Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 49 215
  • 766
  •   1
Отговори
# 45
В Дерма акт Скулптра е 3 пъти през около месец. Хармоника един път ми правиха, но пък с две ампули - явно е по преценка там.

# 46
И аз сложих 2 ампули Хармоника наведнъж, за нея няма протокол както при Скулптра. Мина поне 1,5 г ,още стои ефекта.

# 47
  • София
Здравейте!
Чета темите от поне 10 от тях, назад.
 Много Ви моля, ако имате личен, семеен опит да споделите.
 Виждам, че основно се коментира Дерма Акт и дерматолозите там. Имате ли опит там или в друга клиника в София или Пловдив, за консултация?
Поставяне, отхвърляне на диагноза и процедура в едно посещение. При дерматолог, специализиран, с интереси в дерматити, розацея... И леченията им. Както и работа с лазер за капилярчета по лицето.
Не е като да не пробвах при дерматолози с лична практика, кабинет.
А, и съдов хирург е вариант, мисля...
Благодаря Ви!

# 48
  • в 1001-та нощ
Аз имам дифузна розацея. Повлиява се много добре от IPL. Д-р Михайлов, Скинлайн.

# 49
  • София
Алена, благодаря!
Погледнах препоръката ти. Д-р Михайлов е мед. управител нали? Виждам, че специалност дерматология е взел преди 2г. Дали е полезен в диагностиката? Или само за процедура? Много ми допада, "холистичен подход в естетичната медицина", че изповядва....
 Наясно съм, че кожата е проявление на вътрешните процеси в тялото ми. С нейните реакции... Това което ми се случва си има обясние. И диагноза... Търся специалист, който да я потвърди или отхвърли. И като човек с белези от лазер, изпитвам огромно недоверие и страх от тях.
Капиляри правих без резултат преди 5г.
Препоръчан ми беше съдов хирург, от семейният дерматолог. Но не успявам да си напасна програмата с него. А и да го открия по телефона...
Виждам, ако не бъркам... Дерма Акт и Белисимо един и същи лазер ползват за целта. Но кой е оператора, не виждам... Ясно, че ако се обадя ще препоръчат доктор... Но тук сте дамите с опит...
 Благодаря Ви!

# 50
  • в 1001-та нощ
Добър е в диагностиката, също и преподава.  Дипломира се със Златен Хипократ. Привърженик е на регенеративната медицина.

# 51
В Дерма акт Скулптра е 3 пъти през около месец. Хармоника един път ми правиха, но пък с две ампули - явно е по преценка там.

Колко време след Хармониката започна поставянето на Скулптра. Страх ме е да няма застъпване на продуктите и да се получат сраствания

# 52
# 53
И коментарите под видеото потвърждават думите му.

# 54
Радиочестотен микронийдлинг може да даде чудесни резултати, но да, не бива да се прекалява. Не всички имат нужда от три поредни процедури, а и трябва да се внимавам с дълбочината.

# 55

Колко време след Хармониката започна поставянето на Скулптра. Страх ме е да няма застъпване на продуктите и да се получат сраствания
Точно през година (на януарските промоции). Но при мен вече беше изчезнал ефектът от Хармониката, а нагоре една потребителка пише, че след година и половина още й държи.

# 56
Какво казва във видеото Карам? Не мога да го разбера точно.?

# 57
  • София
За Скулптра в ДА ми обясниха, че горе долу 1 поставяне за 10 год от възраста, започвайки от 20 год. Един вид ако си на около 30 = 2  процедури, ако си около 40 = 3 процедури, ако си около 50 = 4 процедури и така. Мисля че през 6-8 седмици са процедурите.

# 58
А ако междувременно има други процедури, Радиеси, Хармоника, апарати процедури, пак ли същата схема се спазва?

# 59
Мисля, че ако се слага един биофилър, не може други, преди този да се е абсорбирал.Или не на същото място.

Общи условия

Активация на акаунт