Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 297
  • 766
  •   1
Отговори
# 105
Искам да ви споделя интервюто с този лекар, който обясни много за филъри и ботокс, за действието и дългосрочните последствия, кога се започва, защо не се слага по много и често, защо не се започва по- рано от нужното. Какво се случва с кожата.
За мен беше много полезно и го изгледах, макар да не ми е симпатична водещата.
https://m.youtube.com/watch?al_applink_data=%7B%22qpl_join_id%22 … &feature=youtu.be

# 106
  • София
И аз да споделя какво ми излезе като реклама. Не помня дали някой е споменавал отзиви за тази лекарка, но ако някой пък иска да се  възползва специално за скулптрата.

# 107
Много е полезна темата !Момичета имам закупена процедура Пакет Ботулинов токсин (3 зони) + 1ml Скинбустер Juvederm Volite®, за ботокса якно ,но за скинбустера  къде е най добре да се поставии,/имам изразени назобиални бръчки от млада🙂на 50г и съм поставяла миналата година септември ботокс в три зони,декември мезотерапии/
 И може ли да ми споделите мнение за пилинг BioRePeel и Карбоновият пилинг,коя е по хубава и полезна процедура.

# 108
Някой запознат ли е с тези терапии със стволови клетки, за които говори лекаря във видеото? Къде се предлагат, къде да прочета повече за тях? Някой с опит?

# 109
Това намерих аз: https://www.edhacare.com/bg/treatments/cosmetology/stem-cell-facelift

И аз гледах видеото и ме заинтригува.

Редактирам се, ето още инфо: https://www.bulgarianbeauty.bg/kletchna-terapiya-kakvo-po-tochno-predstavlyava

А от тази информация разбирам, че клетъчна регерация / регенарация на стволови клетки е всъщност PRP плазмолифтинг. Малко се обърках. https://derma-health.eu/proceduri/plazmolifting

Едното е с кръв, другото - с мазнини. По-скоро трябва да са две отделни процеури.

Последна редакция: вт, 11 мар 2025, 16:36 от Alia1

# 110
Biorepeel е прекрасно за леко освежаване на кожата, утре ще си правя!
Аз след два Морфеуса да споделя, че има някакво по различно излъчване в лицето, една идея по младежко, но какво точно не мога да определя. Обаче видимо нищо не виждам, контура не е стегнат, назолабиалните са дълбоки, под очите са си дупки, в същото време изглеждам и уморена.
За мен процедурите, които дават видим ефект, освен филър, са ботокс, Радиес и Елансе.

# 111
  • София
Моля за препоръка като за тотален лаик по темата за вариант/вид процедура и клиника/специалист за оформяне на долен контур и брадичка. На 56 години съм.

# 112
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Как така 950/750 лв за Скулптра??
Аз миналото лято в Дерма Акт мисля,че плащах по 1500 лв на процедура и това беше промоционална цена,като редовната ако не се лъжа беше 2000 лв.

Честно казано нямам много доверие на такива "оферти" от незнайни докторки,но може аз да греша и въпросната докторка да е име в бизнеса.

# 113
1500 лева беше цената в Дерма акт, но за два флакона. По принцип само един е 1000. Това бяха промоционални оферти.

# 114
  • София
Da, 1000 е в момента без промоция почти навсякъде. След дълго ровене намерих в скин Клиник, мисля, за 900, и после нали инста веднага ти изравя само такива реклами, ми излезе тази, но нямам идея каква е. Цената е доста изкушаваща, обаче няма ли инфо за лекарската и клиниката, по-скоро не бих рискувала.
Иначе аз си взех пико лазер в крайна сметка след чудене и маене и имам час за след 2 седмици при Малев. Най-вече заради петна, ще видим какво ще стане и с другите части.

# 115
Много е полезна темата !Момичета имам закупена процедура Пакет Ботулинов токсин (3 зони) + 1ml Скинбустер Juvederm Volite®, за ботокса якно ,но за скинбустера  къде е най добре да се поставии,/имам изразени назобиални бръчки от млада🙂на 50г и съм поставяла миналата година септември ботокс в три зони,декември мезотерапии/
 И може ли да ми споделите мнение за пилинг BioRePeel и Карбоновият пилинг,коя е по хубава и полезна процедура.
Во лайт е мезотерапия и се поставя точково по цялото лице , както вече писах за кожа 50+ е гола вОда.

# 116
Здравейте,
Мнения за филърите за устни Restylane  имате ли? Препоръчаха ми ги в дентален център, избрах ги по цена (най-високата), 5-ти ден, откакто ги сложиха, устните изглеждат добре, над горната ми сложиха и мъничко ботокс, обаче усещам нещо като топчета в самите устни - дали ще се разнесат или това е нормалното усещане, или е проблем от самото поставяне на хиалурона?

# 117
  • 🌅 𝙵𝚕𝚘𝚛𝚒𝚍𝚊
Не помня колко флакона,може би са били два.

За първи път чувам да се поставя ботокс над горна устна.
След филъри в устните винаги правя ежедневни масажи.Само веднъж имах такова топче и от тогава като чуя др Хаджийска все за това топче се сещам.Да не говорим,че въобще не чака крема да се задейства и зверски ме боля.

# 118
Слага се ботокс над горна устна.
За топчетата- не знам какви са, но ако лекар не е казал, не правете масажи.Най-добре с него се чуйтеь

# 119
Аз слагам ботокс над горна устна,по много малко единици,отпуска бръчките в зоната и предпазва да не се вкопават.

Общи условия

Активация на акаунт