🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-36

• 270
  • 19
  •   5
Отговори

Роден е на 23 септември 1990 г. в Истанбул, Турция. Баща му е имигрант от България, а майка му е от Босна. Има по-малък брат Аталай.  От ранна възраст тренира активно баскетбол и плуване. След завършване на средно образование е приет в Истанбулския университет, където изучава ландшафтна архитектура във Факултета по горско стопанство. През 2010 г. печели конкурса „Най-добър модел на Турция“

ФИЛМОГРАФИЯ
сериали

2011 – 2012  Огледален свят/Adını Feriha Koydum -  Емир Сарафоулу
Пътят на Емир/Emir'in Yolu
2013 – 2015   Кварталът на богатите/Medcezir -  Яман Копер
2016 – 2017  Вътрешен човек/İçerde -  Сарп Йълмаз
2018 – 2020   Защитникът/ Muhafiz  -  Хакан Демир
2021 Йешилчам/Yeşilçam – Семих Атеш
2022 Шивача/Terzi - Пеями
2023 Кюбра/Kübra - Гьокхан
2023 -2024 Безмилостен/Gaddar - Дахан
2025 Сънят на Ешреф/Eşref Rüya - Ешреф

Филми

Анадолски Орли/Anadolu kartallari - Ахмет Онур
Див мед/Delibal - Баръш Аяз
Хартиени Животи/Kağıttan Hayatlar - Мехмет
Джентълмен/Centilmen - Сайгън
Спящия/Uykucu - Ферман

Сънят на Ешреф/Eşref Rüya

Сюжет: На върха на властта си в престъпния подземен свят, Ешреф е безразсъден лидер на престъпна организация, който има всичко, което иска: власт, пари и хора.  Докато десетки жени около него копнеят за него, той е пленен от любов, чието име не знае и чийто образ дори не може да си представи.
 Той нарече това момиче, което беше видял преди много години във ферма в Афион, където работеше като сезонен работник за чичо си, „Руя“.  Той влезе в затвора заради нея и въпреки че по-късно загуби следите й, той никога не се отказа и я търсеше дълги години.  И така, години по-късно, докато той продължава живота си като важен член на групата от подземния свят, наречена Сираците, жена на име Нисан се появява пред него.  Ешреф е близо до това да обикне някого за първи път след Руя.  Но истината за Нисан ще бъде краят на Ешреф.  Нисан е информатор на полицай на име Джигдем, който е обсебен от хващането на Ешреф.

Актьорски състав

Чаатай Улусой (Ешреф), Демет Йоздемир (Нисан), Бюшра Девели (Джийдем), Неджип Мемили (Гюрдал), Толга Текин (Мюслюм), Гьоркем Севиндик (Девран), Ахмет Рифат Шунгар (Фарук), Каан Тургут ( Сунгур) и Ебрар Карабакан (Афра), Маджит Копер (татко Якуп) и др.

Сценарист: Ethem Özışık
Режисьор: Uluç Bayraktar

Преглед  на героите

Скрит текст:

Официални страници

Сериалът се излъчва по Kanal D

Спящия/Uykucu

Ферман е един от наемните убийци на тайна организация, наречена „Маса“. Маса разполага със „спящи“, за да елиминират дългогодишни агенти, когато мандатът им изтече. Ферман е един от тези спящи. Спящите, по заповед на Маса, убиват бивши агенти, преоблечени като самоубийци. Всеки агент, чийто мандат е изтекъл, е убит, представено като самоубийство. Не се започва разследване за смъртта на тези лица и досиетата им се затварят завинаги. Ферман живее със своя асистент и партньор „Афро“ в стар апартамент в Бейоглу. Както всички членове на Маса, те имат и други занимания в цивилния си живот. Ферман е художник, занимаващ се с мрамориране. Той използва картините и шарките, които създава с мрамориране, за да реставрира подвързиите на стари книги. Той също така има особен интерес към Месневи. Той е очарован от Месневи и се стреми да следва пътя им. Често посещава ложа на Месневи и разговаря с нейния дякон. Той също така доброволно поправя износени твърди корици в библиотеката на Маснави. Тайната организация, известна като Маса, се ръководи от много важен началник на име „Картал“. Ферман получава всички заповеди директно от Картал и незабавно ги изпълнява. Един ден, докато Ферман убива бивш агент, прикривайки го като самоубийство, той задържа жена на име „Сайе “, която е била свидетел на инцидента. Сайе е жена, бореща се да оцелее сама и е платила висока цена, за да се спаси. Нейният живот, борба, усилия и амбиция привличат вниманието на Ферман. Първоначално несигурен какво да прави и нетърпелив да унищожи жената, която е била свидетел на тези убийства, той постепенно развива влечение към нея.

