Звездни Компромати- Февруари'25

• 348 418
  • 3 458
  •   1
Отговори
  • Rock & Roll feeling ...

* ... Сега те чувствам много близка, как не ме е срам?! Колко много искам Обич да ти дам ...*

"Целувал съм ги с обич"

"Какви жени, какви актриси бяха всички, с които съм снимал! Целувал съм ги с обич. Някои повече. Понеже не съм чул да споделят публично нашите отношения, ще спестя подробностите. Но не беше само колегиално партньорство...“

Е, кои са тези жени? Не се знае колко точно на брой са любовните завоевания на Данаилов, защото той, като един истински джентълмен, винаги е предпочитал да запази това за себе си.
[/size]

Не пести слова за свои колежки, с които има удоволствието да играе:
Скрит текст:
Доротея Тончева

„Доротея е чудесна актриса. Какво красиво момиче беше!“

„Много е хубаво да имаш за екранен любовник Стефан Данаилов. Великолепен партньор. Навремето всички момичета от цяла България бяха влюбени в него. Беше еталон, сънуваха го нощем. Пред дома и гримьорната му имаше опашки", споделя в интервю актрисата Доротея Тончева, с която Ламбо си е партнирал в "Черните ангели" на режисьора Въло Радев.

Невена Коканова

„Отношението ми към Невена Коканова се променяше през годините. Гледах я като хубава жена, като актриса, като нещо повече от партньорка. Беше светъл човек - добър и кротък. Голяма звезда, но никога не спекулираше с популярността и с красотата си. Не мога да кажа какво е ставало в душата ѝ през цялото време. Нашите отношения преминаха през различни фази, но негласната коректност помежду ни остана.
....

Невена излъчваше благородство, което респектираше останалите. Присъстваше много интересно на сцената, сякаш пееше. Тя беше толкова поетична и напевна. Изключителна!"

Катя Паскалева

"Невена Коканова беше обаятелна и в живота, докато Катето Паскалева можеше и да не я забележиш. Но когато се появяваше на сцената или застанеше пред камерата, Катя ставаше красива. Всичко идваше от пламъка вътре в нея. В силните ѝ години преобразяването беше невероятно! Но след толкова време все още не мога да кажа дали едната е била по-добра от другата"

Цветана Манева

Виж, Цветана Манева не мръдна. Тя е като хербаризирана. Сега характерът избива на лицето ѝ. Голям сладур е, амбициозна артистка. Добре си следи ролята, знае какво прави, ако трябва и гола се хвърля в работата"

В любовната история на актьора обаче стоят записани имената на няколко открояващи се известни дами. С една от тях създава семейство, друга ражда единственото му дете, а трета ще бленува тайно...

Мария, единствената съпруга на актьора, остава негова спътница и най-верен съветник през трудните години на слава и забрава, на политически интриги и актьорски номера.

"Първият ми спомен от Мери е как е захапала цигара и се смее дяволито. Прибирам се в отпуск от казармата. Влизам вкъщи, а там сестра ми и Кондов поканили приятели. Мери е със съпруга си Вили Цанков. Забелязвам все пак съм ценител. Облечена шик. Различна. Жива. Но дори не предполагам как ще ни събере животът", разказва Ламбо.

Историк по образование Мария е най-красивата и най-сниманата родна манекенка през 60-те години на миналия век. Често е на първите корици на списанията “Лада” и “Жената днес”, участва в дефилета с тоалети на Центъра за нови стоки и мода (ЦНСМ).

След това двамата се засичат на улицата и се смущават от срещата си, а за да излезе от ситуацията, той я кани на купон. Тя отива и оттогава не се отделяли един от друг. Всички във ВИТИЗ говорели за тях, гледали ги от прозорците и ги определяли като най-красивата двойка, като излезли от списание.

Вили Цанков, с когото Мария се развежда, остава техен най-добър приятел и през годините празнуват заедно всички семейни празници. Цанков дори уважава таланта на младия си съперник и му дава ролята на Бургундеца в историческия епос “Сватбите на Йоан Асен”.

Ламбо макар и лудо влюбен в Мери, бил с много слаби ангели. Самият той е признавал, и неведнъж в публичното пространство е споделял, че е имал мимолетни увлечения с други жени.

