Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 49 228
  • 766
  •   2
Отговори
# 60
Записах се за процедури лазарен карбонов пилинг, то взе да се затопля вече, но смятам, че още не би трябвало да е проблем. В същото време искам да сложа ботокс на три зони, не ми се чака месец. Проблем ли е ако направя ботокса между две процедури, например? Може ли така?

# 61
От Дерма акт ми се обадиха ,да ми съобщят, че съм спечелила някаква процедура и трябва да избера между 4. Изненадах се, някой има ли такова обаждане.
Не съм ходила при тях от години и не съм участвала никъде в игри.

# 62
По същия начин края на мин.година спечелих мезотерапия 5мл  от клиника в Пловдив .Доста добре ми се отрази ,поставих я и на шия и деколте .Но аз си им бях клиент съвсем наскоро .Явно става някаква тенденция в клиниките .

# 63
  • в 1001-та нощ
Вероятно е кампания да спечелят отново "стари" клиенти 👌

# 64
Вероятно, защото на мен не са звъняли.

# 65
Вероятно е кампания да спечелят отново "стари" клиенти 👌
Точно така е. Обадих им се да попитам подробно за какво става въпрос. Ще се възползвам.

# 66
Здравейте, дами! Нова съм в темата и ми е интересно да Ви чета! Бих искала да Ви помоля за мнение, ако има дами от Пловдив, за поставяне на ботокс. Благодаря!

# 67
Честит празник! Flowers Cherry Blossom Според вас нормално ли е ботокс да ме хване още на следващия ден?

# 68
# 69
  • София
Да, разбира се. Случвало ми се е.
Абе понеже конентирахме венус легаси и протокола от 30 мин на зона, в нирвана са пуснали промо, но процедурата е 20 мин. А преди четох, че беше 40. Ако протоколът е 30 и цакат, това е много тъпо. Иначе цената е много добра.

# 70
Здравейте момичета и честит празник!
На 38 съм и цял живот съм имала самочувствие на естествено красива (да се чуди човек защо)... Поддържала съм си лицето колкото мога, нямам белези от акне, отпусната кожа, тъмни кръгове или подпухнали очи, но последните месеци ми се появиха сериозни бръчки между очите и на челото. Опитах с микронийдлинг 3 процедури до сега, но ефект върху бръчките няма голям. Моля давайте съвети.

# 71
На 38 съм и цял живот съм имала самочувствие на естествено красива (да се чуди човек защо)... Поддържала съм си лицето колкото мога, нямам белези от акне, отпусната кожа, тъмни кръгове или подпухнали очи, но последните месеци ми се появиха сериозни бръчки между очите и на челото. Опитах с микронийдлинг 3 процедури до сега, но ефект върху бръчките няма голям. Моля давайте съвети.
Късметлийка, та това е най-лесния за третиране проблем и единственото, което работи безотказно - ботокс! Хич не се чудете, сега им е времето, докато са отскоро появили се и преди да се "вкопаят". Щом нямате други проблеми, ботокс + хидратация ви е достатъчно засега. Честит празник!

# 72
Сериозно ли гневната бръчка е лесен за третиране проблем? Къде да ида, аз нямам понятие от такива неща...

# 73
Сериозно ли гневната бръчка е лесен за третиране проблем? Къде да ида, аз нямам понятие от такива неща...
Да, сериозно. Защото, както казвате е от скоро. Почакайте 10г и ще разберете какво имам предвид. Смъкнат контур, загуба на мазнини, а по-нататък и на костно вещество. И да доста по-трудни, а след един момент невъзможни за третиране. А къде да отидете - ами на дерматолог, в клиника, естествено. Не при козметик, в гараж, който ще ви сложи неизвестно какво и как в лицето.

Последна редакция: нд, 09 мар 2025, 03:14 от SitaraB

# 74
  • София
Късметлийка, та това е най-лесния за третиране проблем и единственото, което работи безотказно - ботокс! Хич не се чудете, сега им е времето, докато са отскоро появили се и преди да се "вкопаят". Щом нямате други проблеми, ботокс + хидратация ви е достатъчно засега. Честит празник!

Този лазер при Ванеска е супер при бръчки:

https://drvaneska.bg/procedures/lazerno-podmladyavane-na-kozhata/

Общи условия

Активация на акаунт