Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 34 894
  • 590
  •   3
Отговори
  • в 1001-та нощ
Добре дошли, Красавици!

Поредна тема споделяме опит за грижата, която полагаме за лице и тяло - за постигане на желаната визия.

Вместо запис - моля, споделете: Как се грижите за зоната около очите?

Линкове към предишните теми: 1, 2, 3, 4, 5, 6, 7, 8, 9, 10, 11, 12, 13, 14, 15, 16, 17, 18, 19, 20, 21, 22,23, 24, 25, 26, 27, 28, 29, 30, 31, 32, 33, 34, 35, 36, 37, 38, 39, 40, 41, 42, 43, 44, 45, 46, 47, 48, 49, 50, 51, 52, 53, 54, 55, 56,  57, 58, 59, 60

# 1
Колко хубаво, че идва пролет.Мерси за темата, Алена!🌹
Около очи, освен с козметика, не третирам с друго засега, надявмс е и в бъдеще.Имам две СО2 казери там и скинбустър за попълване на слъзната долина, кактп и ботокс.Последните няколко години не съм пипала зоната, освен ботоксът на 9-10м.

# 2
Момичета, когато искате да слагате филъри/ботокс/скинбустери, записвате ли първо час за консултация или директно звъните и записвате час за поставяне(по-специално за дерма акт става въпрос)?

# 3
Първо консултация и после действаме.Не ходя предварително.

# 4
Благодаря за темата!
И от зоната около очите ми писна, няма оправия и там. Слагала съм филър в слъзна, полинуклео..., ботокс.
Филър и ботокс най вършат работа , за мен скинбустерите са ала-бала. Да , след филър под очи се надувам някой път, но това единствено върши работа , иначе са едни черни кратери и това е.

# 5
Благодаря Алена Simple Smile
В зоната около очите освен козметика имам филър, ботокс, мезо конци (такива, които са си само за очи) RRS Eyes и още едно подобно по протокол, но не помня как се казва. Козметиката за тази зона предпочитам да е мазна, 3-4 пъти в седмицата слагам пачове. Не ползвам коректор, грим и спирала всеки ден, а само по повод. Така, че почистването е с много лек продукт. Цяло лято съм със слънчеви очила (освен слънцезащитата) Това е за очите мисля 👀

# 6
Имам ботокс около очите, мажа зоната с чист вазелин и третиноин до самите мигли. Не едновременно, редувам ги. Кожата там ми е идеална.

# 7
  • София
Благодаря за темата!
Нищо по-различно от останалата част на лицето не правя за зоната около очите.

# 8
Ох, зоната около очите ми е проблемна...
Кожата там ми е суха, имам тъмни кръгове,не мога да си намеря подходящия крем все още.
Смятам да сложа филър, ботокс, но ме е страх в тази зона.

# 9
Благодаря за темата.
По зададения въпрос- сутрин рол- он, после серум с потупвания, слънчеви очила. От почти седмица съм с ботокс.
ДХЗ, може ли да кажеш какъв бустер си сложила в слъзната долина, какъв ефект си постигнала и на колко време подновяваш? Много искам да действам по- смело в тази част на лицето, но ме е страх от филър и последващи мигрирания и задържане на вода (защото съм склонна в определени периоди на месеца).
Гаджето на щерката направи мезотерапия, за да се избави от тъмните кръгове, предстои му втора процедура. Май за сега няма ефект. Докторът коментира, че трябва да спре цигарите.
И един въпрос, който ме вълнува на този етап. Мога да направя ретуш на ботокс (три зони) 16 дни след поставянето му. Чудя се. Приятелка с набито око за такива процедури каза (след като ме видя), че няма нужда от ретуш, въпреки, че повдигам бая веждите си в момента. Ако там се сложи допълнително количество челото ще стане бетон и веждите ще паднат. Има ли шанс според вашия опит да се добави малко /или в други точки, че да не се бетонирам, но да намаля и там мимиката?

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 07:10 от mariat

# 10
Имам ботокс и използвам много хубави кремове около очите.
Благодаря за новата тема.

# 11
Здравейте и от мен в новата тема🌺, много пролетни положителни вълнения около красотата да си пожелаем 😍.
Правих апаратна процедура viora, Pluryal silk eyes, RRS eyes, Nucleofil eyes- това съм правила около очи- аз тъмни кръгове нямам, но имам загуба на плътност, леки бръчици, хлътване. Преборих се с начални маларни торбички и това считам за успех на тези продукти, друга голяма промяна  няма. Бях писала преди, че пластичен хирург ми обясни, че в тази зона всичко е наследственост и начин на живот- цигари, недоспиване, замърсяване…
Каквото и да правим, има временен ефект. Затова освен добра козметика и здравословни навици, както и някой и друг бустер, друго не виждам какво… Надявам се на някакъв вълшебен безопасен филър в бъдеще, а до тогава- поддръжка колкото може😉

# 12
mariat, слагах Рестилейн , май Витал беше, не съм подновявала.Добре се получи, но сякаш ми се появиха торбички над скулата след това, не знам.Държа ми поне 3г, само на едното око имам нужда да подновя.

# 13
Зоната покрай очите ми е проблемна. Нямам бръчки, в спокойно състояние е гладко, появяват се при мимики. Обаче е доста хлътнало мястото и винаги е синьо.. Всяка сутрин слагам пачове и после околоочен крем. Поставям ботокс и това е.
Д-р Георгиевски всеки път ми предлага малко филър в средна част, че щял много да подобри и тази зона, но аз все не смея.

CO2 лазер не се ли прави вече до началото на месец март. Започва да става доста слънчево и топло вече. Не е ли проблем, особено, ако има и петна по кожата?

Благодаря, Алена! Flowers Hibiscus

Последна редакция: вт, 04 мар 2025, 09:21 от *Hellena*

# 14
  • SF
Ще направя CО2 лазер. Имам записан час. В момента хидратирам с маската на Clarins.

Общи условия

Активация на акаунт