Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 49 316
  • 766
  •   1
Отговори
# 90
Премахвала съм такива и по-големи на деколте с лазер в Skinline, близо до очи не смея. Тези третирам с ретинал и трет 0,025 (най-щадящия), постепенно намаляват.
Проверете холестерола си.

# 91
Премахвала съм такива мастни топчета при козметик, но бяха много по-малки и бяха две-три само.
#BGMлоялнапрограма

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 20:53 от monii

# 92
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
На мен ми е време да си подновявам Кис в устните.
От година и половина не съм ги правила и обем още има,макар видимо да се е позагубил в горната устна.

Майка ми имаше такива топчета около очите, милуми мисля,че се казват.
Премахна ги при хирург и от тогава не са се появявали.
Бях чела някъде,че ако в продължение на няколко седмици се мажат с памуче,натопено в оцет,те ще намалеят или дори изчезнат. Майка ми го тества и каза,че наистина работи този метод,но като спре,отново се появяват.

# 93
  • София
Аз бях на консултация и най- после имам сравнителна представа какво да правя с кожата си. Казвам сравнителна, защото пак съм в чудене. Значи исках да правя temp sure или скулптра. За темп шур трябват поне 6 процедури. За скулптра поне 3. ( потвърди това, че според годините-аз съм на 40, значи 4. Но пък според лекаря ще даде мн по -добър резултат от първия път. Демек еднаква цена се получава, но скулптурата ще е по- добра като ефект. Иначе лазер ок за пигментация. Както ми препоръча и волайт-а за около очите, че имало промоция.
И ся си викам- темпшур-а е по- евтин, обаче всеки път като избера по- евтиното, и се оказва, че е било само излишно харчене и пак взимам по- скъпото след това.

# 94
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Аз правих 2 процедури на Скулптра.
Др Трендафилова ми каза,че са достатъчни.
Втория път така ми се наду лицето (а моето е слабо и издължено),един месец не можех да се гледам като питка бях подпухнала.

# 95
Ееее, за първи път чета за такъв ефект. Сега пак има да го мисля...

# 96
Явно всичко е индивидуално...
Аз правих два пъти Скулптура при Трендафилова, почти никакъв резултат, само леко освежаване.
Правих и два пъти Хармоника, при Хаджийска  и бях много по-доволна. Изгладиха ми се фините линии и бръчки по лицето, получих лек обем.
Да кажа, че съм с много слабо лице и тънка кожа.

#BGMлоялнапрограма

Последна редакция: пн, 10 мар 2025, 22:37 от monii

# 97
Околоочният ми контур има спешна нужда от освежаване! Мажа крем и маска за очи Sisley, но нито подпухването, нито тъмните кръгове, нито пък бръчките изчезват или намаляват. По цял ден съм пред компютър, лягам късно-ставам рано и адски много ми личи. Записах си час при доктор Ванеска, но чак за почти средата на май. Трябва и ботокс в гневната да си подновя. До сега слагах в Амбър, но ме пуска на втория месец, а цената на мезотерапията за очи там е сякаш по-висока отколкото в другите клиники. В Дерма акт към кого бихте ме насочили за мезо на очи и ботокс?

# 98
Аз залагах на Скулптра-та за цялостно лифтиране и стягане, обаче сега като чета вашите отзиви. Има ли някой, който е постигнал лифт ефект с нея, но видим?

# 99
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
И аз правих Скулптра,за да ми се стегне контура на лицето. Точно на линията на челюста и гушата.
Резултати не видях особени.
Аз и миналото лято писах много пъти в темата.
Първия път лицето ми въобще не се наду,имах лек оток,който спадна за няколко дни. Разлика не видях,но си казах,че само с една процедура няма как да се получат нещата.

На втората процедура хайде още пълна инжекция с физио разтвор. Надух се като пиле с вода в лицето и месец ми отне това чудо да поспадне. Откъм отпуснат контур не видях почти никаква разлика.

Въобще за мен - това бяха много пари на вятъра. Затова сега ще си направя едни устни и толкова.
Нито ми трябват скин бустери,нито нищо.

# 100
  • София
Хах, чудно, сега ок ще го мисля😆 освен да си взимам лазерните и квото такова. Без друго не искам боцкане. При някои четох в тази тема, има подуване, да, макар докторът да се кълнеше, че няма. Аз съм с мн тънка кожа и много слабо лице. Всъщност каза, че ако наистина искам изглаждане, морфеус, но аз искам да избягам от възстановителен период и затова…
Той силно препоръча джалупро за околоочен контур и аз се чудя за него но пак боцкането ме тревожи.
За гневна- аз ходя при Каляшева. За 3 зони- Трендафилова и Георгиевски. (Редувам ги)

# 101
  • Пловдив
Момичета, имам няколко въпроса. Бях писала в предишната тема, че не съм правила нищо досега на лицето си (на 46г. съм), посъветвахте ме за тежката артилерия (лифтинг,  лазери, конци), но аз не смятам на този етап да ги прилагам. Консултирах се в клиника в Пловдив какво биха препоръчали за моята кожа като неинвазивни процедури и ме насочиха към мезотерапия, Nanopen и пилинг BioRePeel, евентуално филър в устните, защото са тънки и дехидратирани. Тъй като консултацията не беше планирана и не успях да си поставя доуточняващи въпроси, някои неща не са ми ясни.

1.Бихте ли споделили някаква информация за тях - болезнени ли са, има ли видими белези дълго време (изобщо нямам време да се възстановявам 20 дни от лазер или бустер, затова ги изключих от процедурите, които смятам да правя).

2. Пилинга избелва ли кожата, защото аз не търся такъв ефект?

3.Също ме интересува поставянето на ботокс - какъв е периода на възстановяване, болезнена процедура ли е и достатъчно ли е само него да сложа в някои зони, без да се налага да правя допълнителни лифтинги и други подобни? Просто искам изглаждане на бръчки, които в момента все още не са дълбоки.

# 102
Аз по третото мога да отговоря - ако нямаш противопоказания, направо действай! Веднага бих направила и аз. Няма период на възстановяване, леки точици от убождането. Почти не се виждат. Е, има някои неща, които трябва да се спазват, но може и да не са проблем за някои - без сауна, загряване, силно изпотяване от фитнес и т.н. няколко дена, без лягане в първите 4 часа след процедурата.
Ефектът е почти мигновенен и много добър. Аз бях бетонирана веднага Grinning, даже не отидох на ретуш. Бях се изпънала яко и бях свалила едно 5-10 години от лицето си буквално. Ехххх, и аз искам да сложа, че напоследък много се дразня на появяваща се гневна и отдавнашните ми мимически.

# 103
В петък ще подновявам устни ,не съм от една година ,ставам синя , но искам ботокс около очите ще се консултирам с док ,но много се притеснявам ,да не стана като бита ,в понеделник трябва да се явя на работа . Имам арника 15 ,предния път пих и от предния ден ,мазах устни с лиотон ,та пак така в понеделник с грим  прикрих уж, ще видим сега ...

# 104
От ботокс много рядко има синини. Обаче от филър в устни посинявам ужасно и отнема поне седмица да изчезне. Посинявала съм и от Жувелуук, при това поставен с канюла, много е неприятно.

Общи условия

Активация на акаунт