Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 49 227
  • 766
  •   1
Отговори
# 30
  • София
ама ботоксът не запълва вдлъбнатото, нали?
Ами да, 20 дни, зависи от кожата. Моята седя 30 ! точно. и дълго след това имах и жълтеникаво. тук е на 10 ден и с много грим...
Отчаяна съм аз вече за тия падини Sad
Скрит текст:

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 08:54 от Kanari

# 31
Синини могат да се получат от всякакви мезотерапии  под очите .Аз получих от Rrs и си зависи от начина по който се инжектира .Имаче и аз се чудя за Jalupro под очите.

# 32
Аз правя много синини и такива сериозни съм имала на брадичката и устните.Невинаги стават такива, понякога едва забележими.

# 33
Много проблемна зона ми е околочната. Наследство, анатомия, недоспиване - резултат големи черни хлътнали кръгове и торбички. Посинявам жестоко от всяка манипулация, затова обмислям дифинитивно решение - долна блефаропластика .

# 34
С Лиотон гел, арника и други подобни не минават ли по-бързо синините? Доста сериозно изглежда, въпреки многото грим. Представям си без.

# 35
Аз пак да кажа, че слагах Jalulro през декември под очите и не съм имала нито една синина. Добре стана, но май започва вече да се губи ефектът. По принцип се правят няколко процедури, но аз направих само една.

# 36
Благодаря за новата тема!
За SylfirmX питахте видях в предната тема... Болка имах съвсем лека и предимно на горен клепач и шия. На другият ден бях леко зачервена, но опъната. Кожата ми е суха и в околоочен контур с леки мимически бръчки които имам от 16 годишна, вече съм на 40.
Ако нещо съм пропуснала, питайте няма проблем  😊

# 37
Забелязваш ли лифтиране и уплътняване на кожата, особено за долната част?

# 38
Да определено забелязах лифтиране особено на клепачите и в долната част имам въпреки, че там не ми е проблемна зона 😉

Последна редакция: ср, 05 мар 2025, 12:55 от adrenalinka85

# 39
Момичета, а кои конкретни продукти с Арника - на таблетки и за мазане - препоръчвахте? Мисля, че е писано назад, но не мога да намеря.
Трябва да си взема, както за пиене, така и за външна апликация, понеже ме понасиниха от една процедура.

# 40
Аз ползвам арника на Боарон.Не мога да бъда сигурна за таблетната форма колко помага, но с втриване на гелчето на всеки час синините ми доста бързо се възстановяват.Ако имам таблети смуча, но разчитам на гелчето.

# 41
  • София
Да, топчетата арника са по-скоро за пиене преди операции и тн, но трябва поне 2-3 мес. аз съм пила преди корекциите на бюста и мисля,че имаха ефект. С гелче не знам, аз си ползвам крема, който си е лекарствен, за синини и насядания-хепариноид. И въпреки него, пак 30 дни...много беше дълбоко и тегаво. тя се разгръща поне 7 дни...но при мен по принцип синините илзизат бързо и минават бавно.
аз нямам търпение вече за консултацията, ще попитам и за SylfirmX.
Днес обаче се загледах отново в скулптра. Защо се бях объркала,че е апаратна процедура и гори, не знам, оказа се инжекционна. Може би я бъркам с друга, но преди време я бяхме коментирали тук като вариант за мен, но в последствие се отказах,защото нямам възможност да чакам възстановяване. Та след като е инжекционна, пак се връщам на замисляне за нея.  Ще видя след консултацията с Трендафилов, той нали е само по апаратните.

# 42
След Скулптрата няма какво толкова да се възстановява, като се прави с канюла. При мен се виждат само точките, през които се вкарва, и то ако се загледаш. Не знам, може при някои по-чувствителни кожи и убождането да е проблем.

# 43
Преди май беше обсъждано, но не помня кога, нещо се обърках. По протокол Хармоника и Скулптура колко пъти се поставят? Въобще има ли такъв протокол или е по преценка на лекаря?

# 44
Трендафилов слага и Скулптура мисля.

Общи условия

Активация на акаунт