Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 14 632
  • 285
  •   2
Отговори
# 15
Здравейте! Аз имам мерак да пробвам SculpSure или криолиполиза за ръце. Вероятно в Дерма акт.
 А вероятно ще правя и липосукция на глезени, прасци и колене някъдв. Но това след някакво време. Необходимо ми е да събера още информация и смелост.
Иначе смятам, че съм подходяща за процедурите. Тежа 61 кг на ръст 168 см (имам да свалям 3 кг наистина, но и без тях тия зони си остават “проблемни”)
Може ли малко информация за всичко споменато по-горе?

# 16
Ох пустата долна част на лицето и по - конкретно самата форма е мъката при мен. До преди няколко години бях с прекрасна V форма и после рязко станах квадратче с мъжки масетери и бонус отпускане.
Нямам точната формула за справяне, пробвам разни неща и за сега държи фронта. Не съм както преди, но го докарах до широко V

Последна редакция: чт, 01 май 2025, 23:50 от Bug_Developer

# 17
Квадратното телевизорче с масивен масетер на питбул с отпускане по линията на челюстта и потресаващата зона под очите са ми проблемите . То като се замисля кое не ми е проблемно … все повече стигам до идеята, че лифтинг е решението . Все пак продължавам с опитите - Радиес и ботокс при мен .

# 18
  • гр.Добрич
При мен също има увисване на долната част на лицето. Само веднъж съм слагала ботокс и Радиес преди 4г., като от Радиеса не видях никакъв ефект. Много момичета питат за координати на добри специалисти във Варна, но като цяло май повечето пишещи в темата , са от София.

# 19
ДХЗ, ти доволна ли си от мезоконците, които си слагалй преди време? Тъпото е, че казват, че конците затрудняват бъдещ евентуален лифтинг.

От написаното от повечето момичета стигам до извода, че повечето дерматолози в София не слагат ботокс в долна част. Някой написа само за Кожухарова, Хил Клиник.
Пишете за Радиес кой прави освен Ванеска?

Явно конци и Радиес са единствените недрастични решения за птоза на долна част...

# 20
Аз слагах мезоконци, които са като биостимулация, не са лифтинг конци.

# 21
Здравейте, интересувам се от процедура с Radiesse и бих искала да попитам - при поставянето прави ли се предварителна преценка за разположението на артериите в зоната? Прочетох, че ако продуктът попадне в артерия, това може да доведе до некроза на кожата, което към момента ме спира.
Бихте ли споделили кой ви е поставял Radiesse и дали преди процедурата е направен подробен анализ? Благодаря Simple Smile

# 22
Здравейте. Искам да си направя устни с обем 1мл., но не знам къде е най-добре да го сторя. Гледах, че студиото на Д-р Денкова в София е сред най-предпочитаните, но не знам...имам някакво лошо предчувствие за там Grinning

За Бургас честно казано не знам никакви специалисти

Вие къде си ги правихте? Имате ли мнение?

# 23
На лицето не мисля, че има такава опасност, вероятно се касае за тези на шията.

# 24
Здравейте, интересувам се от процедура с Radiesse и бих искала да попитам - при поставянето прави ли се предварителна преценка за разположението на артериите в зоната? Прочетох, че ако продуктът попадне в артерия, това може да доведе до некроза на кожата, което към момента ме спира.
Бихте ли споделили кой ви е поставял Radiesse и дали преди процедурата е направен подробен анализ? Благодаря Simple Smile
Последно го постави д-р Стефанов в клиника Ривърс. Какво обаче означава подробен анализ?
Това са лекари, които са учили анатомия и са наясно с лицева структура, кръвоносни съдове и т.н. Отделно, че имат практика с поставянето на такъв тип продукти, минават обучения и прочее.
Ако говорим за козметичен салон, тогава опасенията са основателни. Не че и в клиника не може да стане фал, затова се подписват и документи за информирано съгласие и има обяснение какво може да се очаква след процедурата и при какви състояния трябва да се потърси незабавна медицинска помощ, обаче процентът е значително по-малък от поставяне на подобни продукти от неспециалисти.