Сценарист: Кубилай Тат
Режисьор: Джан Улкай

Дългоочакваният филм с шпионска тематика ще излезе на 29 октомври 2025 г.

Джентълмен/Tam Bir Centilmen

Безмилостен/Gaddar

Кюбра/Kübra

Шивачът/Terzi

Йешилчам/Yeşilçam

Хартиени животи/Kağıttan Hayatlar

Пазителят/ Muhafiz

Вътрешен човек/İçerde

Див мед/Delibal

Кварталът на богатите/Medcezir

Огледален свят/Adını Feriha Koydum

Анадолски орли/Anadolu kartallari

BEST MEMORY

Ще ви разкажа за нашата среща с Чаатай Улусой и вълнението, което изпитахме.
Това беше нещо, което лично аз исках да направя още миналата година, по време на "Gaddar", но не се получи.
Съдбата ми даде втори шанс, със започването на "Eşref Rüya" и този път започнах по-рано с организацията.
Предложих на всички момичета от темата, но, разбираемо, заради ангажименти повечето не можеха да се включат. Към мечтаната среща тръгнахме аз, Ели и Гери.

Скрит текст:
Свързах се с Anna Dell'arte и започнаха уговорките. Повярвайте ми те бяха много. Но няма да изпадам в подробности, защото това вече не е важно.
Снимките за "Esref Rüya" още не бяха започнали, но тя ми обеща да проучи нещата и да ни заведе на сета.
Единственото, за което не искаше да поеме ангажимент беше, за снимка с Чаатай, защото това зависи само от него.
Организирахме си пътуването и писах на Анна на кои дати ще бъдем в Истанбул.
Тръгвайки от тук решихме  да направим  малък подарък на Чаатай.
Аз намерих реплика на Кадилака, който той кара в "Еşref Rüya", само че черен.

Взех и една Българска роза, за да си я засади в неговата градина или в градината на родителите му.

Ели беше взела специален ключодържател и чаша, които да използва по време на  fishing.
А Гери чаша с български мотиви.
Вечерта, преди Анна да ми пише, че ще има снимки, и отиваме на сета, щеше да ми изскочи сърцето.
В уречения ден и час, тя дойде и ни взе от хотела ни с кола.
Отправихме се към мястото на снимките.
Когато наближихме, видяхме прожекторите още навън.
Не знам дали можете да  си представите колко се развълнувахме!
Влязохме във фоайето на хотела и точно срещу нас се снимаше.
Веднага забелязах Чаатай.
Беше красив, висок и много по-слаб, отколкото изглежда на екрана.
Беше облечен с черен панталон, тъмно синя риза и черно джинсово сако.
Изглеждаше изключително елегантен!

