Естетични процедури за лице и тяло – 64 тема

• 37 714
  • 719
  •   1
Отговори
# 30
Aми моите лекари казват- не се навеждай надолу, няма сега да си гледаш в телефона, нали.Така че спазвам.
Предвид от моя силно паднал клепач..и страха дето бера, да не ми паднат веждите, изобщо не искам да рискувам. Ще гледам да се придвижа с нещо и да остана една вечер, в София.

# 31
Аз бях сега при Георгиевски и специално правихме за вдигане на вежди и паднал клепач. Ще пиша след няколко дни как е положението. Пресен отзив за такъв проблем.
Иначе новятя клиника е супер и организацията е на ниво. Дават вече и епикризи.

# 32
Аз бях сега при Георгиевски и специално правихме за вдигане на вежди и паднал клепач. Ще пиша след няколко дни как е положението. Пресен отзив за такъв проблем.
Какви процедури правихте за паднал клепач.

# 33
  • София
Включвам се и аз в новата тема, с благодарност към Алена💐

Моят опит с колагеновите стимулатори, се изчерпва с малко познатия и коментиран от нас Karisma.
Правила съм две процедури с по 1 ампула от 2 мл всеки път, в рамките на две години. При мен - страхотен ефект, разгърна се във времето. През октомври ще направя поредната. Смятам с това да крепя положението докато може и има видим ефект.
Слагам основно в лице, малко и в шия. В лице- с канюла ветрилообразно. Не е болезнено, обичайните оток и зачервяване след процедура, отшумяват бързо.

Бихте ли казаки къде сте поставяли Каризма, че много и се чудя?
Опитах се да запазя час при д-р Трендафилова, но ми казаха че до края на месеца всичко е пълно и запазих при д-р Чилингирова - поствяне на Скулптра. Искам да се възползвам от промоциите, а месеца свършва, аз все още се колебая, искам лифтиране, освежаване, без обем.
Алена благодаря за темата!:purple_heart:

# 34
Благодаря, Алена!

Момичета, сложих така бленуваната Скулптра при д-р Трендафилова.
Много съм доволна, много. Правя си масажите и очаквам колагена Smiley
Колко време се правят масажите?

Протоколът е 5 дни по 5 масажа на ден за по 5 минути. Д-р Трендафилова каза, че ако нямам възможност мога сутрин и вечер само за 7 дни пак по 5 минути. На едно клипче един американски лекар казва стриктно да се спазва правилото 5/5/5 и след това още три седмици само сутрин и вечер. Мисля да постъпя така, защото реално мога да си позволявам масажи и през деня.

KPP, и на мен Трендафилова ми каза, че кожата ми е доста стегната за годините ми и затова препоръча най-много две Скулптри. Понеже не съм правила нищо друго съм убедена, че е от Хармониката. Тя свърши добра работа като стягане, само това набухване на скулите на 5-6 месец не ми хареса. Има обаче още какво да се желае, затова ще опитам със Скулптра.

# 35

Привет момичета,
Пиша Ви с молба за съвет и насоки. Напоследък кожата ми е в доста лош вид, а изглежда, че правя всичко. Почиствам двуфазно, хидратирам, ползвам слънцезащита и се стремя да се храня добре. Освен мануално почистване не правя нищо друго. На 28 г. съм. Прилагам снимки, като имайте предвид, че последното почистване е правено преди по-малко от месец,  а кожата изглежда груба и доста посивяла и нечиста. В момента се възползвах от намаленията в Дерма акт и закупих 3 броя микродермабразио. Надявам се да помогне? Какъв е вашия опит и какво друго мога да включа. Чудя се за пилиниг, но трябва да прочета, понеже не съм наясно. Слагам снимка с и без лек ФДТ.

Изглежда като да използваш някой продукт, който не е за теб. Каква ти е рутината и какво точно използваш като козметика?

явно бъркам някъде..

# 36

Привет момичета,
Пиша Ви с молба за съвет и насоки. Напоследък кожата ми е в доста лош вид, а изглежда, че правя всичко. Почиствам двуфазно, хидратирам, ползвам слънцезащита и се стремя да се храня добре. Освен мануално почистване не правя нищо друго. На 28 г. съм. Прилагам снимки, като имайте предвид, че последното почистване е правено преди по-малко от месец,  а кожата изглежда груба и доста посивяла и нечиста. В момента се възползвах от намаленията в Дерма акт и закупих 3 броя микродермабразио. Надявам се да помогне? Какъв е вашия опит и какво друго мога да включа. Чудя се за пилиниг, но трябва да прочета, понеже не съм наясно. Слагам снимка с и без лек ФДТ.

Изглежда като да използваш някой продукт, който не е за теб. Каква ти е рутината и какво точно използваш като козметика?

явно бъркам някъде..

Виж първо дали чисто хормонално всичко ти е както трябва. Аз се борих доста години с подобни, не знам дали са същите малки дребни пъпчици, които не се повлияваха от нищо и се оказа, че съм с висока кръвна захар (аз съм слаба, спортуваща цял живот и спазваща режим) и беше голям шок за мен. Направиха ми въглехидратно натоварване и тогава се видя, че съм в преддиабетно състояние, което слава Богу с режим контролирам. Захарта на гладно си ми беше и винаги е била в норма. Не казвам, че и при теб проблемът е такъв, но може би е хубаво да посетиш и ендокринолог, защото често проблемите с кожата и косата не са в следствие от грижа, козметика и тн.
Ако искаш пиши ЛС да не спамим темата. 🌸

