Естетични процедури за лице и тяло – 64 тема

• 39 820
  • 744
  •   1
Отговори
# 735
Кой лазер в Дерма акт е подходящ за капиляри ?

BBL HEROic - с него боря розацея и разширени капиляри. Вече направих три лазера и съм си предплатила още един, като има подобрение, но май ще трябват още процедури, за да се оправи проблемът.

# 736
  • София
Кой лазер в Дерма акт е подходящ за капиляри ?

BBL HEROic - с него боря розацея и разширени капиляри. Вече направих три лазера и съм си предплатила още един, като има подобрение, но май ще трябват още процедури, за да се оправи проблемът.

Iveta_S, виждаш ли други ефекти върху кожата, понеже чета, че третира доста неща? Или само върху розацеята?

Последна редакция: нд, 12 окт 2025, 08:20 от O. Basilicum

# 737
Има някакво освежаване на кожата, но аз сложих и скинбустер и не знам от какво е този ефект, въпреки че скинбустера се очаква да действа по-късно във времето. За съжаление засега не повлиява на пигментни петна, а също ми излизат и гнойни пъпки, каквито по принцип имам изключително рядко. Но и не очаквам бързи резултати и затова се замислям дали да не си купя още един пакет с 2 процедури - ще питам утре, когато отида за четвърти лазер.

# 738
  • София
В четвъртък бях при д-р Георгиевски за ботокс на три зони и той ми предложи скин бустер long lasting. Някой с отзиви за него (бустера де Grinning )

# 739
Ако е на RRS, аз съм правила. Но той е по-скоро за запълване. Тип филър е. Иначе е траен. Върху кожата не съм видяла някакъв ефект. Аз мисля да си направя този новият на Juvederm. Някой вече прави ли го? Иначе - ден 2 от карбоновият пилинг, ефект 0. Даже Кожата ми май е по-зле. И преди съм правила и пак така беше, но сега явно се надявах на по-различно. За 170 лв можех да си направя една мезотерапия с екзозоми и да имам много по-добър ефект.

# 740
  • София
KPP, Точно на RRS е,  имам Хармоника на един месец, Георгиевски каза, че кожата ми е малко сива и вяла и затова предложи Long lasting. Няма ли да дойде много и Хармоника и бустер/ филър RRS.

# 741
Може и да дойде, но и зависи как го слагам. Ако го слага като бустер, подкожно, няма да дойде много.

# 742
  • Варна
KPP, от карбонов пилинг и аз имам ефект 0.

# 743
# 744
Извинете,че нахлувам така. Мисля да ходя на консултация в ест.клиника в Шумен (ако някой я посещава да се обади Stuck Out Tongue ), гледам голяма реклама правят на REJURAN имате ли опит с тях? Непознато ми е името, но аз не съм и чак така навътре в нещата,за това питам вас.

Аз съм слагала веднъж режуран, не мога да си намеря мнението, така че пак ще напиша.
Излажда се лицето, става мекичко, обаче не е нещо УАУ.
Аз нямам и какво толкова да гладя.
Почти 3 дни ходих със розови пъпчици на мястото на убожданията.
Възможно е само моята кожа да е реагирала така.
Не мисля пак да слагам. Предпочитам мезотерапия с ХК.

Общи условия

Активация на акаунт