Звездни Компромати- Февруари'25

• 360 203
  • 3 458
  •   1
Отговори
# 15
Радвам се много за Цвети. Много ми е симпатична, мила и хубавка. Желая ѝ лека бременност и много щастие!
И на мен ми е интересно кой е бащата (не е вуйчо).
Иначе ми допада това, че Цвети помага на животинки в беда.
Валерия има същата кауза, но нея не я харесвам никак (в Ергена си пролича каква е).

Николета бременна ли е?!

Благодаря за темата..🌹
Стана ми мъчно за жена му на Данаилов, цял живот е търпяла изневери, това ли е любовта? От обич ли е прощавала?

# 16
Дъщерята на Никол Кидман - Съндей Роуз - за Miu Miu...:

# 17
Както и предположих тук преди време, Цвети е кривнала с някого и Биомета я изритал от стъкления дом. От снимките се усеща, че не са заедно от лятото. А Цвети винаги е искала дете впрочем, явно Вуйчо има проблеми. Гледам вече не се занимава с кучета, откакто друга зае тази роля.

# 18
Цвети и тази преди нея се занимаваха с кучета само докато бяха с него , след това се грижат само за своите . Няма лошо , де , просто казвам.
Жената на Данаилов си знае защо е прощавала, аз и за жената на Гонзо много съм се чудила , но явно има някаква причина да се седят .

# 19
Не е Маламов бащата. Ваньо и Маламов продължават да се следват в инстаграм. Това докторче е по-скоро обслужващ персонал, Цвети няма да вземе толкова кардинално решение освен ако не е за някой доста богат.

# 20
Благодаря за темата, Кактус.
Колко ли още забежки е имал Данаилов?
Честито бебе на Лили Колинс.

# 21
Много забежки е имал Данаилов. В по- младите си години с креватен изпит си е избирал студентките. Жена му е знаела, но е бил много грижовен към нея, нищо не и е липсвало и явно е оставял в нея усещане, че тя е Жената, другите просто преминават през леглото му.
Хиляди жени търпят изневери и без мъжете им да са топ красавиците в държавата, без да се държат човешки с тях.....заради децата, уж! Заради парите, къщите, колите, бизнесите, почивките за семейни снимки....

# 22
И друг път съм го качвала - първите минути е интервюто с Мария. Страхотна.
Казва защо не си е тръгнала от Стефан
https://m.youtube.com/watch?v=DLqRoVXxQMY

# 23
Много благодаря, че темата започва така хубаво! Това е много труд, за което благодаря на Летящ кактус!
За жалост онзи с блестящата брада отново ще ни занимава с балони. А балонът ще ни занимава с яйчниците си. Това вече е прекалено! Защо трябва да е навсякъде тази жена??

# 24
David Beckham - за който мислеше, че на снимката не е той

# 25
Благодаря за темата
Жената на Стефан си я намирала оправдания. Тя си знае защо. От интервютата, които съм гледала,  не изглеждаше щастлива.

# 26
По повод Биометгейт 😁 се включвам и аз. Първо честито да им е на всички замесени!
Сега по казуса 😁. На рийлс, който е пуснала на 14.01 ясно може да се види коремче. Въпросният е сниман в спалнята в мавзолея. 🤔

За спомен от мавзолея?
Ако се появи снимка на Евгени Генчев на пиано в мавзолея, ще стане съвсем весело. Не дай Боже клип!
Май Евгени повече си отива с Биомета😂

# 27
  • БГ
Иии кой друг влиза да готви е Хелс-а 😃
Светнала разбира се 😃
Скрит текст:

# 28
  • София
Не мога да повярвам, че бг мама не може да разбере кой е бащата на детето на екс Биометова. За този форум няма невъзможни неща.

# 29
  • Sofia
Дано прояде и качи малко в хелса,че е жив скелет
Скрит текст:

Общи условия

Активация на акаунт