Бармана. Васил с Маги (ще са си скучни без да си пречат). 🥰
🤣🤣🤣 Бармана е отворен, боя се че Виксъна ще му е меланхоличен. За Васил и Маги - има хляб...😉

# 47
На бармана и Вики, няма да им се получи. Трябва му топ на него.
Като приключи предаването  никой с никого няма да остане.
Недей така - има подходящи двойки. Виктор с Бармана. Васил с Маги (ще са си скучни без да си пречат). 🥰
🤣🤣🤣 Бармана е отворен, боя се че Виксъна ще му е меланхоличен. За Васил и Маги - има хляб...😉

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 15:27 от Labubu8

# 48
Аз мисля, че Косара е привлечена, по някакви си свои причини-/по-властен, авторитетен, богат, елегантен…/от Мартин. И с престоя им там, това привличане става по- осезаемо и за нея, и за него. Всички врътки, стойки и номерца от нея към В и В, са само с цел да дразни, привлича и впечатлява Мартин.

Прословутото “ смуЧи” пак беше нейна идея, за да си поговорят с него. Люба по- скоро пречеше там на замисъла на Косара.
Вече писах и за интереса на Мартин към Косара още от първия ден…

🌺Благодарност за темата.

# 49
Благодаря за новата тема!

По въпросите
1. Интересно ми е, ама не много
2. Не я виждам как да си тръгне, тя иска да спечели, малко и е криво да спечели така, ама пак си е печалба. Иначе, трябваше да си е тръгнала, ако моето мнение се иска.
3. Клаудия е влюбената или е мега добра актриса.
4. Никоя не е влюбена, Ади си е решила, че го иска много, но влюбена не е, Косара го беше малко идеализирала, сега май всичко в него я дразни, Роси харесваше Виктор доста повече, преди той да покаже липса на отношение, Ферай ... тц Simple Smile

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 15:23 от Одри ♡

# 50
Може ли да питам нещо, обаче не ми се карайте JoyJoy?
Защо казвате, че на Любка и Косара гърдите са грозни? Според мен са нормални капковидни естествени сиси на нераждали момичета и им ходят на фигурите. На Данка, Марти и АМ плондерите според мен са много по-ужасни плюс стоят зле на дребничките им фигури и огрубяват силуета. Забравихме нормалната естетика. Аз бях тийн 90-те, формирала съм естетичните си представи, когато богини бяха топмоделите и ни една нямаше надути любеници и пак си бяха зашеметяващи.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 15:25 от NOmerci

# 51
Скрит текст:
https://bg-mam.ma/p/1770917/49685344
Цитат
almadji

Въпросът с Роси е - такава ли си е отвеяна и дезориентирана или търси себе си, т.е. търси печелившия образ и поведение и така губи себе си

Реално всички са така. Ако вземат и си направят изводи кое трябва да променят в себе си, за да станат по-привлекателни за мъжете - това ще е най-гоялмата полза от участието им.

За жалост повечето ще си кажат "Каквато съм, такава. Който не ме харесва да си ходи" и ще си ходят недо...любени. Wink
Защото жените непременно трябва да се променят, за да се харесат на някой мъж. Целта на живота им, единственият смисъл от съществуването им. Wink

Ох, забравих, че жените сте родени перфектни и ако трябва да се променя някой, то това сме ние мъжете. Smiling Imp

Покорно моля да бъда извинен за недомислието ми. Wink
А защо въобще някой трябва да се променя, за да се хареса на някого другиго? Не може ли просто да се надгражда като личност заради себе си?

Много харесвам Роси. Не съм съгласна, че трябва да анализира това си участие, за да може  да се промени и да стане по-привлекателна за мъжете. Това, което трябва да извлече като извод е, че определено има проблеми със самооценката си. Може и депресия да има, което я кара да има истерични изблици, които явно понякога създават дискомфорт на околните. За свое добре трябва да започне да посещава психолог.

# 52
  • София
Мартин и Даниела не са ми интересни чак толкова. Но ми е интересно какъв повод ще изиграят за скъсването си - нещо, в което не се съмнявам. Според мен - защото Даниела ще му откаже секс в предаването, въпреки че от продукцията я приклещиха в спалнята. Защото има принципи, нали. А Мартин го видяхме как реагира на отказана целувка. Представям си колко остро ще реагира на отказ да си играят на птички и пчелички.

По-влюбена във Виктор е Клаудия. И е по-подходяща за него.

Най-влюбена във Васил е Ади. Косара не го търпи вече. Ферай не го вижда като ходещ портфейл и има мижав интерес. Росица би трябвало да се е усетила много отдавна, че загуби всякакви шансове с Васил още когато му отказа розата, но е твърде глупава да се сети да си тръгне сама, както направиха другите 3 момичета.

