Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 192
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 45
Е добре, то хубаво аз или детето, ама от кого е това дете се пита в загадката
Моята версия е, че Тутанкамон не е искал деца, поставил ѝ е ултиматум- “аз или детето “ и тя явно е избрала детето, затова и пише, че си държи устата затворена.Не ми прилича на изневеряваща във всеки случай.

# 46
  • Варна
Дайте да го видим този доктор.
Страшна интрига заформиха. Бг мама не знае кой е бащата, мен това най ме учудва.

# 47
Това, че Маламов помага на Цветка да се уподоби на скелет, падайки до 46кг, е вече много странно за доктор

# 48
Внася съмнителни вещества и ги раздава в спринцовки на “пациентите” му, които регулират телесната мазнина. Тя си е качвала сторита с тях, в един хартиен плик и ги изпраща, като наркотици Grinning и от любопитство съм цъкала на неговия профил да разгледам
Това, че Маламов помага на Цветка да се уподоби на скелет, падайки до 46кг, е вече много странно за доктор

# 49
Много интересен първи пост и благодаря за новата тема Flowers Tulip

# 50
  • Варна
Според регистъра на БЛС, Маламов наистина няма специалност.
А д-р Костадин Маламов, анестезиолог, също от Пловдив, какъв ли му се пада?
Не и баща, явно.
Може би вуйчо.

# 51
Значи, този доктор веднъж дава съвети за полезни хранителни режими, друг път раздава съмнителни вещества в спринцовки.
П.С. Явно за различни доктори става въпрос.

# 52
Любовта има най-различни лица. Не се учудвам на Мери Данаилова. Изживяла е не една и две години, а по-голямата част от живота си по начин, който много жени не разбираме. Но съвсем не е изключение. Избрала е да се радва на положителните неща от връзката си и да не обръща внимание на изневерите. Споделяла е в интервюта, че е приела ролята на организатор на бита на Данаилов, посрещала е гостите им, била е гърба, опората и пристана в бурния му живот. Това явно е било достатъчно за нея. Колкото и да е чудно, вярвам че има хора, които не претендират изключителни права върху тялото на партньора.

# 53
  • Пловдив
За който беше питал в предишната тема...На Маламов майката познавах преди години. Живееха в Белащица (едно от "престижните" села до Пловдив). Бащата имаше магазин за златни бижута. После са се разделили родителите му и той в някакъв момент е започнал да използва фамилията на майка си. Митев беше преди това.
А майката коя е?

# 54
  • Разпиляна във въображението
Благодаря за темата!

На мен Цвети не ми е симпатична. Нещо мъжко има в снимката с кантара. То с толкова корекции. Да й е лека бременността и да е щастлива. Възторгът ми е малко странен.

# 55
Дайте да го видим това докторче. На мен нищо не ми говори, а съм от Пловдив

# 56
Както и предположих тук преди време, Цвети е кривнала с някого и Биомета я изритал от стъкления дом. От снимките се усеща, че не са заедно от лятото. А Цвети винаги е искала дете впрочем, явно Вуйчо има проблеми. Гледам вече не се занимава с кучета, откакто друга зае тази роля.

Сега като от отбеляза това и аз не съм виждала кучета напоследък покрай нея.

Благодаря за темата, свеж полъх е!

# 57
  • Варна
Според една статия от 2016, майката е собственичката на модна къща Агресия в Пловдив, а той е тренирал тенис преди да реши да става доктор.
Присъствал на сватбата на Цвети Пиронкова.

# 58
  • Пловдив
И на мен така.

# 59
И на мен така.

Общи условия

Активация на акаунт