# 25
Да, разбира се, става дума за лекари с познания по анатомия, но все пак артериите не са разположени и не се разклоняват еднакво при всички хора. Затова поставянето "на сляпо" носи определен риск.
Доста са случаите на засегнати съдове дори при лекари, което още повече ме кара да подхождам внимателно. А и като гледам текучеството в повечето клиники, бих искала да се застраховам максимално, ако има такава възможност.
Попадала съм на видеа от клиники в Щатите, където Radiesse се поставя с помощта на ехограф за по-голяма прецизност. Исках да разбера дали и тук се практикува по подобен начин.

# 26
В един от подкастите си в You tube д-р Хаджийска от Дерма Акт разказва за такъв инцидент. При поставяне на филър в средна част  тя засяга кръвоносен съд. Още в секундата, в която се случва лекарят разбира какво е направил и веднага пациентът е извикан на някакъв тип скенер, след което й се инжектира хиалоронидаза и всичко завършва благополучно. Оказва се, че тази дама има рядко разклонение на вената, което го няма при другите хора и е нещо необичайно. Така че , да, може да се случи абсолютно на всеки... Винаги има някакъв риск!  След този случай д-р Хаджийска дори обмисля да се откаже от инжекционните процедури. Доста тежко го изживява, което пък говори за нея, че е добър и съвестен човек.

# 27
Момичета днес бях в Дермаакт, нали е май и имам 30% отстъпка, отидох за 3 зони ботокс и скин бустер Рестилайн, по телефона питах колко ще ми струва-720 казаха след отстъпка, на рецепция днес потвърдиха, влаязох аз боде ме доктора излизам момичето вика 875 лв. Аз ъъъъъъ!!? Мигам на парцали… оказа че Георгиевски е решил да слага на Жувдерм Вол нещо си.. да да ма аз исках друго, щото сега ми каза приятелка че този трябвало още един път да сложа през месец, а аз не искам.
Та малко се ядосах…
За назото той препоръчва да сложим общо 1 мл за двете страни като да слага около очи и слепоочия.
Но аз никак не съм убедена че искам, викам ще си питам в Мамата, той се смее, вика да ги пооздравиш:) имам вика пациентки дето си казват че са от там:) викам затова внимание към нас, че сме много 😛🫣
Та аз не мисля че трябва да слагам все пак октомври съм сложила 3 та Скулптра.
Ток казва че няма да има обем, а още повече аз съм можела да добавя.
Не знам… до 13 трябва да реша.
После какво ще стане ако ми натежи лицето.

# 28
Според мен ще ти дойде много. Изчакай хубаво да се развие Скулптрата и след 12 месеца прецени пак. Сега си супер и мисля, че не е спешно или крайно необходимо.
Ох, този Георгиевски е голяма скица. Той си работи с Жуведерм, хич не му дреме, че искаш Рестилайн. Satisfied

Преди не ти ли беше казал, точно той, че филърите не са за твоето лице. Ще е хубаво първият път и после ще подпухнеш. Аз така си спомням.

# 29
Да, да той и сега е категоричен че за мен филъри биха донесли само вреда, каза че имам тънка кожа и меко?!! лице, викам - ш мъ обидиш! Аз правя йога ката ден, той мека🫣😛😛😛 Абе каза че ще бухна от филъри. Но хармоника и то толкова малко 1 мл за двете страни нямало да се усети, само щяло да лифтира. Въпреки това се чудя и съм по- скоро за догодина…..

Ам той хубаво си работи с нам си кво, но аз имах само 850 лв в себе си, щото нали 720 чакам.
И добре ме бях с приятелка да ми даде 25 лв. Не обичам изненади аз.
Вика на момичето виж кое и е по изгодно промоция 3 зони плюс бустър или 30% … то беше почти еднакво, много малко по евтино. И кво се оказа че тия 30% за РД не играят особено щото има промоция.

С мен е много внимателен, не ме претупва изобщо даже. И внимателно ме боде. Дано пак стане добре ботокса. Викам искам точно като миналия път- око да се отвори, веджди леко всичко. Каза знам знам😅 Ще докладвам Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт