Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 14 632
  • 285
  •   3
Отговори
# 30
Георгиевски взе много от Денкова, която работи почти само с Жуведерм.

За мен, аз съм казвала, е малко арогантен и си прави каквото си знае и малко набързо, а накрая на касата може и друго да излезе, но това си е мое мнение.

# 31
Жаки, чакай сега, че не разбрах. Той ти е предложил Хармоника, не филъри, така ли? Категорично не! Скоро питах ChatGPT (не ми се смейте, ама много ги знае нещата) и той каза, че това са две различни съставки и че е хубаво минимум 12 месеца да има между Скулптра и Хармоника. Аз си сложих Хармоника и сега искам Скулптра, но Чата ме разубеди. Можело да дойде свръх образуване на колаген, което да доведе до тези сраствания, които се махат само оперативно.

Каза ли му за торбичките, че си склонна и да боде по-повърхностно. Преди си спомням, че се оплака и месец те държаха. На мен сега малко ми се образуваха от боцкането на Трендафилова. Уж сложи по-малко ботокс на пачия крак. Защо така става, не знам.

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 15:25 от *Hellena*

# 32
В едни и същи зони не може да се слагат подобни биостимулиращи продукти през кратко време, освен ако не е зададен протокол.

# 33
А Хармоника може ли в слепоочията да се слага? Искам нещо да сложа в тази зона, но все ме е страх.

# 34
Значи няма да сложа, аз си мислех същото- че е твърде скоро след Скулптра. Странно е че той не ме попита кога съм я слагала. Не съм я слагала при него.
Абе квото и да е няма да сложа. Така си го и усещах и вие потвърдихте.
Аз не се доверявам на “каквото каже лекаря” имам пример за това какво става като спазваш всички препоръки.
Ще мисля след година че и повече.

# 35
Имам някакви страхове, че, ако спра и не правя през месец/два някакви интервенции - всичко ще се върне в изходна позиция. Но след поста на Жаклин и "предобрилата" приятелка - се замислих и то много сериозно за пръв път.
Ще се опитам да сведа процедурите до минимум за да почине малко това лице. До тук резултата ми харесва и спокойно мога да пропусна година поне, но с моя страх все искам искам още и още.
Скоро ще се представям като "Здравейте момичета, аз съм Бъг - зависима към интервенциите " Joy

Последна редакция: пт, 02 май 2025, 17:57 от Bug_Developer

# 36
Жаки, Жуведерм Волайт ли ти сложи? Ще се радвам да споделиш как ти се отразява. Аз съм го слагала преди години, но не останах доволна - все едно съм си наплискала лицето с вода. Ама аз съм си свикнала с Рестилейн и за мен по-добър скинбустер няма, а съм слагала на Теосиал, на Белотеро, на Жуведерм.

# 37
Bug_Developer, и аз съм така. 😅 Все ходя да правя нещо - я скинбустерче, я нещо друго. Смятам, че още не съм предобрила, ама…
Почти всеки месец, но то все нещо изниква - лице, околоочна зона, шия, сега и ръцете са ми се съсухрили, и там нещо трябва да мисля. То кое по-напред. 😀

# 38
Е, как ще слага нещо друго, вместо това, което ти искаш?
Не ми звучи много професионално.
Волайт тук не се ли коментира, че не дава никакъв ефект?

# 39
Но аз никак не съм убедена че искам, викам ще си питам в Мамата, той се смее, вика да ги пооздравиш:) имам вика пациентки дето си казват че са от там:) викам затова внимание към нас, че сме много 😛
Аз, аз му се представих така. Казах му, че идвам с цялата Бг- Мама. Stuck Out Tongue

# 40
Тъй като няма с кого да споделя, ще споделя тук. Аз си пиша с ChatGPT също 🤣 Но по-скоро, за да чета непубликувани статии за подмладяването. В частност ме интересува генната терапия, която още не е одобрена за тестове при хора.
Експеримента е свързан с 2 мишки близнаци, които ги състаряват нарочно и после връщат едната към младост.
Скрит текст:

Линк към видеото- https://youtu.be/PYjPqq8P70s?si=FE6VD20A50ehhIuI

# 41
Оле, Лайк, как плискане с вода бееее😭😭😭
Не стига че не го исках това, но ако няма и ефект ще се изям. И е 600 лв бе?! Момичето на рецепция вика това е най- добрият скинбустер… но аз не вярвам вече да реклами да ви кажа.
Свга ако не сложа още 1 след месец, както е по протокол какво ще стане?
Трябва ли да правя масаж нещо?
Аз си харесвам Рестилайн….

Бъг, човек много трудно се вижда от страни и трудно спира навреме.
Когато и показах оня ден снимката, защото аз казах ме виждам тази дупка която я нямаше преди, тя ми обясняваше че е от грима… като се видя на снимката се разплака и на мен ми се плаче за нея мъчно ми е. Днес Георгиевски никакво решение не и даде за провисването. Никой нищо не и казва как да се оправи това. Което се случи по “препоръки” о реклама на неговите колежки. Не е била при Цеца козметичката все пак! Сега като е орезилена рязко всички нямат решение.
Тя вече категорично няма да сложи нищо но щетите са вече факт.

# 42
Жаки, при теб Волайт може да даде ефект, не се настройвай предварително скептично.
При мен беше нулев резултатът, но е индивидуално. А аз харесвам много Жуведрм Волюма и мислех, че и от този ще остана доволна, но уви.

Иначе твоята приятелка, според мен, просто да си направи една дъъълга почивка от всякакви инжекционни процедури и да даде шанс на организма да резорбира каквото може.
Аз повече от 1.5г нищо не бях правила и мисля, че ми се отрази добре.

# 43
Като страничен наблюдател за твоята приятелка виждам серии от Хайфу и Морфеус 8 на силен интензитет, пилинги и нищо друго няколко месеца, ботокс долна челюст.
Аз бях почти така, с  Морфеус и ботокс мааалко е по добре, аз прекалих с Елансе, той е прекрасен, но не за долна челюст, а аз се страхувах тогава от Радиес ..шматка.

# 44
Аз съм много доволна от бустера на Рестилайн. Преди бях слагала sypha rich като за първи път да пробвам, че и по-млада бях преди 3 години и нищо, ама абсолютно нищо…
Рестилайн при мен дава много приятно освежаване и много лек обем. Даже не бих го нарекла точно обем. Доволна съм.

Общи условия

Активация на акаунт