🌹 Ергенът 🌹 сезон 4, тема #15, ФИНАЛ: от вторник до четвъртък, 20:00

• 300 586
  • 6 792
  •   1
Отговори
# 6 780
  • София /Абсурдистан
Сега остава да му роди и едно дете и да си бетонира положението Simple Smile
Не изглеждаше да е такова момичето, ама … парица царица, както се казва.

# 6 781
Ако е пускано се извинявам, но не ви следя от няколко дни.

Емануела
https://www.facebook.com/share/r/15hjejL9PB/?mibextid=wwXIfr

# 6 782
  • София
Пуснах си забързано и за фон Роси в Чакалкаст, видели се на летището след финала с Васята, нахокала го. После му писала, че май е прекалила, но той казал, че правилно постъпила.

Отделно НН в Преди Обед каза, че тя била от предишни кастинги, което не било вярно и се опитала да го поправи, но не са ѝ дали думата. Не съм я изслушала докрай, с графичен дизайн се занимава. Адекватно се държи.

Иначе Емануела си каза това,което всички знаем - Безделник,харчи парите на богатите му родители и се налива всяка вечер.

Интересно, тя защо е стояла толкова време с подобен човек?Или чак сега разбра какъв е?

Тя едва ли не го обясни като "гадже кръпка" поне аз така го разбрах, след като се е разделила с Динев, когото много е обичала, тръгнала с него. Познавала го от 16 годишен. По време на Ковид останала с него, защото било скучно. Твърди, че той не ѝ е любов. Там само двамата си знаят какво е било...

# 6 783
  • София /Абсурдистан
Много е обидена, затова казва, че от скука и т.н. Било е голяма любов и от двете страни.
/ не си издавам информаторите Simple Smile/

# 6 784
  • софия
Много е обидена, затова казва, че от скука и т.н. Било е голяма любов и от двете страни.
/ не си издавам информаторите Simple Smile/
Доколкото си спомням, даже тя му предложи брак. Според мен още я има тази любов, да спират да се излагат и да се взимат, че да мирясат. Тъкмо ще се неутрализират взаимно. Или да се заредят с противоотрова и да си се хапят по семейно му, колкото им душа иска.

# 6 785
Емануела му предложи брак на Мартин,даже беше публично

# 6 786
Роси е крайно неадекватна и позира много неприятно. Няколко пъти ми попадаха видеа от нейния тик-ток профил, ами.. Чупки, стойки.. пфуй!

# 6 787
Пуснах си забързано и за фон Роси в Чакалкаст, видели се на летището след финала с Васята, нахокала го. После му писала, че май е прекалила, но той казал, че правилно постъпила.

Отделно НН в Преди Обед каза, че тя била от предишни кастинги, което не било вярно и се опитала да го поправи, но не са ѝ дали думата. Не съм я изслушала докрай, с графичен дизайн се занимава. Адекватно се държи.

Иначе Емануела си каза това,което всички знаем - Безделник,харчи парите на богатите му родители и се налива всяка вечер.

Интересно, тя защо е стояла толкова време с подобен човек?Или чак сега разбра какъв е?

Тя едва ли не го обясни като "гадже кръпка" поне аз така го разбрах, след като се е разделила с Динев, когото много е обичала, тръгнала с него. Познавала го от 16 годишен. По време на Ковид останала с него, защото било скучно. Твърди, че той не ѝ е любов. Там само двамата си знаят какво е било...

6 години кръпка? От скука?И още не знам колко години го следиш и коментираш? Ша ма обидиш😜

# 6 788
  • София
На въпроса на СлаБе за ТВ рейтингите на Ергенът.

По мои спомени най-гледаните сезони са първи и втори, най-зле сезон 3. Като този сезон 4 е константно по-добър от сезон 3, но по-слаб от сезони 1 и 2 и то не с малко. Така че Ники Николов и Наум Шопов лъжат. Барометър може да ви е Туджаров. Щом нито веднъж не каза, че рейтингите къртят значи трябва да ви е ясно...
Специално за сезони 3 и 4 на Ергенът в темите за ТВ Спамочата може да видите седмица по седмица всички ТВ рейтинги. Но просто трябва да си играете с търсачката или да гледате моите мнения.
Нямам време да пускам всичко седмица по седмица, камо ли да изчислявам усреднен рейтинг.
Нямам време да пускам всичко седмица по седмица, камо ли да изчислявам усреднен рейтинг.

Ето какво показват финалните епизоди на Ергенът през годините. То това е показателно и няма смисъл да се гледа назад, защото финала се гледа не само от редовната публика през сезона, но дори идват и тези, които са се отказали през сезона, дошли само за да видят финала.
От тези резултати се вижда, че финалът на сезон 4 е най-слабия, като рейтинг. Вдигна се голяма патардия, но само заради Преди обед, но това е постфактум.

2022 г. - сезон 1
Скрит текст:

2023 г. - сезон 2
Скрит текст:

2024 г. - сезон 3
Скрит текст:

2025 г. - сезон 4
Скрит текст:

Ето и разбивка на лидерите, 2022 срещу 2023
Скрит текст:

Последна редакция: пн, 02 юни 2025, 22:27 от Diavolo

# 6 789
На Емануела и Мартин само 2 години от връзката им са били ок, останалите са белязани от постоянни раздели и събирания. Не са били постоянно заедно всички 6 г., въпреки че така го водят, доколкото знам.

# 6 790
Сигурно си пие кафето с дядо й и баба й , набори са.
Любов, какво да ги правиш, палавници.

Последна редакция: вт, 03 юни 2025, 00:12 от Не се сърди, човече

# 6 791
Айде и всеобщата любимка Валето с ,,шопарче,,.Излезе ми някъде по сайтовете подаръкът и  за ЧРД. Колко ли кученца могат да се спасят с цената му, отделно от букета с перли?
Ама за любов си говорим, нали така?

Тази Валката много държеше личния й живот да е личен, докато 'беше' с Евгени. Откак е с чичо всичко е на показ. То хвалби, то чудо

# 6 792
Тъй като темата вече е на близо 2 седмици и натрупа доооста страници, предлагам да се прехвърлим в
новата тема

Общи условия

Активация на акаунт