Мария споделя в интервю през 2010г.:
"Не го ревнувах, защото си знам цената. Той е лек човек, но не лековат. Не мога да съм нащрек, ако някой иска да кривне, винаги ще го направи. Това със скандали и сръдни не се решава, а с любов. Майка ми казваше: “Важно е мъжът да се прибира у дома”. Вярвам в това..."

Една от най-големите грешки в живота му е, че скрива от Мария, че има извънбрачно дете от актрисата Ирен Кривошиева. Двамата имат кратка афера по време на снимките на филма “Поема”. Тя забременява. Те се срещат и разговорят. Той обяснява, че има семейство и жена, на които държи, и не желае да променя живота си, пояснява в книгата си “Романът на моя живот” Стефан Данаилов.

“Тя ми обясняваше, че няма да имам никакви ангажименти към детето. След това уж направи
спонтанен аборт. Не искам да я обвинявам, но според мен добре го инсценира”
, описва в книгата си Ламбо.

За раждането на Владимир разбира от други хора и започва тайно от Мария да помага за грижите на детето и да го вижда.

Съпругата му чува за съществуването на сина му от първия си мъж Вили Цанков. Той разкрива добре пазената тайна след постановка в “Сълза и смях”.Изслушва го хладнокръвно, но никога не иска обяснение от Стефан.

Най-тежкият период за Данаилови е през 2012 г. В един случаен ден му позвънява Кеворк Кеворкян, докато той е на снимки в Италия. Излиза от караваната си, навън вали дъжд. През слушалката чува, че Владо и майка му влизат във “ВИП Брадър”. Краката му се подкосяват, дори не помни как е довършил снимките, но на следващия ден се престрашава да съобщи новината на Мери.

Тя обаче напълно спокойно реагира по телефона: “Да, Ламбец, знам. Бина (майката на продуцента Нико Тупарев - бел. ред.) ми го каза най-нагло преди една седмица в Хепито.”

За да подсилят ефекта, продуцентите на риалити формата поставят снимка на Стефан Данаилов, което кара останалите участници постоянно да го коментират.

Скандалът е огромен. Една дълго пазена тайна излиза на бял свят. Навсякъде пишат и говорят само за това.

Дори нямаха вкус да разкажат както трябва тази история - категоричен е Ламбо в книгата си.
- Беше поднесено бездарно, евтино, набързо. Постигнаха ефекта да ме омаскарят. Какво спечели Ирен? А Владо? А продуцентът? А телевизията? Убиха Мери. Разболяха мен. Простил съм... Мъча се да забравя обидата. Цялата тази кампания срещу мен и семейството ми ме отрезви. Прибра ме у дома. Натъжи ме...

Актьорът смята, че този стрес, който изживява тогава, е една от основните причини да се появи онкологичното му заболяване. Освен това Ирен Кривошиева не само влиза в предаването, а месеци преди това издава и книгата “Моят грях”, където описва подробно аферата си с Ламбо.

Ламбо е герой и в една друга книга разказваща за любов.
В книгата си “Най-трудната роля” полската кинолегенда Барбара Брилска също разказва повече от любопитно за любовната си авантюра с родния ни Ален Делон. Тя толкова била влюбена в него, че дори се развела със съпруга си.

Брилска се среща с Ламбо през 1993 г. по време на снимките на криминалния филм “Умирай само в краен случай”. След това, докато работят в Лондон, той приключва 3 дни по-рано, а тя го кани да остане в стаята.

И дори му позволява да я целуне.

2 г. по-късно двамата се виждат отново в София, а последната им среща е във Варшава в ресторант “Форум”. Според нейната биография той разкрива тайната им връзка пред режисьор, който бил с тях, и намеренията им да се разведат със съпрузите си и да заживеят заедно в София.

В неговата книга обаче историята е съвсем различна:
“Преди да се срещнем в “Умирай само в краен случай”, бях гледал Барбара в няколко филма - все пак тя бе най-известната полска актриса по онова време. Красавица. Снимахме в Лондон, но нямахме сцени заедно. Режисьорът Милен Гетов ни събра на среща в една от стаите на хотела, където бяхме настанени. Тогава за първи път я видях с други очи... Барбара беше с бял гащеризон. Екзотична дама, имаше нещо специално в нея. Това, което тя разказва в нейната автобиография, е повече литература.
 ... отидох в нейната стая. Останах там няколко дни. Беше красива авантюра, но не и любовна история...”

