Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 49 252
  • 766
  •   1
Отговори
# 75
Видях, че този лазер при Ванеска не се прилага за хора с автоимунни заболявания. Имам Хашимото, това означава ли, че не мога да правя никакви лазерни процедури?

# 76
  • София
Аз също съм с Хашимото и есента направих 4 процедури с този лазер при д-р Ванеска. Не съм имала проблеми.

# 77
О, благодаря за инфото, значи има надежда и за мен Simple Smile

# 78
  • Варна
Здравейте. Много съм нова по темата за естетични процедури, но все повече се интересувам. Извинявам се, ако задавам глупав въпрос. Възможно ли е носът да изглежда голям в следствие на неправилни пропорции на лицето и конкретно - много хлътнала и сякаш недоразвита брадичка?

# 79
Аз направих 6 процедури с такъв лазер, ефектът е кръгла нула при мен. Това беше преди 4 месеца, не беше при Ванеска.

# 80
Аз не живея в София, но бих пътувала ако знам, че лазера помага.

# 81
Здравейте момичета !  Имам въпрос относно този пакет в Derma - Act. Някоя от Вас възползвала ли се е от него, в едно посещение ли се поставя или може и в две? Не желая да започвам с 1 мл. филър, защото устните ми не са малки, не желая обем, а само лека хидратация и дефиниция и ме е страх да не станат прекалено надути и неестествени. Имате ли впечатления  от този скин бустер, изобщо заслужава ли си тази процедура с конкретно този продукт?

# 82
  • София
Здравейте, момичета. Излизат ми наозабиални бръчки ( в момента е само една, от едната страна на лицето) и много бих искала да направя нещо за лицето си по този проблем. Тъй като нямам опит с клиниките и процедурите, може ли да ми препоръчате добра клиника в София където да ми помогнат с проблема или конкретна процедура, с която да започна? На 29г съм

Също четох за карбонов пилинг и искам да си направя, някоя от вас ако е ходила, ще се радвам да ми даде препоръка

Благодаря предварително 🌺

# 83
Здравейте момичета !  Имам въпрос относно този пакет в Derma - Act. Някоя от Вас възползвала ли се е от него, в едно посещение ли се поставя или може и в две? Не желая да започвам с 1 мл. филър, защото устните ми не са малки, не желая обем, а само лека хидратация и дефиниция и ме е страх да не станат прекалено надути и неестествени. Имате ли впечатления  от този скин бустер, изобщо заслужава ли си тази процедура с конкретно този продукт?

Аз от този скин бустер никакъв ефект не видях, иначе филърът може да не се слага целия, но май и той не е най-високо качество.

# 84
Филърът не е никак лош, сравнен с други.Скинбустърът ,сам по себе си, в една процедура нищо няма да направи, но зависи и къде ще се сложи.

# 85
Бих направила и повече, ако има ефект този продукт конкретно.
Филърът не е никак лош, сравнен с други.Скинбустърът ,сам по себе си, в една процедура нищо няма да направи, но зависи и къде ще се сложи.

# 86
  • Пловдив
Дами, търся отзиви за дерматолог/клиника в Пловдив, където поставят новата мезотерапия на Jalupro. Януари месец си направих при д-р Валянова в Ст. Загора, много съм доволна от резултатът. Но следващото посещение на докторката в Ст. Загора, за което мога да запиша час е чак края на Май. Далече ми е, затова търся място в Пловдив. Някой с препоръки?

# 87
  • София
Дами, търся отзиви за дерматолог/клиника в Пловдив, където поставят новата мезотерапия на Jalupro. Януари месец си направих при д-р Валянова в Ст. Загора, много съм доволна от резултатът. Но следващото посещение на докторката в Ст. Загора, за което мога да запиша час е чак края на Май. Далече ми е, затова търся място в Пловдив. Някой с препоръки?

Проверете в ЛегеАртис в Стара Загора

# 88
Здравейте момичета !  Имам въпрос относно този пакет в Derma - Act. Някоя от Вас възползвала ли се е от него, в едно посещение ли се поставя или може и в две? Не желая да започвам с 1 мл. филър, защото устните ми не са малки, не желая обем, а само лека хидратация и дефиниция и ме е страх да не станат прекалено надути и неестествени. Имате ли впечатления  от този скин бустер, изобщо заслужава ли си тази процедура с конкретно този продукт?
Аз слагах този бустер есента, като ми поставиха два пъти по две дози през месец. В началото и аз се кълнях, че няма ефект, но сега като явно ме пусна  усещам, че кожата ми е по-отпусната. Също така тази зима е първата, в която лицето ми не се е белило от сухота, така че според мен имаше ефект от към леко стягане и хидратация. За устни на мен категорично ли препоръчаха друг филър.

# 89
Някой премахвал ли е такива, увеличават се с годините и много ме дразнят. Препоръчайте ми дерматологична клиника в Пловдив, имам подобни топченца и на устни.

Общи условия

Активация на акаунт