Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 15 984
  • 320
  •   3
Отговори
  • в 1001-та нощ
Добре дошли, Красавици!

Поредна тема споделяме опит за грижата, която полагаме за лице и тяло - за постигане на желаната визия.

Вместо запис - моля, споделете: Коя е най-проблемната зона за Вашето лице според Вас, как я обгрижвате (домашна рутина и процедури в клиника), какво постигнахте и какво още бихте желали?

Линкове към предишните теми: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22,23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56,  57, 58, 59, 60, 61

# 1
  • София
Благодаря за темата, Алена Flowers Hibiscus
Най-проблемната ми зона са торбичките под очите.
Скалпел е решението, но не се престрашавам.
Другата седмица имам час за поставяне на Радиес в средната част на лицето, надявам се поне малко да има подобрение и за торбичките.

# 2
Благодаря за темата, Алена! За мен от 17 години най- проблемата зона на лицето ми е ...цялото лице, по което имам пигментни петна. Борбата с тях е постоянна, но с нетраен резултат. Вече съм на 46 години (и половина Wink ) и започвам да виждам свличане. Е, там усещам, че борбата тепърва ще започва.

# 3
Проблемна зона ми е долната част на лицето, започна свличане.
Пигментни петна по цялото лице и ръце. Правила съм много неща: мазила, лазерни процедури без особени резултати.
Шията също се набръчква. Може би ще се престраша да направя Вампирски лифтинг...

# 4
Благодаря за новата тема, Алена! Зоните, които набюдавам по-зорко са горен клепач - генетично имам предазположеност към птоза. Грижата за периорбиталната зона включва няколко апаратни процедури за стимулаация на колаген, от които не виждам особена полза, но може би причината е, че нямам бръчки и трудно преценявам. Ежедневната грижа е добър околоочен крем, който не пропускам.

И втората зона е долната част на лицето. Там съм правила филър Волюкс, от което не съм доволна и никога не бих повторила - добре, че се разгради. И Радиес - от който съм много доволна и правя веднъж на година и половина.

# 5
Благодаря за новата тема!
Свличане в долна част, увисването на ъглите на очите и периорбиталнс зона като цяло.
Всични май.

# 6
Благодаря, Алена!
Проблемната зона ми е под очите, която с много маски, кремове и грим поприкривам. В последната година доста проблемна ми стана зоната около устата и брадичките - марионетните бръчки.
По този повод се замислих следното - поставяме Радиес, Скулптра, Хармоника. Всички те обаче се поставят скули, темпорална, долна част, но зоната около брадичката не се третира с нищо.
В един момент колагенът се образува и самото лице се плъмпва и леко натежава и самите марионетни се виждат още повече, защото около брадичката остава нетретирана. Тук освен филъри какво друго може да се постави. Знам, че не се слага нито един биостимулатор в тази зона.

Мога да кажа с абсолютна увереност, че този проблем ми се задълбочи след двете Хармоники. Преди си имах плоско и слабо лице. Да, нямаше обем, беше загубен с годините, но не се виждаха нито назолабиални, нито марионетни. Сега има видимо удебеляване на кожата. На пипане е стегната , плъмпната, а брадичката ми си остана същата и вече ясно се виждат тези марионетни бръчки.

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 09:58 от *Hellena*

# 7
Забравих да напиша и увисване ъгълчетата на устните надолу. Все едно винаги си намръщен.

# 8
Проблемна зона са ми очите заради недоспиване Head Band

# 9
Хелена, Радиес чудесно може да се постави в средната линия на лицето, покрай носа, назо и марионетни, в брадичка ми е слаган.
Алена, 🌹!
Проблемни зони бол 😀.Като Лайк Смоук съм, няма да повтарям и аз.Плюс гушката, която се свлече заради лицето:

# 10
Момичета, някоя от вас иска ли да си разделим пакет от 2 филъра сейфа от Дерма акт?

# 11
Кокетка, ще помисля за офертата и ще
пиша, но се чувствай свободна да идеш, ако някой е сигурен.💋

# 12
Вампирският лифтинг не е страшен. Аз си правя вече 10-та година. Добавям хиалурон само. Правя по 2,3 процедури годишно.

Относно колагено-стимулиращите филъри, Георгиевски ме предупреди, че кожата става много тежка и после трудно се лифтира. По спомени каза, че не може да се правят нито конци, нито оперативен фейс лифтинг след това.

# 13
  • София
При мен откак се помня, проблем са ми сенките под очите- хлътнали и тъмни. Цял живот си слагам коректори-от 12-13 годишна- не излизам без тях, само като имам тен що годе са ок. Преди 5 г сложих филъри и макар да си ги виждах аз лично, защото се разместиха, стана в пъти по-добре и бях много доволна. После не знам кво ме би по главата да разградя и ревах като хлътнах...и пак сложих. сега пак са разместени, но не ми дреме, поне не съм хлътнала.
Наполседък явно от слабостта на лицето назото ме дразнят, обаче не толкова,че ги има, а че ми е крива цялата усмивка- пак откакто се помня, и то крива надолу, ъгълчетата на устните винаги са ми били надолу. Но се отказах от ботокс. Гледам да не обръщам внимание, макар да е трудно.

# 14
  • при Arctic Monkeys
И мен очите са ми проблем.
Пачове, маски, мезо… трудна работа.

Общи условия

Активация на акаунт