🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 107 445
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 15
Най-подходяща за Васил е Росица, но нито той има време да го усети, нито пък тя е достатъчно дейна и уверена, за да се случат нещата. Той е захласнат по Косара, която не може да го понася и все повече се превръща в Бранимира в отношението си към него. Адриана изобщо не му харесва – той не е глупав, знае, че тя е най-лелеугодният избор, затова може би дава вид, че му е приятна, за да изглежда бял, добър и като мъж, който оценява жени с „качества“.
Не виждам Васил с Росица. Той е запален по спорта, изкачва планини, ходи на къмпинг… Росица е градско момиче. По-подходяща му е Адриана, защото тя си пада по такива неща. Има сума ти снимки от маратони, на планина и т.н. Но и там няма тръпка.

# 16
Мисля, че Росица е от типа жени, които се нагаждат. Без да я обидя, тъй като макар историите за истериите ѝ, не сме видяли нещо крайно негативно от нея на екран, но ми се струва сервилна. Но тя го прави един по-лек и приятен начин пред мъжете. Адриана е обсебваща, нищо че е ходила на палатки и го играе много pick me.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 13:54 от RoseofVersailles

# 17
Аз също мисля, че Адриана му е най- подходяща. Мисля че с Косара понеже и двмата са овни ще е някакъв ужъс, а Роси е прекалено емоционална, а и както казахте по - горе тя си е градско момиче. Ферай няма смисъл дори да коментираме.

До сега гледах Надкаста с Синтия и направо не мога да повярвам на какво се наслушах.  2 часа - защо? Всичко което каза можеше да се събере в 20 минути - Неделчо и Туджаров само слушат… много лошо впечатление ми направи

# 18
Аз пък виждам нещата точно по обратния начин. Росица е обсебваща и постоянно търси валидация… То се видя - за 2 часа излезе с някои момичета и после една седмица постваше за това. Адриана ми е ок. Просто Васил не е мъжът за нея… Не мога да обясня защо, но не ми стоят добре като двойка.

# 19
Не са ми интересни Мартин и Даниела, за мен е нагласен целия сценарий около тях. Избрал си я е преди шоуто още, за да изпъкне Мартин като прецедент.
Просто няма как неизвестния Виктор да си е избрал момичета, преди шоуто, а Мартин не.
За мен и Виктор е поне малко влюбен в Любомира, просто присъствието на Бранимира го подтискаше. Сега е по отпуснат,  е ще видим де.

Росица май е единствената харесваща Васил, поне така изглежда. Но тя се влюбва във всеки, така че не е много ясно.
При един разговор с Алекса имам спомен, че каза че и Мартин харесва

# 20
Сигурна съм, че ако съберем 10 мъже, пуснем им да гледат малко от срещите с Ади и ги попитаме, повечето ще кажат, че не биха я изтраяли и ден. Самото "аз съм астролог" е много отблъскващо за 90% от мъжете. Биха я минали повечето да, защото има хубаво тяло, стига да не го крие под тия парцали от дрип шоп, които носи,  извинявам се за израза, но няма да посмеят, защото после няма отърване от нея.

# 21
Че защо да няма отърване от нея? Мартин и Виктор ги пусна без да ѝ мигне окото. Усети, че е нежелана и си тръгна без да се налага някой да я гони. Васил има интерес към нея и стои.

# 22
Аз понеже в началото не гледам и да питам  - какво е говорила Елвира за Мартин?

# 23
  • София
Мацки, довечера има ли епизод?

Ади си пада по Васил. Привлечена е от  високия му ръст, спокойствието и увереността, които излъчва, от това, че е градско момче, че даже и с чужбинска жилка.

Никоя не е влюбена във Виктор.

# 24

Ади си пада по Васил. Привлечена е от  високия му ръст, спокойствието и увереността, които излъчва, от това, че е градско момче, че даже и с чужбинска жилка.

Има, да. Аз пък не мисля, че някой е особено влюбен като цяло в предаването. Има харесвания, но според мен Клаудия е баш тая, дето е е най-лапнала.

А за Адриана - то защото не ѝ бяха обърнали внимание, валидират ли я... Te Мартин и Виктор си говориха с нея всеки по два пъти от немай къде.  Васил и даде една специална роза, изведе я веднъж на среща и хоп... тръгна да му държи сметка дали се бил целувал.

# 25
  • София
Благодаря за новата тема! 🌹

1. НЕ
2. Не одобрявам
3. Няма опция нито една ; за това избирам по-симпатичната ми, т.е. Клаудия
4. Адриана, ама тя не е влюбена, по-скоро иска да спечели и е открила сигурен начин, като имитира самия Васил...

# 26
Историята със залитането на Мартин по Даниела ми е най-интересна и според мен хлътването му е истинско. Хареса ми как устоя на собствените си съмнения и натиска отвън. Това, че не го накара продукцията да залъгва останалите, беше много свежа струя след три сезона манипулации на момичетата и зрителите и е по-автентично. Интригите около Виктор и Васил не ме палят и са ми като пълнеж.

# 27
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:

Ади си пада по Васил. Привлечена е от  високия му ръст, спокойствието и увереността, които излъчва, от това, че е градско момче, че даже и с чужбинска жилка.

Никоя от жените там не е влюбена по принцип.
Увлечени - да, демонстриращи чувства - да, играещи по сценарий - да, обсебващи - да, ама влюбени не виждам.

# 28
Сигурно има научни трудове, посветени на реалити предаванията.
Конкретно за Ергенът момите влизат за популярност, но в някакъв момент някои от участничките решават да се докажат и на любовния фронт. Увлечени в съревнованието започват да си вярват и накрая борбата за мъжа става на живот и смърт.

# 29
Адрияна качваше сторита вчера как обикаля родината с мотор, на едната снимка имаше мъжка ръка през кръста и.

Васил кара ли мотор😄😄

Общи условия

Активация на акаунт