# 37
Имам Хармоника (2 бр.) от три седмици -  доволна съм от резултата, но чакам още да се разгръща. Ще ми се да има повече отражение върху назото и марионетните, но май искам много. Ще видим.
Имай предвид, че резултат се разгръща на 6ти месец. Днес бях при д-р Георгиевски, установихме че кожата ми у супер стегната от Хармониката и имам супер контур. Той каза,че по протокол се дава на година да се прави Хармоника, но забелязва, че при негови пациенти ефектът трае дори 3 години. Каза, че качеството на кожата ми е като на 20 годишна. Хармоника няма да правим сега, защото каза, че ще стане супер стегната кожата и няма да стои добре. Пледложи ми за областта под бузите (на което им казваме бузи-булдог) да сложим Lemon Bottle или едно друго, Целутрон ли беше, било и с ХК то, за да разграни мазнините там. Оказа се, че това не е увисване, както си мислех, а са мазнини, които дърпат надолу. И под брадимката, дето има малко мазнинка, ще сложим. Даде ми да си мисля до ретуша на ботокса.
В тази връзка - някой има ли опит с такива продукти?
Ако го направим, после ще добавим малко филър в назо и под брадичката, един бустер и съм готова. Реално, Хармониката е свършила супер работа, просто след година и половина и бременност се изисква само разграждане на мазнини и запълване на леки хлътвания. Ботокс правих, сложи така че да ми вдигне и веждите.
Доволна съм и от подхода му и как наистина трябва да се доверяваме на специалистите, защото в моите очи си представях едно, а той определи, че е друго и ми предложи съответните продукти. Затова е важно винаги да се консултираме с лекар, а тук във форума обменяме опит.

Ще се радвам на отзиви за продукти, разграждане мазнини. И като цяло ме интересуват странични ефекти.
Ако сложа и има ефект, ще си боцна и на корема, дето си имам мастно бананче отпреди бременността.
За Морфеус нямам нужда, но каза че след бременност трябва да мине поне година за него, защото ще стане мелазма.

Нямам опит със споменатите продукти, но имам известен опит с PBSerum и Hifu в назо и марионетните. От PBSerum се получи много хубав ефект - 2 дози, medium и low по една през 3 седмици, за стопяване на смъкнали се мазнинки и повдигане. Но не продължих при същата лекарка защото ми предложи филър в скули за още повдигане на контура, а пък аз не исках това. А видях при нея снимки от прилагане на PBSerum на двойна гуша на мъж и резултатът беше супер, направо беше изпънал гушата! Страничните ефекти са, че два три дни се издуваш леко като бобър в бузките, макар мен никой не ме забеляза в работата. Само ММ. И обичайните синини от иглата на едно-две места. Обаче боли зверски на места като се слага. Държи около година, година и половина. Тази година преди Хармониката направих две HiFu и бях горе-долу доволна - малко се прибраха назото и усвисването в марионентните, но като цяло ми се струва, че не е кой знае какво тази процедура за лицето. Е, не е съвсем без хич, но нали искаме по-видим резултати и може би затова е малко разочароващо, че не е уай ефектът.
После Хармониката ги дръпна малко, но аз искам още. Ванеска ми каза, че ще продължим с Радиес след 4-5 месеца, но ще прецени като отида.

# 38
Какви процедури правихте за паднал клепач.
Ботокс.

Hellena, питах и аз Георгиевски за Скулптра и каза, че ще даде обем и че при мен не трябват повече обеми настрани. Даже, мислех, че ще трябва и темпоралната зона, обаче каза да не я правим, че ако я направим ще стане квадратно лице.

Alia, благодаря за отзива. А дали имаше увисване на кожата, там където са били степени мазнините? Това ме притеснява, въпреки, че Георгиевски каза, че напротив - дори прибира. Също и ме е страх от странични ефекти, тип алергични реакции, но май няма такива

# 39
  • София
Аз съм с една Склуптра без абсолютно никакъв видим резултат за изминалия месец.(на 42 съм)Добре де, може би че спря да ми се люпи кожата между веждите, но не съм убедена, че е от това) Следващата седмица съм на втора. После минавам на филъри. Трябваше все пак да пробвам и това.

И само да уточня - Хармоника не е колагенов стимулатор.

# 40
КПП, нямах после увисване на кожата. Прибира се. Аз алергична реакция съм нямала, въобще не стана дума, че е възможна таква. Е, то сигурно винаги е възможна, но не си спомням дори да съм чела за подобни реакции, а изчетох доста преди да сложа. Само това леко подуване, за което ме бяха предупредили, та си го чаках.

Kanari, аз не съм експерт, но четох, че го представят като хибриден филър и биостимулатор за производството на колаген, та не знам.

# 41
Хармоника е хибриден филър, който стимулира кожата също.Алена някъде напред обясни кой филър какъв е.Може би в старата тема.

# 42

Привет момичета,

явно бъркам някъде..

Виж първо дали чисто хормонално всичко ти е както трябва. Аз се борих доста години с подобни, не знам дали са същите малки дребни пъпчици, които не се повлияваха от нищо и се оказа, че съм с висока кръвна захар (аз съм слаба, спортуваща цял живот и спазваща режим) и беше голям шок за мен. Направиха ми въглехидратно натоварване и тогава се видя, че съм в преддиабетно състояние, което слава Богу с режим контролирам. Захарта на гладно си ми беше и винаги е била в норма. Не казвам, че и при теб проблемът е такъв, но може би е хубаво да посетиш и ендокринолог, защото често проблемите с кожата и косата не са в следствие от грижа, козметика и тн.
Ако искаш пиши ЛС да не спамим темата. 🌸

Пиша Ви!

# 43
Моля ви, не цитирайте такива дълги постове.Или ги съкращавайте, крийте, или се обръщайте по име към този, на когото искате да пишете.🙏🏻

# 44
  • гр.София
Kanari, относно хармониката.

Общи условия

Активация на акаунт