В един момент се разпространяваха дори и слухове, че полската актриса има дете от българския артист.
“Нямам син от Барбара Брилска. Момчето си има баща, дори е кръстено на него. За мен отношенията ни бяха авантюра, за нея, по-късно разбрах, че са били важно събитие в живота”, призна приживе Ламбо.

Часове след преминаването му от този свят, джаз певицата Камелия Тодорова призна, че е била влюбена в него. Романсът между двамата се разгърнал по време на снимките на филма „Търновската царица”, където младата певица изпълнява главната роля.

„Аз винаги съм казвала, че благодарение на него си направих ролята в „Търновската царица“ – той беше моят учител. Не се съобразявах толкова с режисьора, колкото с него”, спомни си Камелия Тодорова в предаването "Преди обед" по Би Ти Ви.

Въпреки всички женски сърца, които е пленил и ... моменти, които е дарил, има само една жена, която поставя брака му под въпрос, а спокойното съвместно съжителство с Мери минава през сериозен преломен момент.

И това е Аня Пенчева.

В началото на 40-те си години Ламбо се запознава с младата актриса. Между двамата веднага прехвърчат искри. Тя описва първото си впечатление за него: “Ако някое младо момиче може да си представи Стефан, ще кажа - беше все едно да имаш срещу себе си Брад Пит, Джордж Клуни и Леонардо ди Каприо в едно. Беше красив и го знаеше. А скромността му беше непозната”, разказва Аня за първата им среща в книгата си.

"Тя е много силна като човек. Изглежда крехка, дори наивна, но има характер. Тя създава един особен уют около себе си. А усмивката може да те разтопи. Минавах кризата на средната възраст, работех много в киното, театъра, в телевизията, в радиото, на естрадата. У дома всичко беше спокойно. С Мери, жена ми, му бяхме хванали цаката на семейния живот - аз се грижех тя да е добре, да има всичко, което е нужно, да се вижда с приятели, никакви изненади. И изведнъж се появява Аня! Нещо в мен започна да се събужда. Тя ме кара да се чувствам жив, да се вълнувам ... ", разказва Мастера.

След като разбират, че имат сериозни чувства един към друг, заживяват заедно в Перник в апартамента на актьора Илия Георгиев.Родителите й са твърдо против тя да е с женен мъж.

Ламбо събира смелост и се изнася от семейното жилище в София. Не скрива от съпругата си Мария, че има сериозно увлечение, и моли за време, преди да реши как ще продължи животът му.

"Връзката с този мъж беше тайна само за нас двамата. Той беше на 40 години. Изпя ми "Колко е страшно да бъдеш влюбен на 40 години", a aз му изпях "Не остарявай, любов". След което съпругата му дойде в театъра и каза в кафето: "Аз съм жената". Мои "добри" колежки ме поканиха на нейната маса. Единственото, което можах да кажа тогава беше: "Така ли? Той никога не ми е споменавал, че е женен". След години и аз станах съпруга. Един ден си помислих: "Боже, какво ли ще стане, ако аз съм на нейно място! До този момент нищо не е станало. Дано Бог ме предпази", разказва Пенчева за любовта си със Стефан Данаилов.

В крайна сметка Данаилов прекратява любовната си афера с Пенчева и се връща в семейното гнездо.

"Беше прекалено хубаво, пътувахме много, смеехме се, обичахме се много. В един момен беше толкова невъзможно хубаво, че се уплаших. На нея всичко предстоеше - да има семейство, деца, да гради кариера. В един момент се видях остарял, уморен, а Аня животът я искаше. Сложно е за обяснение, но се разделихме. Останахме свързани обаче през годините", обяснява Мастера.

Аня е един от хората, които го посещават в болницата. Там, докато чака да го види се запознава и със сина му Владимир. За Аня наследникът на Ламбо му е одрал кожата и прилича на младия Данаилов."Говори много, прегръща силно като баща си", разказва Пенчева с усмивка.

