🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #13: от вторник до четвъртък, 20:00

• 108 741
  • 2 134
  •   1
Отговори
# 60
Аз също съм слаба, много висока за мой ужас и с много малки гърди, много момичета са слаби и без гърди. Проблемът не е в размера им, а в това къде се намират още на тия години и без деца. Да вземем Валерия от сезон 2  - тя е много слаба, млада, без корекции и силикон. Такива висящи кожи не са нормални, освен ако не е свалила много килограми, но не виждам признаци за това в други области. Аз такова нещо съм виждала само при жени, които изобщо не носят сутиен и крайно не им пука, дори мои приятелки сваляли много килограми не са с такива виснали кожи. 

# 61
Ние тук в Азия сме като дъски, но не ни висят като на Люба. Но аз не разбирам от европейски бюст. Може да си е нормално. Тук така изглеждат след кърмене на 3 деца до 5 годишна възраст.
Аз също съм слаба, много момичета са слаби и без гърди. Проблемът не е в размера им, а в това къде се намират още на тия години и без деца. Да вземем Валерия от сезон 2  - тя е много слаба, млада, без корекции и силикон. Такива висящи кожи не са нормални, освен ако не е свалила много килограми, но не виждам признаци за това в други области.

# 62
Може ли да питам нещо, обаче не ми се карайте JoyJoy?
Защо казвате, че на Любка и Косара гърдите са грозни? Според мен са нормални капковидни естествени сиси на нераждали момичета и им ходят на фигурите. На Данка, Марти и АМ плондерите според мен са много по-ужасни плюс стоят зле на дребничките им фигури и огрубяват силуета. Забравихме нормалната естетика. Аз бях тийн 90-те, формирала съм естетичните си представи, когато богини бяха топмоделите и ни една нямаше надути любеници и пак си бяха зашеметяващи.
Щот живеем в инстаграм . Замислям да пусна очила с филтри. Ставаш сутринта, надяваш очилата преди да си си измил очите , и тъй поглеждаш възлюблената/ния , и себе си в огледалото

# 63
Ние тук в Азия сме като дъски, но не ни висят като на Люба. Но аз не разбирам от европейски бюст. Може да си е нормално.
Не е нормално. И мен такива гърди ме навяват на мисълта, че Люба е била пълничка и е отслабнала доста. Обикновено от това се получава. Или от гравитацията с годините, но тя е прекалено млада за това.

# 64
На мен Любомира дори ми е красива на моменти. Има хубаво тяло, прекрасни очи, гъста коса... Пък като се понагласи и гримира, още повече ми харесва.

# 65
  • София
Е,  на пъшкане може да го докараме и фалцет да извадим по някое време 😉 Ако е за шоуто,
Що не ? 😂

# 66
Може ли да питам нещо, обаче не ми се карайте JoyJoy?
Защо казвате, че на Любка и Косара гърдите са грозни? Според мен са нормални капковидни естествени сиси на нераждали момичета и им ходят на фигурите. На Данка, Марти и АМ плондерите според мен са много по-ужасни плюс стоят зле на дребничките им фигури и огрубяват силуета. Забравихме нормалната естетика. Аз бях тийн 90-те, формирала съм естетичните си представи, когато богини бяха топмоделите и ни една нямаше надути любеници и пак си бяха зашеметяващи.
Щот живеем в инстаграм . Замислям да пусна очила с филтри. Ставаш сутринта, надяваш очилата преди да си си измил очите , и тъй поглеждаш възлюблената/ния , и себе си в огледалото
Е, стига, сега. И други имаме малки гърди, много от момичетата в предаването имат малки гърди, тъй като тоя сезон бая нямат силикон и не съм видяла на някоя да й висят така. Това да успееш да проимаш такъв отпуснат бюст, без да е естествено голям и да си в определена възраст, си е постижение. А ако беше свалила много килограми, от което също може да се получи, щеше да има следи и по-корема, а тя има иначе не лоша фигура, като махнем бюста.

# 67
Адрияна качваше сторита вчера как обикаля родината с мотор, на едната снимка имаше мъжка ръка през кръста и.

Васил кара ли мотор😄😄

Видяхме я как кара картинг Адриана.Не мога да си я представя на мотор как ще е🤣

# 68
  • София
Любомира явно си харесва гърдите. Иначе не си обяснявам избора й на деколтета.

# 69
Благодаря за темата, Clouded😊
По повод анкетата - Мартин си изглежда хлътнал по Даниела, нямам търпение как ще си пречупи езика да си признае колко голям идиот е пред цяла България😆😆😆
Любомира не е влюбена във Виктор, а просто иска да спечели. Виктор също не е влюбен в нея. Клаудия има сексуално желание към него(не знам как не ѝ е умряло като опознае Виктор😆). Никоя не е влюбена в бат Васко, Адриана иска да спечели😁Роси харесва всички мъже, Ферай всички богати мъже😆

# 70
  • Обран бостан ;)
Скрит текст:
Сериозен въпрос към дамите - вие бихте ли правили секс в предаване? Аз като си представя, че съм някъде с мъжа ми и на шкафа има микрофон, а пред вратата 5 човека се разхождат със записващи устройства за национална телевизия…
Въобще дума не може да става за секс. Все ще си мисля дали съм изключила микрофона, дали пред вратата не записват за звуци… 😁

Тоест, секс може да се прави само в стая и на легло.

Т'ва, младото поколение, нямате никакво въображение . Trollface

Интересно, Наум и той ли е на "пост и молитва"  или ... Wink

# 71
Аз не знам нея дали я слуша главния. Тия рокли, с тия деколтета, тоя бански дето още малко и... Как няма една да ѝ каже, абе Любе, тоя бански малко... Имаше и друг, с който изглеждаше добре.

# 72
Не е задължително да е била пълна Люба, за да има такъв тип бюст. Виждала съм съученичка, на 16 години тогава, с "дълъг" бюст. Той не е точно увиснал, такава си му е формата. Имам предвид - за да увисне трябва обем, години, гравитация, а този тип са си такива изначално. На 16 години, нераждала, некърмила, без да си едра и с голям бюст, от какво да увисне? Просто му е такава формата. Приемете, че имате хубави гърди и се радвайте, има момичета, които са по-ощетени. Или пък варианта на Косара, който също съм виждала - с педя разстояние между гърдите. Природа.

# 73
Боди позивитизъм… Модерен е. На мен обаче ми е малко странно. И аз имам проблемни зони - примерно имам едни 5 кг. в повече (основно ми се лепи на корема). Приела съм се, но няма да тръгна да нося нещо впито точно там, за да подчертава недостатъците ми, а ще избера нещо по-широко и с акцент на хубавите ми черти. Важно е човек да може да се облича според тялото си.

# 74
Боди позивитизъм… Модерен е. На мен обаче ми е малко странно. И аз имам проблемни зони - примерно имам едни 5 кг. в повече (основно ми се лепи на корема). Приела съм се, но няма да тръгна да нося нещо впито точно там, за да подчертава недостатъците ми, а ще избера нещо по-широко и с акцент на  хубавите ми черти. Важно е човек да може да се облича според тялото си.
Абсолютно споделям. За всяка фигура си има дрехи, които да ѝ отиват. Люба има определени визии, които сякаш беше друг човек, просто не може да се облича жената или просто иска да бъде приета всякак, никак не споделям това виждане на моето поколение, че трябва да си навираш недостатъците така. И пак, според мен, такива неща стават защото много момичета от малки неглижират носенето на хубав сутиен или изобщо на сутиен.

Общи условия

Активация на акаунт