Извадих си телефона, за да направя няколко снимки, но ми направиха забележка.
Когато сцената свърши той седна сам на едно диванче и както обикновено започна да си гледа нещо на телефона.
През това време хората от екипа се приготвяха за следващата сцена.
Оправиха му грима, косата и отново застана пред камерата.
Когато и тази сцена приключи имаше кратка почивка и Чаатай тръгна към изхода на хотела.
Ние го последвахме.
Той застана отпред и се приготви да си запали цигара.
В това време Анна го заговори, припомни му посещението на Лаура на сета на "Gaddar". Той беше любезен с нея, но сдържан, каза й, че си спомня.
Точно в този момент аз реших, че трябва да направя нещо.
Приближих се към него и го поздравих.
"Çağatay bey, merhaba!"
Той ме погледна и също поздрави.
Подадох ръка(или така ми се струва) и се представих. Казах,че сме от България, че много го обичаме и, че сме дошли тук специално заради него.
Радвам се, че взимам уроци по турски език, знаех, усещах със сърцето си,че един ден ще имам възможност да си поговоря с него.
Той се усмихна и каза:
"О, така ли? От къде точно сте от България? "
Аз отговорих, че сме от София.
Тогава той каза:
"Моят баща е от Разград."
Фактът, че той сам сподели нещо лично с нас показва, че е бил искрено заинтригуван и, че нашата среща ще остави дори и малка следа и у него.
Думите, които разменихме, ще останат в спомените ми.
След това му казах, че му носим малки подаръци. Подаръците бяха малки, но такива, които носят емоция и личен смисъл.
"Така, ли?" -каза той- "Колко сте мили!"
Извадих колата и му я подадох с думите, че, ако онзи Кадилак е на Eşref, тази Кадилак е на Чаатай.
Прекрасната усмивка, която всички добре познаваме цъфна на лицето му!
Взе я от ръцете ми и започна да я разглежда, обърна се към останалите, които стояха там и я показа.
Беше като малко момче, което се радва на новата си играчка.
След това извадих розата и му казах, че му нося тази роза от България, за да си я засади в градината.
Този жест наистина го трогна, каза, че наистина е много мило и много благодари.
След мен и Ели и Гери също подариха  подаръците си.
Когато Ели му подаде нещата, които носеше и каза, че са свързани с неговото хоби, той каза :
"Ааа, fishing"! "Thank you so much, I really appreciate that!"
Говори отличен английски, с много хубав акцент.
Това, което усетих е, че му стана приятно. Зарадва се на нашето внимание и вълнение, което видимо си личеше.
Беше вълнуващо да видим реакцията му, която беше истинско признание за жеста ни.
Фактът, че беше изненадан и му стана приятно показва, че е оценил вниманието и емоцията, които бяхме вложили.
Усещах смесица от вълнение, гордост и радост,особено, когато видях искрената му реакция.
Може би ръцете ми трепериха малко от вълнение, но сърцето ми беше пълно, защото съм направила нещо специално за човек, когото ценя.
Емоцията да срещнеш любимата си звезда е смесица от вълнение, радост и дори лека нереалност.
"Това наистина ли се случва?“
И след това идва чистото щастие и еуфория.
А, ако звездата е любезна и приветлива, моментът става още по-незабравим.
А той, ЧаатайУлусой, беше точно такъв.
Изглеждаше спокоен и приветлив, с лека, уверена усмивка, която подсказва, че е свикнал на подобни срещи, но въпреки това се радва на вниманието.
Нито за миг не показа досада, нито раздразнение, че развалихме почивката му и не му остана време да изпуши цигарата си.
Пушеше тънка кафява цигара, тип пурета, която беше поставена в цигаре.
Помолих го да се снимаме.
Той се замисли за секунди и каза,че не е разрешено да се снима със сценичен костюм.
Но очите ми бяха изпълнени с такава молба, помолих го с жест с ръце и той каза да го чакаме, че след малко ще се върне.
Отново влезе и продължиха със снимките.
Ние стояхме отстрани и гледахме.
Когато и тази сцена свърши той ни видя и тръгна към нас.
Дойде, усмихна се и каза:
"Хайде да се снимаме".
Не мога да ви опиша как ми трепереха ръцете, но той търпеливо ни изчака да се приготвим.
Една по една заставахме до него за снимка.