За срещата със Стефан я опаковали грижливо, тъй като влиза в реанимацията.
"Накачулена като космонавтка бях. Той направи жест, както винаги - козируваше ми с два свити пръста, както когато започваше да ми пее. Целунах го и приседнах до него. Казах му, че съм за малко, защото много сме чакали с Влади “суетният му баща да се напудри”. Напрежението обаче ми дойде в повече. Гледах очите му - нямаше ги, и разбрах, че той бе там и не беше. Нещо като да излезеш от сцената, преди да е паднала завесата. В миг въздъхна и ми стисна силно ръката. Казах му: “Хайде, миличък, синът ти те чака. Одрал ти е кожата”, на което той изсумтя самодоволно. Погалих го и станах. Тръгнах. Обещах да дойда пак. Излязох си като от църква - ходех назад, не исках да му обръщам гръб", спомня си Аня Пенчева за последната си визита.

"Понякога си мисля за изневярата. Както и да се извиняваш, ти си го направил. Чувството за вина е нещо, което все още нося. Имам грехове и пороци, но те не бяха толкова дълбоки, че да изправям съвестта си пред напрежение. Не си спомням да съм предавал Мери. Но не мога да се отрека и от нито една своя постъпка и увлечение[/i]", признава приживе Ламбо.

Едва в навечерието на 75-ия си рожден ден, през 2017 г. Ламбо разкри пред света, че е имал връзка с по-младата си колежка Аня Пенчева, което много наранило съпругата му Мария, но тя така и не признала колко я е заболяло.

А когато Мери умира, Стефан изпитал най-голямата болка в живота си. Стоял часове наред в семейния им хол и осъзнал какво е самотата. Осъзнал, че това е жената на живота му, която наричал “моето мъжко момиче”.[/b]
[/size]
* * *

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 00:17 от Летящ Кактус

# 1
Благодаря за темата и за интересния първи пост!
Биометгейт е в разгара си. 🤣

# 2
Благодаря за темата.
Както винаги интересен първи пост.
Цвети разби нета с тази новина.

# 3
Много интересна тема. Интересно ми е какво задържа една жена толкова дълго с такъв мъж. Дълг? Любов? Патриархално възпитание? Не ги разбирам такива извратени отношения.

# 4
Благодаря за темата!
Страхотна новина за Цвети, радвам се! Simple Smile

# 5
Благодаря за темата!
Не знаех за Аня Пенчева и Стефан Данаилов.

# 6
По повод Биометгейт 😁 се включвам и аз. Първо честито да им е на всички замесени!
Сега по казуса 😁. На рийлс, който е пуснала на 14.01 ясно може да се види коремче. Въпросният е сниман в спалнята в мавзолея. 🤔

# 7
Гага
Скрит текст:

Дуа Липа е новото лице на чанти Шанел
Скрит текст:

# 8
Благодаря за темата 🌹
Винаги като чуя за жената от която Стефан Данаилов има син, се сещам за аборта й от друг мъж докато била в средата на бременността си. Направила го за да изживее любовта си със Стефан Данаилов. Не съм чувала нещо по- ужасяващо от жена.

# 9
За който беше питал в предишната тема...На Маламов майката познавах преди години. Живееха в Белащица (едно от "престижните" села до Пловдив). Бащата имаше магазин за златни бижута. После са се разделили родителите му и той в някакъв момент е започнал да използва фамилията на майка си. Митев беше преди това.

# 10
По повод Биометгейт 😁 се включвам и аз. Първо честито да им е на всички замесени!
Сега по казуса 😁. На рийлс, който е пуснала на 14.01 ясно може да се види коремче. Въпросният е сниман в спалнята в мавзолея. 🤔

За спомен от мавзолея?
Ако се появи снимка на Евгени Генчев на пиано в мавзолея, ще стане съвсем весело. Не дай Боже клип!

Последна редакция: сб, 01 фев 2025, 01:16 от Mama xxl

# 11
Ходила е да си прибере някои неща и се е снимала за спомен😜

# 12

Наистина това тик ток клипче беше много странно

# 13
Давайте да залагаме за пол и име. Другото е разгадано 🤣.
На снимката от по-старо време кантара показва 46.7 Дали пък посланието не е обратното и да се хвали с +0.7 🤔

# 14
Лили Колинс с първо дете - момиче на име Тува Джейн Макдауел от сурогатна майка.

Общи условия

Активация на акаунт