Естетични процедури за лице и тяло – 64 тема

• 37 066
  • 715
  •   2
Отговори
  • в 1001-та нощ
Добре дошли, Красавици!

Поредна тема споделяме опит за грижата, която полагаме за лице и тяло - за постигане на желаната визия.

Вместо запис - моля, споделете своя опит с колагеновите стимулатори

Линкове към предишните теми: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22,23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56,  57, 58, 59, 60, 61, 62, 63

# 1
Първа;) да напъплим темата с добри резултати;)
Имам 3 броя Скулптра, доволна съм от ефекта,, по- плътна и стегната е кожата, при мен даде лек обем, знам че е от нея, защото няма нищо друго поставено. Но аз имах нужда. Мисля 2 г поне да не слагам.

# 2
  • София
Благодаря за темата, Алена!
Имам поставян 4 пъти Radiesse по 1 ампула през около година с цел подобряване на контура.
Осезаема разлика видях само при първото поставяне.
От две години не съм слагала други филъри, защото съм нямала нужда, според дерматоложката ми. Но в момента лицето ми е доста "изпразнено" и започна да се свлича, и според мен имам нужда от филър или лифтинг направо, но едва ли някога ще се реша за цялостен лифтинг. За протокола - на 57 години съм.
Обаче успях да си запиша час за консултация при Войнов за долна блефаропластика, тези торбички ме влудяват.

# 3
Благодаря за темата, Алена!
Нямам никакъв опит, но обмислям в най- скоро време Хармоника или Скулптра. Жаки, ти през колко време постави трите броя?

# 4
  • София
Отговор на Iveta от предходната тема, да аз също ходя с градски транспорт понякога, до Парадайс с метро/автобус и после пеша, само изглежда далеч иначе въобще не е.
Тези дни ще купя Скулптра и ботокс на три зони. За моя син няколко процедури с лазер Cool view за акнето в Дерма акт, между другото много съм доволна и много му се изчиства лицето. При д-р Петкова ходи (голяма сладурана), изписа му козметика и рутина и ефекта е много добър.

# 5
Нямам опит с колагенови стимулатори, не ме и привличат.
Благодаря за темата, Аленка.

# 6
И аз нямам опит, само чета от тях в темата тук.
Нещо успяват да ме привлекат достатъчно.

Най-вече това, че ако един ден се реша за фейс лифтинг, доколкото четох, лекарите не правят, ако е поставяна Скулптра, например.

# 7
Правят, просто р по-трудно.Само ендоскопски ще е
проблем, или Пони тейл лифт,  но вторият е непостижим финансово.

# 8
Ponytail не е ли само за доста млади пациенти? Навремето бях търсила, но не си спомням точно.

# 9
Имам Хармоника (2 бр.) от три седмици -  доволна съм от резултата, но чакам още да се разгръща. Ще ми се да има повече отражение върху назото и марионетните, но май искам много. Ще видим.

# 10
Ponytail не е ли само за доста млади пациенти? Навремето бях търсила, но не си спомням точно.
Не.

# 11
Благодаря, Алена!

Момичета, сложих така бленуваната Скулптра при д-р Трендафилова.
Ами какво да кажа - за мен е най-добрата. Не усетих нищо, абсолютно нищо, без да ме е мазала с обезболяващ крем. В сравнение с поставената Хармоника миналата година при Георгиевски, което си беше великата инквизиция, сега е ухапване от комар Satisfied

Д-р Трендафилова ми постави един брой и каза, че ще имам нужда само от още една. Т.е. подходът е индивидуален, а не по протокол според годините ми да сложи 4 броя като за начало. Много съм доволна, много. В момента лицето ми е леко плъмпнато от физиологичния разтвор и имам съвсем малка едва забележима синина, колкото 1 ст на едната буза. Правя си масажите и очаквам колагена Smiley

Жаки, изпробвах твоя хак с рициновото масло и пачовете, но за няколко часа преди да се гримирам - ми много добре. Фините линии намаляха наполовина. Ще продължавам и ще опитам за цяла нощ Simple Smile

# 12
Отговор на Iveta от предходната тема, да аз също ходя с градски транспорт понякога, до Парадайс с метро/автобус и после пеша, само изглежда далеч иначе въобще не е.
Тези дни ще купя Скулптра и ботокс на три зони. За моя син няколко процедури с лазер Cool view за акнето в Дерма акт, между другото много съм доволна и много му се изчиства лицето. При д-р Петкова ходи (голяма сладурана), изписа му козметика и рутина и ефекта е много добър.
Аз живея в Пловдив ( и не съм шофьор) и също обмислям да отида до Мол парадайс с метро и после може би пеша. И се чудех след ботокс, дали е подходящо да вървя пеша или да потърся някаква алтернатива?
То нали не хваща веднага..

# 13
не е добре да се върви пеша, защото не може да гледаш надолу и ще се пребиете там по смотаните улици.Отделно, ако е много топли, пак не е ок да се стои в жега, за да не се “разтече” ботоксът из тъканите и да мигрира.

# 14
Алена, благодаря за темата!
Опит имам много, доста Елансе през годините, харесва ми, леко лифтира, но и придава обем, обаче кожата става порцелан!
Радиес също, не прави обем, прави плътен колаген, наистина за дефиниране е по добър.

Общи условия

Активация на акаунт