След като и аз се снимах, съвсем спонтанно се обърнах към него и го прегърнах.
Беше момент, който няма да забравя никога.
Той също ме прегърна и се усмихна.
Казахме му, че го обичаме много и чакаме с нетърпение "Eşref Rüya".
Пожелахме му успех и му казахме, че е страхотен!
Така нашата среща приключи.
Останахме още малко, защото не искахме това да свършва.
Гледахме още една сцена, в която Чаатай и Неджип Мемили пристигнаха в хотела с един черен джип.
Когато Чаатай излезна от колата на мястото на красивото и мило момче, вече стоеше Eşref, сериозен и хладен.
Този човек успява да се преобрази за миг!!!
 Истинска магия е да го наблюдаваш!
Тепърва ще осъзнавам какво точно ни се случи.
Анна беше истински учудена, че толкова лесно и безпроблемно ни се получиха нещата.
Усетих със сърцето си, че тази среща го докосна.
Чаатай е един от най-скромните и мили хора, които съм срещала!
Звезда, чийто хонорар е милиони на епизод, се държеше с нас съвсем естествено и ни отдели цялото си време за почивка.
Определено сега ще го обичам още повече и ще имам този специален, само наш си момент.
Няма да забравя очите му и топлия му поглед!
Толкова е висок и строен!
Той изглеждаше дори по-впечатляващо на живо — спокоен, харизматичен и с приятелска усмивка.
Когато разбрах, че ще имам възможността  да се срещна с Чаатай Улусой, вълнението ме беше обзело изцяло.
А след срещата то беше още по-голямо.
Представях си този момент толкова пъти, но сега, когато беше реалност, ръцете ми леко трепереха, а усмивката ми не слизаше от лицето.
Докато се приближавах към него усещах как дланите ми се изпотяват, а мислите ми се блъскаха една в друга – какво да кажа, как да се държа? Но когато очите ми срещнаха неговия спокоен и топъл поглед, цялото ми притеснение изчезна. Вълнението се превърна в чиста радост – миг на сбъдната мечта, който ще помня завинаги.
Тази среща, ще остане скъп спомен, който ще пазя дълго — не само като снимка, но и като топло чувство, което ще се връща всеки път, когато се сетя за срещата с Чаатай Улусой.
Да докоснеш звезда е като да сбъднеш една мечта. Но да погледнеш в очи, в които сияят хиляди звезди, е като да сбъднеш всичките си мечти!

Стари теми:

РЕПОРТЕРИ: gerryto_2,  nanni_123,  NeZ_9,  jackie,  cvetansk,  Nina_Richi,  eliet,   roxy94,   Lale2020,  euphoriaa9,  sunshine12345678,  bof4eto,  Albena Goranova 606011...     ПРЕВОДАЧИ: NeZ_9      Очакваме кандидатури за "Репортери без граници"

Приятно "потапяне" в творчеството и живота на Чаатай Улусой!

# 1
  • Ямбол
Пу съм първа.Нези благодаря ти за хубавия ни дом.Нека си изпишем страничката с любов,разбирателство,да се забавляваме и да се кефим на нашите сладури.❤️

# 2
Благодаря за новата тема, Нези ❤️
Şimdi böyle biyrimiş и на мен много ми харесва

# 3
Добре дошли в новото ни уютно местенце!
Да благодарим на Цвети, че отново е направила темата красива и в тон с есента!
Heart
 И понеже сме на музикална вълна, ще ви посрещна с тази песен,  която Нисан изпя на сватбата, а Ешреф я гледаше замечтано.

И думичките:
Всичко е красиво с теб, дори да вървиш по пътя
Дори да тичаш след мечти, които няма да бъдат
Всичко е красиво с теб, дори тази земя, дори този камък
Дори този страх в мен, дори сълзите в очите ми

Ако раздялата дойде неочаквано
Един ден, който споделям с теб, е достатъчен за мен

Всичко е красиво с теб, дори този звук, който чувам
Не само водата, която пия, но дори и дъхът, който поемам
Всичко е красиво с теб, дори този дъжд, дори този сняг
Дори и следите от сълзи по лицето ми, дори и те

# 4
Относно Демет и Афра (певицата), ако певицата е дала разрешение да се използват нейните песни и е упоменато в описанието кой е автора, не може да се сърди, че версиите на Демет са по-слушани.

Песента на Фики и Галена я бях споделяла. Sweat Smile Много готина сцена беше, благодаря, че я припомни.

# 5
Благодаря за новата темичка и от най-новия ви член.🤗
Ще ми бъде много приятно да си обсъждаме вълненията около играта на Чаатай и Демет.
Песните които споделяте ги харесвам много.Радвам се, че повдигнах въпроса с музиката, приятно ми е да видя кои са вашите предпочитания.🙃
euphoriaa, предполагам че е дала разрешение, защото все пак става въпрос за авторски права и едва ли продукцията ще си позволи да използва чужда музика без да си уреди нещата.
Тя едва ли се сърди, напротив, песента й ще придобие още по-голяма популярност.
Но хората не се съобразяват и й пишат как изпълнението на Демет е по-добро.
А момичето е автор и изпълнител на песента и никак не е лоша нейната версия.
Може би още не съм се била присъединила към вас и не знаех, че вече сте го обсъждали това с песента на Галена и Фики.Сцената е наистина готина,   мъжа ми чак ме кара да я връщам да я гледаме пак.😍🤩

# 6
Честита ни нова тема!
Да си я изпишем в добро здраве и настроение!

И тъй като сме на музикална вълна, а не съм почитател на гласа на Демет (меко казано),
ще ви поздравя с песените на Ебру от "Джентълмен".

# 7
Момичета,тъй като утре е ден за "Eşref Rüya", ще пренеса сега, всичко, което имаме за "Uykucu" до момента.

Обявена е датата на излизане на шпионския филм „Uykucu“, продуциран от Poll Films.
 С участието на Чаатай Улусой и Елчин Сангу, „Uykucu “ ще бъде по кината на 29 октомври 2025 г.
Сценарият на Кубилай Тат и режисурата на Джан Укай са дело на „Uykucu“, в който участват още Баръш Фалай, Ферит Ккая, Дженгиз Бозкурт, Муса Узунлар и Тамер Левент.

Идва такъв филм... Каквото и да кажа, е недостатъчно.
Най-добре е да мълча и да ги оставя да говорят. Uykucu има толкова много да ви каже. Обратното броене започна. Ще се видим в кината.

РЕЗЮМЕ ЗА ФИЛМА
"UYKUCU-СЪНЛИВЕЦ" 💫💫💫
ФЕРМАН И САЙЕ: ДЪЛГ ИЛИ ЛЮБОВ?
Ферман (Çağatay Ulusoy-Чаатай Улусой) е човек на дълга. Професионален агент, известен със своята хладнокръвност. Сайе (Elçin Sangu-Елчин Сангу) е мистериозна жена, дълбоко заровена в организацията, чието минало е дълбоко заровено в нея и е изолирано от външния свят. Докато двамата са привлечени от различни гледни точки към една и съща тъмнина, в момента, в който се срещат, не само плановете им, но и вътрешните им светове започват да се разплитат.
В целия филм „Uykucu-Сънливец" публиката ще е свидетел не само на сцените с летящи куршуми, но и на психологическите битки между героите. Конфликтът между дисциплинирания характер на Ферман и емоционалната броня на Сайе, по-специално, поддържа напрежението живо през целия филм. Тази среща не е просто шпионска история; тя представя разказ, който поставя под въпрос границата между оцеляването и правото на оцеляване.
ПЕРСОНАЖИТЕ СЕ ЗАДЪЛБОЧАВАТ НА ЕКРАНА
Филмът дава приоритет на вътрешните трансформации на героите, както и на екшън сцените. Начинът, по който миналите травми на Ферман влияят върху връзката му със Сайе, по-специално, позволява на публиката да стане не само свидетел, но и спътник.
САЙЕ (ЕЛЧИН САНГУ)
Образът на Сайе е замислен като фигура, която се бори не само физически, но и психологически. Изпълнението на Елчин Сангу запечатва тази крехка, но силна женска фигура в съзнанието на публиката.
ДАЛЕЧ ОТВЪД ШПИОНСКА ИСТОРИЯ
За разлика от класическите шпионски филми, „Сънливата глава“ се фокусира върху емоционални връзки, конфронтации с миналото и вътрешни борби. Той не само кара публиката да се чуди: „Какво ще се случи?“, но и „Какво бих направил аз?“.
В това отношение филмът вече затвърждава мястото си сред най-амбициозните местни продукции на годината, както с темпото си, така и с подтекста си.