Любомира нямаше да си тръгне. В Надкаст казаха, че ако някое момиче иска да напусне - трябва да уведоми продукцията предварително. Допускам, че когато е разбрала, че Бранимира няма да даде роза на Виктор, е помислила, че шансовете й с Виктор рязко са се увеличили и просто трябваше да изиграе, че се колебае какво да прави със своята роза.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 15:29 от Vivi

# 53
Мартин и Даниела не са ми интересни чак толкова. Но ми е интересно какъв повод ще изиграят за скъсването си - нещо, в което не се съмнявам. Според мен - защото Даниела ще му откаже секс в предаването, въпреки че от продукцията я приклещиха в спалнята. Защото има принципи, нали. А Мартин го видяхме как реагира на отказана целувка. Представям си колко остро ще реагира на отказ да си играят на птички и пчелички.
Сериозен въпрос към дамите - вие бихте ли правили секс в предаване? Аз като си представя, че съм някъде с мъжа ми и на шкафа има микрофон, а пред вратата 5 човека се разхождат със записващи устройства за национална телевизия… Въобще дума не може да става за секс. Все ще си мисля дали съм изключила микрофона, дали пред вратата не записват за звуци… 😁

# 54
Мартин в началото гледаше много похотливо Косара, но може би като я е чул как и какво говори, да е придобил мижав интерес.

# 55
Може ли да питам нещо, обаче не ми се карайте JoyJoy?
Защо казвате, че на Любка и Косара гърдите са грозни? Според мен са нормални капковидни естествени сиси на нераждали момичета и им ходят на фигурите. На Данка, Марти и АМ плондерите според мен са много по-ужасни плюс стоят зле на дребничките им фигури и огрубяват силуета. Забравихме нормалната естетика. Аз бях тийн 90-те, формирала съм естетичните си представи, когато богини бяха топмоделите и ни една нямаше надути любеници и пак си бяха зашеметяващи.

Косара има малки, но нормални гърди. Ако на Люба гърдите ви приличат на гърди на нераждала жена... Не знам какво да кажа, На мен ми приличат на сиси невиждали сутиен, че гравитацията да им е видяла сметката до тая степен при такива мини размери, без да е кърмила и без да е на 50. Висят като някакви кожички, но тя продължава да си ги оставя да висят спокойно в рокли с деколте до пъпа.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 15:41 от RoseofVersailles

# 56
  • София
Аз мисля, че Даниела и Мартин остават сами в къщата нощем. Момичетата спят на друго място. Екипът също надали е там 24/7. Ако Даниела е наистина-наистина влюбена в Мартин - защо не?
А и Мартин ще се е спазарил с продукцията да не ги записват. Почти съм сигурна.

Сериозен въпрос към дамите - вие бихте ли правили секс в предаване? Аз като си представя, че съм някъде с мъжа ми и на шкафа има микрофон, а пред вратата 5 човека се разхождат със записващи устройства за национална телевизия… Въобще дума не може да става за секс. Все ще си мисля дали съм изключила микрофона, дали пред вратата не записват за звуци… 😁

Росица не е в депресия. Трайно кисела и без настроение е. Хората в депресия изглеждат и се държат по съвършено различен начин.

# 57
Аз мисля, че Даниела и Мартин остават сами в къщата нощем. Момичетата спят на друго място. Екипът също надали е там 24/7. Ако Даниела е наистина-наистина влюбена в Мартин - защо не?
А и Мартин ще се е спазарил с продукцията да не ги записват. Почти съм сигурна.
А, не знам. В други предавания съм виждала, че не записват вътре, но до врата има микрофон и след 22:00 са излъчвали пъшкане и охкане в ефир, за ужас на двойката. Така че мерси съм. Better safe than sorry. 😁

Сещам се за един такъв сезон на Биг Брадър и в тези години май точно Ники Николов беше продуцентът. 😁

# 58
Скрит текст:
Може да хвърлиш едно Ухо на подкаста на онази общата, забравих ѝ името, от ИВ, която води въпросния подкаст на "Един за друг" с двойката, която последно излезе, едни от Варна, дето едва им се разбира... Та те излизат едни от последните от предаването и нашироко разказват как са се изкъртили от кекс по време на снимките докато са във "вилата на любовта"... Та на хорицата 'ич им не е за камери! За парици и пред камери биха, ама не са толкоз чак гладни. Виж, валиДанка е гладна, много мъни ѝ се искат, какво ли би направила, освен да пръска енергия... 🤔

На анкетата съм аут по всички въпроси, то и мижав интерес имам вече. Тука си дъвчете валиДанка и Росица непрекъснато, пък на мен първата ми е безинтересна, а втората противна, та нямам какво да кажа. Но да знаете, че съм ви прочела всичките до една! Не като някои дето идват и наготово искат всичко, а ги мързи да следят темата. 😈 Да идва края другата седмица, че ми втръсна. 😆
Кло, 🌹

# 59
Rose, Любка е много слаба, при тези килограми е нормално. Ако преди е била по - едра, вероятно след отслабването съвсем са спихнали, за съжаление. Въпреки това не мисля, че са грозни. Просто така си изглеждат естествени гърди на слаб човек. И пак казвам, много по-естетично е от огромен силикон.Е, модните и избори са малко нелепи, съгласна съм...Joy

Общи условия

Активация на акаунт