🧿ЧААТАЙ УЛУСОЙ🧿"EŞREF RÜYA"/"UYKUCU"-"СЪНЛИВЕЦ"🧿Проекти, партньори и приятели🧿Тема-36

• 1 635
  • 75
  •   7
Отговори
# 30
Така е, Хриси! Hug
А, ако го погледнем символично, пролетта, която той чака, е самата Нисан (Руя).
Тя е тази, която може да разтопи леда в него, дори когато той вече не вярва в топлината.
Може да се каже, че снегът е като неговият живот -красив, но студен. А пролетта е неговото спасение, което може да дойде само чрез любовта.
И ние я чакаме. Wink

Имаме ново включване от Джан Улкай

И от акаунта на Uyukucu в Инстаграм

Може би днес ще видим трейлъра на филма. Wink

# 31
А ние си мислихме, че няма да рекламират филма. Как се задействаха бързо, бързо.

Много мразя като пуснат трейлър и премиерата на филма/ сериала да е след сто месеца, целият хайп изчезва.

# 32
Още нещо предстои

# 33
Да я видим в дрехи различни от на Чийдем “униформата” тази жена. Продължава да ми прилича на французойка. А приятелят и нали беше французин?
Гледаш какво мило лице има, а каква луда играе…

# 34
Ето още малко Бюшра.
Аз също я харесвам. Има някаква изтънченост в нея. И, разбира се, трябва да се абстрахираш от ролите и, за да я видиш. Wink

# 35
Днес ще се организирате ли да гледате?  Аз май ще чакам с превод да го гледам.

# 36
Трейлърът на „Сънливецът“ се излъчва тази вечер в 18:00 ч.

# 37
Аз ще гледам. Wink
Но първо това:

Официалният акаунт на филма "Uykucu" съобщава, че обратното броене е започнало и че тази вечер в 18:00 (турско и българско време)ще бъде излъчен трейлърът на филма.

Там се казва още: "Нищо няма да е същото като преди" и "Всяка тишина крие тайна".

# 38
Stuck Out Tongue Winking Eye Ама не се бутайте Stuck Out Tongue Winking Eye

# 39
Хаха! Ама наистина! Grinning

Мислите ли, че това ще обърка доста следенето на  епизод 17 на "Eşref Rüya", защото феновете ще се съсредоточат върху популяризирането на трейлъра на "Uykucu"?
Вероятно снимките, публикувани от феновете, ще се редуват с тези, рекламиращи епизод 17.

# 40
Бюшра е огън! Nature FireNature Fire

Не мисля, че трейлърът ще обърка следенето на сериала, все пак са различни проекти.
Нямам търпение да видим в Чачо в този образ.

# 41
Хриси, имах предвид, че чакаха доста време, можеха да почакат още един ден с пускането на трейлъра.
Да ни дадат възможност да му  се насладим, да го обсъдим.
Без да бързаме да гледаме Ешреф...
Все пак не може да не знаят, че днес е денят на Eşref Rüya.

Според мен днес почиват, Джерен Бендерлиоглу си е вкъщи с папагала.

Имаме още едно включване от Айсун, наслаждава се на тишината и на птиците, далеч от града.

Почти съм сигурна, че и нашите пиленца са там, но разбира се, не очаквам да се покажат.

# 42
Щом имаме поводи, ще коментираме една през друга и така. Sweat Smile
А и сигурно бързат да го пуснат, за да има време да се завърти преди премиерата.

# 43
Така е, Хриси! Поводи за коментари да има! Това е важното.
Айде, наздраве от лозето на Чачо

Надявам се, че и той ще сподели трейлъра на Uyukucu. Wink

# 44
Здравейте момичета,
Благодаря за Новата тема
Цвети, Нези, ❤️
Благодаря за всичко споделено, страхотни коментари, в очакване на трейлъра...
Нези и аз се надявам да го сподели,
Благодаря , обожавам вино 😘

И аз много харесвам Бюшра, има класа в нея ❤️
За приятелите
Скрит текст:
изключително съм изненадана от появата на тази особа, и понеже четох темата отзад - напред ....
Цвети,😘
Поздравления Гери, по добре нямаше как да го обясниш!
Както знаете харесвам Демет, но няма да спра да повтарям, че от нея певица няма как да стане....аз пея фалшиво, нямам музикална дарба, но съм израснала в семейство на музикант и повярвайте ми знам какво значи талант!
Да, танцува хубаво, получават и се много комедийните роли, говорих за тунинга, който и пречи на изразяването....
И определено не е най платената и рейтингова ...
Да обичана е, но не е най, най, най
Имам чувството, че страда от дефицит на вниманието, толкова да се популяризира...но както и да е.

Но определено не ми допадна настроението в темата....

За наркотиците, втрещена съм и Бирдже Акалай / от Черно Бяла любов с Ибо/ е в списъка както и Метин....

Общи условия

Активация на акаунт