Джан Улкай💥✨💫
Написал е:"UYKUCU-СЪНЛИВЕЦ" ще има много да ви разкаже"

Филмът „Сънливецът“ ще излезе по кината на 29 октомври

Обявена е датата на излизане на филма „Сънливецът“ с участието на Чагатай Улусой и Елчин Сангу и режисиран от Джан Улкай. Дългоочакваният филм с шпионска тематика ще излезе на 29 октомври 2023 г.

Сюжет на филма и продуцентски екип

Филмът е съсредоточен върху шпионска история. Режисьор е Джан Улкай, известен с предишните си успешни проекти. Проектът привлича значително внимание и заради това, че обединява двама влиятелни актьори - Чагатай Улусой и Елчин Сангу. Зрителите с нетърпение очакват да видят каква динамика ще имат двамата в историята.

Чакането свърши

Обявяването на датата на излизане сложи край на чакането за феновете и филмовите ентусиасти. 29 октомври ще бъде първата дата на излизане на филма, тъй като се очаква той да се представи добре в боксофиса. Сюжетът и актьорският състав на филма са готови да го направят един от най-обсъжданите местни филми на годината.

Ферман е един от наемните убийци на тайна организация, наречена „Маса“. Маса разполага със „спящи“, за да елиминират дългогодишни агенти, когато мандатът им изтече. Ферман е един от тези спящи. Спящите, по заповед на Маса, убиват бивши агенти, преоблечени като самоубийци. Всеки агент, чийто мандат е изтекъл, е убит, представено като самоубийство. Не се започва разследване за смъртта на тези лица и досиетата им се затварят завинаги. Ферман живее със своя асистент и партньор „Афро“ в стар апартамент в Бейоглу. Както всички членове на Маса, те имат и други занимания в цивилния си живот. Ферман е художник, занимаващ се с мрамориране. Той използва картините и шарките, които създава с мрамориране, за да реставрира подвързиите на стари книги. Той също така има особен интерес към Меснави(Масонска ложа) . Той е очарован от Меснави и се стреми да следва пътя им. Често посещава ложа на Меснави и разговаря с нейния дякон. Той също така доброволно поправя износени твърди корици в библиотеката на Маснави. Тайната организация, известна като Маса, се ръководи от много важен началник на име „Картал“. Ферман получава всички заповеди директно от Картал и незабавно ги изпълнява. Един ден, докато Ферман убива бивш агент, прикривайки го като самоубийство, той задържа жена на име „Сайе “, която е била свидетел на инцидента. Сайе е жена, бореща се да оцелее сама и е платила висока цена, за да се спаси. Нейният живот, борба, усилия и амбиция привличат вниманието на Ферман. Първоначално несигурен какво да прави и нетърпелив да унищожи жената, която е била свидетел на тези убийства, той постепенно развива влечение към нея.

Първи поглед към Ферман и Сайе

# 8
Лори, доколкото помня, имаше някаква драма с песните, сваляха някакви версии от платформите, май на Демет?
Освен епизоди, явно и филма ще чакаме с нетърпение.

