🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 107 445
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 30
А за Адриана - то защото не ѝ бяха обърнали внимание, валидират ли я... Te Мартин и Виктор си говориха с нея всеки по два пъти от немай къде.  Васил и даде една специална роза, изведе я веднъж на среща и хоп... тръгна да му държи сметка дали се бил целувал.
Нормален въпрос. Иска да знае има ли шанс или да си ходи.

Макар че като цяло не ми харесва как жените питат ергените какво правят с другите. Бранка, Люба, Мартина, Даниела и Косара зададоха абсолютно същия въпрос на избраника си. Все пак е предаване, не реалния живот. Нормално е да се целунат с по няколко, пък било то и само за пред камерите.

# 31
Аха, Злюба била хубава нагримирана. Нагримирани всички сме хубави.

# 32
То е нормален въпрос, ама Ади няма вид на такава, дето ще се врътне да си ходи. По-скоро си просеше по-специално внимание от дървото Васко.

# 33
Мартин и Даниела направиха сезона (най-вече той) и са ми интересни ситуациите помежду им, стига да не са от типа "съдържатели на бар" или "отговаряме на Маги".
По-правилно за Любомира е да си бе тръгнала.
Клаудия изглежда по-влюбена, но някак нездраво.
От тези на Васил май само Адриана го харесва и то не особено силно. Роси просто иска да бъде забелязана и избрана, както впрочем и Косара. В този ред на мисли, за тях ергените са взаимозаменими, както и се видя.

Нещо съм се повредила и две вечери сънувам предаването Sweat И всеки път Мартин избира и е с Любомира. Дали защото им беше много хубава снимката или пък... кой знае Simple Smile

# 34
С тоя бюст на Злюба...  ЗА Мартин сигурно е като гърбава и с проказа. А за въпросът, ввсички останали, които го зададоха, бяха получавали системно внимание и да кажем, че е оправдано.

# 35
То е нормален въпрос, ама Ади няма вид на такава, дето ще се врътне да си ходи. По-скоро си просеше по-специално внимание от дървото Васко.
Но може да си направи сметката колко енергия да инвестира в него. За мен беше 100 пъти по-зле като Косара заплашваше Васил, че ако целуне някоя тя “вечи няма да има работа тука” или истерията на Данка с рев и сополи за Мартина. Пък после Адриана била лепката? Напротив. Зададе въпрос със спокоен тон и прие, че той не иска да говори за това. Нито го е натискала повече, нито му се е тръшкала.

# 36
По анкетата: никой в никого не е влюбен и никой с никого не си подхожда. Щеше да ми хареса Любомира да си тръгне - и Виктор, и продуцентът това заслужаваха.
🌹за новата тема!

# 37
То пък каква загуба щеше да е и за продукцията и за Вико ако Любето си беше тръгнало...

# 38
  • София
По анкетата - Мисля, че няма нито една влюбена вътре - всяка по различна причина е там - внимание, последователи, известност, чесане на его и т.н., но не виждам любов.

# 39
За съжаление всички там си подхождат като олио с вода. Никой не виждам да има химия с някой друг. Дори да се целуват ми изглежда пресилено.
Не може да се сравни със С2 както си подхождаха Евгени и Валерия.

# 40
https://bg-mam.ma/p/1770917/49685344
Цитат
almadji

Въпросът с Роси е - такава ли си е отвеяна и дезориентирана или търси себе си, т.е. търси печелившия образ и поведение и така губи себе си

Реално всички са така. Ако вземат и си направят изводи кое трябва да променят в себе си, за да станат по-привлекателни за мъжете - това ще е най-гоялмата полза от участието им.

За жалост повечето ще си кажат "Каквато съм, такава. Който не ме харесва да си ходи" и ще си ходят недо...любени. Wink
Защото жените непременно трябва да се променят, за да се харесат на някой мъж. Целта на живота им, единственият смисъл от съществуването им. Wink

# 41
Според мен заради изолацията всички вече дават явни отклонения. Те са предварително подбрани от лабилен тип де. Влизат във филм и всеки откача накъдето го влече. Решените да докопат приза номер едно девойки си вярват, че са влюбени, ергените затъват в колебания като мухи в мед. Само Марто е ок /горе-долу/, поради типичната за покерджия страст да обере ръка, т.е. да валидира Данка. Влюбени - няма. Като приключи предаването, никой с никого няма да остане.

# 42
Като приключи предаването  никой с никого няма да остане.
Недей така - има подходящи двойки. Виктор с Бармана. Васил с Маги (ще са си скучни без да си пречат). 🥰

# 43
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
https://bg-mam.ma/p/1770917/49685344
Цитат
almadji

Въпросът с Роси е - такава ли си е отвеяна и дезориентирана или търси себе си, т.е. търси печелившия образ и поведение и така губи себе си

Реално всички са така. Ако вземат и си направят изводи кое трябва да променят в себе си, за да станат по-привлекателни за мъжете - това ще е най-гоялмата полза от участието им.

За жалост повечето ще си кажат "Каквато съм, такава. Който не ме харесва да си ходи" и ще си ходят недо...любени. Wink
Защото жените непременно трябва да се променят, за да се харесат на някой мъж. Целта на живота им, единственият смисъл от съществуването им. Wink

Ох, забравих, че жените сте родени перфектни и ако трябва да се променя някой, то това сме ние мъжете. Smiling Imp

Покорно моля да бъда извинен за недомислието ми. Wink

# 44
  • София
Благодаря за темата 🌹
За анкетата:
1. Да - искам да видя как ще скъсат ( видяхме как се залибиха 😉
2. Клавдия. При Злюба е амбиция.
3. Никоя, но Ади го харесва една идея повече.
Роси се самонавива да се влюби 😉
Като приключи предаването  никой с никого няма да остане.
Да👍🏻
Недей така - Васил с Маги (ще са си скучни без да си пречат). 🥰
Това беше 🔝
😂

Общи условия

Активация на акаунт