Естетични процедури за лице и тяло – 64 тема

• 37 509
  • 717
  •   2
Отговори
# 15
Включвам се и аз в новата тема, с благодарност към Алена💐

Моят опит с колагеновите стимулатори, се изчерпва с малко познатия и коментиран от нас Karisma.
Правила съм две процедури с по 1 ампула от 2 мл всеки път, в рамките на две години. При мен - страхотен ефект, разгърна се във времето. През октомври ще направя поредната. Смятам с това да крепя положението докато може и има видим ефект.
Слагам основно в лице, малко и в шия. В лице- с канюла ветрилообразно. Не е болезнено, обичайните оток и зачервяване след процедура, отшумяват бързо.

Последна редакция: вт, 19 авг 2025, 11:18 от ellis

# 16
не е добре да се върви пеша, защото не може да гледаш надолу и ще се пребиете там по смотаните улици.Отделно, ако е много топли, пак не е ок да се стои в жега, за да не се “разтече” ботоксът из тъканите и да мигрира.
Разбрах те и определено ми беше много полезно! Не се бях замислила.. а наистина си спомням, че не трябва да се навеждам след поставяне.

# 17
Благодаря, Алена!

Момичета, сложих така бленуваната Скулптра при д-р Трендафилова.
Много съм доволна, много. Правя си масажите и очаквам колагена Smiley
Колко време се правят масажите?

# 18
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!
Нямам нищо поставено в лицето си, единствено правя Дермапен и почистване.
Все още проучвам ползите и ефектът от Хармоника и Скулптра и се чудя откъде да започна Simple Smile

# 19
Правят, просто р по-трудно.Само ендоскопски ще е
проблем, или Пони тейл лифт,  но вторият е непостижим финансово.

Ооохх, понитейл е страхотен Heart Eyes

# 20
Правят, просто р по-трудно.Само ендоскопски ще е
проблем, или Пони тейл лифт,  но вторият е непостижим финансово.

Ооохх, понитейл е страхотен Heart Eyes

Къде го правят? Имаш ли лични впечатления?

# 21
Много малко хора в света, далеч от нас и за десетки хиляди долара.

# 22
  • гр.София
Благодаря за темата 🩷
Сложих хармоника дълбоко в скулите, за повдигане на контура - на 48г съм. Минаха два месеца, ефект все още не виждам. За първи път ми е, друго не съм слагала. Надявам се да има резултат. Докторката ми каза, след три месеца..

# 23
Привет момичета,
Пиша Ви с молба за съвет и насоки. Напоследък кожата ми е в доста лош вид, а изглежда, че правя всичко. Почиствам двуфазно, хидратирам, ползвам слънцезащита и се стремя да се храня добре. Освен мануално почистване не правя нищо друго. На 28 г. съм. Прилагам снимки, като имайте предвид, че последното почистване е правено преди по-малко от месец,  а кожата изглежда груба и доста посивяла и нечиста. В момента се възползвах от намаленията в Дерма акт и закупих 3 броя микродермабразио. Надявам се да помогне? Какъв е вашия опит и какво друго мога да включа. Чудя се за пилиниг, но трябва да прочета, понеже не съм наясно. Слагам снимка с и без лек ФДТ.

# 24
  • София
При ботокса не бива да си в легнало положение/хоризонтално/ 3-4часа след процедурата, няма противопоказания за ходене пеша.

# 25
Ходене пеша не, но ходене по разбити тротоари си е опасно, без да можеш да погледнеш надолу.Отделно голяма жега не е ок за ботокса поне в деня на поставяне.Специално ме предупредиха последният път.

# 26
  • в пералнята
Привет момичета,
Пиша Ви с молба за съвет и насоки. Напоследък кожата ми е в доста лош вид, а изглежда, че правя всичко. Почиствам двуфазно, хидратирам, ползвам слънцезащита и се стремя да се храня добре. Освен мануално почистване не правя нищо друго. На 28 г. съм. Прилагам снимки, като имайте предвид, че последното почистване е правено преди по-малко от месец,  а кожата изглежда груба и доста посивяла и нечиста. В момента се възползвах от намаленията в Дерма акт и закупих 3 броя микродермабразио. Надявам се да помогне? Какъв е вашия опит и какво друго мога да включа. Чудя се за пилиниг, но трябва да прочета, понеже не съм наясно. Слагам снимка с и без лек ФДТ.

Изглежда като да използваш някой продукт, който не е за теб. Каква ти е рутината и какво точно използваш като козметика?

# 27
Имам Хармоника (2 бр.) от три седмици -  доволна съм от резултата, но чакам още да се разгръща. Ще ми се да има повече отражение върху назото и марионетните, но май искам много. Ще видим.
Имай предвид, че резултат се разгръща на 6ти месец. Днес бях при д-р Георгиевски, установихме че кожата ми у супер стегната от Хармониката и имам супер контур. Той каза,че по протокол се дава на година да се прави Хармоника, но забелязва, че при негови пациенти ефектът трае дори 3 години. Каза, че качеството на кожата ми е като на 20 годишна. Хармоника няма да правим сега, защото каза, че ще стане супер стегната кожата и няма да стои добре. Пледложи ми за областта под бузите (на което им казваме бузи-булдог) да сложим Lemon Bottle или едно друго, Целутрон ли беше, било и с ХК то, за да разграни мазнините там. Оказа се, че това не е увисване, както си мислех, а са мазнини, които дърпат надолу. И под брадимката, дето има малко мазнинка, ще сложим. Даде ми да си мисля до ретуша на ботокса.
В тази връзка - някой има ли опит с такива продукти?
Ако го направим, после ще добавим малко филър в назо и под брадичката, един бустер и съм готова. Реално, Хармониката е свършила супер работа, просто след година и половина и бременност се изисква само разграждане на мазнини и запълване на леки хлътвания. Ботокс правих, сложи така че да ми вдигне и веждите.
Доволна съм и от подхода му и как наистина трябва да се доверяваме на специалистите, защото в моите очи си представях едно, а той определи, че е друго и ми предложи съответните продукти. Затова е важно винаги да се консултираме с лекар, а тук във форума обменяме опит.

Ще се радвам на отзиви за продукти, разграждане мазнини. И като цяло ме интересуват странични ефекти.
Ако сложа и има ефект, ще си боцна и на корема, дето си имам мастно бананче отпреди бременността.
За Морфеус нямам нужда, но каза че след бременност трябва да мине поне година за него, защото ще стане мелазма.

За ботокса, чак да не си гледаш в краката - глупости. Просто трябва 1-2 часа да не висиш надолу наведен. Всеки път като питам Георгиевски за 4те часа и как да не гледам надолу и се смее и ми казва, че няма нужда и само да не лежа и да не стоя много наведена напред

# 28
Aми моите лекари казват- не се навеждай надолу, няма сега да си гледаш в телефона, нали.Така че спазвам.

# 29
Разбира се, на който каквото казва лекарят, се спазва. Аз иначе също тел го слагам пред очите,не съм надолу. Ама си гледам тротоара, като ходя Grin

Общи условия

Активация на акаунт