# 9
Да, ще го чакаме! На мен специално ми е много интересно, как в рамките на няколко месеца Чачо успя да се превъплъти в два различни образа.

А на тези от вас, които не са гледали последния филм на Чаатай Улусой-  
"Tam bir centilmen", от който филм Цвети сложи песни,  препоръчвам да го видите.
Със сигурност ще се срещнете с още един много различен Чаатай, а Ебру му партнираше чудесно.

Последна редакция: вт, 07 окт 2025, 22:10 от NeZ_9

# 10
Аз определено чакам с нетърпение "Сънливеца", резюмето звучи много интересно.

Ще я смъкнат естествено песента, то тя не е на Демет и второ това показва, че не са уредени авторските права. Определено дори след тази голяма обработка на гласа на Демет, тя разваля хубавата песен, който и  да е  не  би си оставил песента да се подвизава в нет пространството в толкова бездарно изпълнение.

# 11
Феновете вече се обръщат с въпрос към Енгин бей

GQ X Çaça🔥
yenisini ne zaman alırız engin bey!

GQ X Çaça🔥
Кога ще вземим новия, Енгин Бей?

Всички искаме едно и също. Grinning

# 12
Момичета,привет Heart
Честита ни нова тема,да си я изпишем с кеф !

Доста сте изписали,свършиха ми лайковете,да знаете,че сте лайкнати.

Лори
Скрит текст:
Относно Демет и Джан както казах говорих за официално потвърждение и според мен са имали заигравка,но тайно.Както и да е,инфото което ти споделих го знам от момичетата,които го следват още от времето на "Пълнолуние" и са споделяли относно линча на Джан и защо се е случил във групата им във фейса.Вероятно има доста версии.Журналистическата - че е шовинистично л@йно,което се е взело много на сериозно и се е главозамаяло.На колегите му,които излязоха в негова защита,на феновете,на продуцентите.Избери си вариант.Аз лично ми е трудно да повярвам,е мъж отгледан от жени - визирам майка и баби,ще говори така,но пък и доколкото познавам Джан - нападнат ли го става арогантен и нагъл,така че - всичко е възможно

Лелееее Сънливеца обещава да е великолепен,интересен сюжет,прекрасни актьори особено Чачо и Баръш - върху другите нямам наблюдение.Ще ми е любопитна динамиката им след 10 години пауза.В Меджезира бяха разкошни заедно.

Ah Yar и на мен много ми харесва,ясно е ,че гласа на Демет са го обработили достатъчно дигитално,но се е получило добре без да загуби тона и тембъра си.Допада ми определено,както и песента от фрага на първи сезон - там с червената рокля - много хубава песен.
Аз ще ви поздравя с един Яман и една Мира :

# 13
Лори, доколкото помня, имаше някаква драма с песните, сваляха някакви версии от платформите, май на Демет?
Освен епизоди, явно и филма ще чакаме с нетърпение.

Аз където и да напиша ми излизат всички песни... Ще ми е любопитно да науча повече за тази драма.🤭
Да не се окаже наистина, че не са уредени авторските права...🤔
Иначе няма кой за какво да се сърди, ако изпълнителите на песните са доказали се хора, успяли и с талант.Човек трябва да е над нещата, не над хората.
Демет се старае, ходи на уроци по пеене, въпреки че не е певица.
Жената го прави за ролята си, не за да е конкуренция на певици.
Ако има проблем с правата, то това е неуредица от продукцията, с което Демет няма нищо общо.
Песните ги качват от продукцията, от канала от който се излъчва и от фенове на филма и естествено от фенове на Демет.
Аз съм очарована от нея, тя пее много по-хубаво от над 80% от нашите певци тук, дори с обработката.🤩

# 14
Мисля, че към края на първи сезон ги махнаха и после ги качиха на ново. Често казано не помня точно кой беше крив и кой прав в ситуацията. Вероятно в тик ток ми е излизала информация, ако не сме я коментирали тук.

Общи условия

Активация на акаунт