Естетични процедури за лице и тяло – 56 тема

• 47 841
  • 753
  •   1
Отговори
  • в 1001-та нощ
Добре дошли, Красавици!

Поредна тема споделяме опит за грижата, която полагаме за лице и тяло - за постигане на желаната визия.

Вместо запис - моля, споделете: как се грижите за околочната зона?

Линкове към предишните теми: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22,23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55

# 1
Пу първа:) Под очи съм слагала преди доста години филър при Ванеска, не знам как стана така, но никога не ми се появиха повече тези хлътвания, които имах. Искам някое мезо за под очи да направя. А забравих имам и 3 пъти СО2 лазер работиха и под очите.

# 2
Благодаря за темата. Аз съм лаик- само крем с потупвания ми е грижата под очите. В тази тема съм чела доста негативни последици след процедури под очите и, признавам си, страх ме е.

# 3
И аз залагам на качествени кремове само.
Благодаря за новата тема.

# 4
От както филъра ми не се разгради еднакво и все още имам остатъци години след поставянето ,не правя нищо друго освен използване на околоочен крем от време на време , спане с копринена маска и по гръб.

# 5
По никакъв начин към момента.
Следя какво ще препоръчате за тази област.

# 6
Ситара, на мен в Дерма д-р Чилингирова ми е слагала, Трендафилова също- за назото говоря.Д-р Чилингирова много добре ми го поставя, Сейфа обикновено слагаме.

# 7
Чилингирова добра ли е за ботокс?  В момента имат промоция в Дерма акт. Знае ли се кой ботокс поставят?

# 8
От както филъра ми не се разгради еднакво и все още имам остатъци години след поставянето ,не правя нищо друго освен използване на околоочен крем от време на време , спане с копринена маска и по гръб.
може ли да споделиш повече, че не разбрах добре? Разграждала си или си очаквала с годините да се разгради поставеното под очите?
По темата, нищо специално не правя, даже и околоочен крем спрях да купувам, мажа с този за лице.
Благодаря за темата!

# 9
Привет и от мен в новата тема🌻

Аз започнах много предпазливо със зоната под очите. Слагала съм само скинбустер- специално предназначен за зоната Pluryal silk ; мезотерапия с RRS HA Eyes;- по веднъж през годината. Ползвам качествена козметика - суперлативи за една “златна” околоочна маска на Айзенберг. Страхотен ефект.
Аз нямам торбички под очите, имам леко хлътване, което беше добре повлияно, зоната се освежи. Ефектът обаче, не е “завинаги”, виждам че си трябва периодичен рефреш. Смятам да редувам терапиите, но само мезо или скинбустер, както и козметика. Д-р Григорова ми предложи Nucleofil eyes. Тъй като съм голям фен на другия Nucleofil, ще обмисля като следващ бустер за околоочна, който ми предстои през ноември.

Последна редакция: ср, 24 юли 2024, 07:55 от ellis

# 10
Ellis, вие слагахте ли Sculptra при д-р Григорова или още го обмисляте?
Аз бях в болница и супер много съм се изпила в лицето. Чакам да се възстановя и нещо ще правя - скинбустер ли, sculptra ли, още не знам…
Пролетта слагах два пъти Pluryal silk под очите и останах доволна. От juvelook eyes има ли доволни?

# 11
Kalina_pehlivanova, все още не съм слагала Sculptra. Страшно колебание изпитвам по отношение на този продукт. Имам потребност да видя ''на живо" някой, който се е осмелил и как се е развил във времето продуктът.Григорова каза, че тя е със него / а също и с нуклеофил под очите/ и тъй като лицата ни са подобни като структура, ефектът би бил като при нея- отличен, без обеми и естествен. Но....може би в някакъв по-късен етап, когато вече не виждам ефект от бустерите ще сложа Sculptra. Засега съм много доволна от последната Каризма, невероятно се разви след около месец при мен, абсолютно всички констатират положителния ефект. Оставам докато мога с бустери лице и под очи, после ще мисля.

# 12
Мен около очите ме е страх да правя инжекционни процедури - виждала съм кофти резултати и все си мисля, че с моя късмет, ще изтегля късата клечка като нищо.
Нямам хлътвания и торбички, но имам птоза на горен клепач, генетично е. От хиляда години ползвам висок клас козметика за околоочния контур и това държи нещата под контрол колкото е възможно за козметика и не излизам никъде без големи тъмни очила - няма зиме, няма лете. Та тази зона ми е доста добре, но в един момент ще играе ножът за излишната кожа, защото с годините няма къде да отиде.

Иначе правих две процедури с Фотона - той е колагеностимулиращ. Имах зачервяване два дни след това, но бързо се възстанових. Есента може би ще направя още две процедури, че не е за летен сезон. Не мога да преценя дали има някакъв ефект, защото идеята е във времето да има уплътняване, а не на момента да се види нещо.

# 13
Нищо не съм слагала под очите, имам големи хлътвания и задържам вода сутрин, което ме отказа тотално от каквито и да било инжекционни процедури, освен това имам и много тънка кожа и всяко нещо, което се постави се вижда, което ще е фатално за тази зона.
Фамилна обремененост имам, всички сме с кръгове. Не вярвам да се престраша за долна блефаропластика, което е най- подходящо за моя случай.

# 14
Под очите ме е страх да слагам филъри, пред вид усложненията които може да се получат в тази зона.
Слагала съм в слепоочията.

Общи условия

Активация на акаунт