Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 541
  • 20
  •   4
Отговори
  • в 1001-та нощ
Добре дошли, Красавици!

Поредна тема споделяме опит за грижата, която полагаме за лице и тяло - за постигане на желаната визия.

Вместо запис - моля, споделете каква е домашната Ви рутина в грижа за лице и тяло и посещавате ли козметик, ако да - с каква цел Simple Smile

Линкове към предишните теми: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22,23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56,  57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

# 1
Благодаря за новата тема!🌹
Не посещавам козметик, всичко си правя сама в нас. Имам козметика, уреди всичко необходимо.
При специалист само ботокс, но от година и половина не съм.

# 2
Благодаря за темата! И аз почти всичко си правя сама. За козметик само почистване

# 3
Козметик отдаван не, сама си правя масажи на лицето. За целулит ходех всяка пролет, но тази ме домързя и пак в къщи с четки и един ролер се меся😇🤪

# 4
Благодаря за темата.
Не посещавам козметик, ходя всяка седмица на антицелулитни масажи.

# 5
  • София
Благодаря за новата тема, Aлена 🌹
И аз не посещавам козметик.
Последните години и вкъщи не правя нищо и си личи.
Когато си правех домашни маски, кожата ми имаше сияен вид, сега е сивкава и вяла.

# 6
Ламиниране на мигли (трайно извиване) брои ли се? Само че ходя рядко. Веднъж си правих радиочестотен лифтинг, но повече не ми се занимаваше да ходя. Иначе за сега и аз всичко си правя вкъщи. Скоро започнах с масажи на лицето. Много е важно организмът да е достатъчно хидратиран по принцип, и за кожата и въобще.

# 7
  • София
Не ходя на козметик, изградила съм си някаква рутина, но при нужда променям по нещо. Ето сега като захладня започнах пак с ретинола.

# 8
Не ходя на козметик. Само на дерматолог за инжекционни.

# 9
Рутината си я правя изцяло у дома и не ходя на козметик. Ползвам и червена лед маска, както и тип шпатула за почистване на лицето.
Благодаря за темата!

# 10
  • София
Благодаря и аз! Относно лазерите в минлата тема, aз правих Picosure няколко пъти и ефектът беше абсолютно нулев. За петна го правих. После се октазах,защото лазерите нали топяли мазнини, а моето лице вече е изпито, да ще си седя с петна.
И за RRS long lasting  нямма положитлени впчатления, но както всеки път повтарям, няма какво да се очаква над опредлена възратс от скинбустер, било то и хибриден.На мен кожата ми е чист и няма как да видя друг ефект, та-ако имам излишн пари, да си ги равя ей така за кеф...ама нямам.
Аз ходех редовно на козметик преди- имах преди цикъл ужасни циреи-по един, но от дълбоките, които тсават и с месеци си седят болят и грознеят. та ми ги чистеха тях. ТОва обичайно ми се случва,ако работя в офис. Та откакто не работя на затворено, спряха, и не ходя. нямма рутина, нямам време, мацам някакви кремове набързо и толкова. Предвид, че и не спя заради малкия, а денем търча по задачи нон стоп, изобщо не мога да вкарам каквото и да е дори за 5 мин.

# 11
Да споделя и аз за моите грижи.
Ходя на козметик на месец и половина за почистване, не обичам да си стискам пъпки сама. Правим или хидрафейшъл или карбонов пилинг, според състоянието на лицето ми. Скоро смятам да пробвам микронидлинг.
Вкъщи си правя масажи с гуа ша, кубче лед сутрин, а понякога и ледена купа с вода в която си потапям лицето. 😀
Според мен е много важно и как се храним, спим и изобщо начина ни на живот, съдя по себе си.
От повече от 2 години не пия никакъв алкохол, грижа се за циркадния си ритъм и се старая да имам качествен сън и почти никаква захар, защото поне при мен тя влияе много зле на кожата ми.

# 12
Не ходя на козметик, не правя класическо почистване на лице. Това съм го практикувала преди години, но с времето намалих този тип третиране на кожата и съм по-доволна.
Ако имам дерматологичен проблем - омазняване, пъпки и т.н., отивам на лекар дерматолог и правя корекция в грижата или съответно ползвам някакво лечение.

Относно тялото - редовен спорт, достатъчно вода, старая се да спя достатъчно, дълбокотъканни масажи за цяло тяло.

# 13
Аз съм доволна от Лонг ластинг -запълни ми тук там ,каквото имах за запълване.Мисля пак да сложа тази година.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 11:35 от No_frame bitch

# 14
  • Варна
Ходя на козметик за различни терапии с масаж, имам си го като релакс и не мога да постигна този ефект вкъщи. Не е всеки месец, ами съм на приливи и отливи.

Общи условия

Активация на акаунт