Естетични процедури за лице и тяло – 61 тема

• 51 321
  • 766
  •   2
Отговори
# 120
Къде си правите BioRepeel и сте доволни?

# 121
Също и за обръщане на устните се слага ботокс .Да отпусне мускулите.

# 122
Т.е. устните ще станат по- формени един вид, ще придаде обем?
Стана ми интересно. Има ли някой снимки преди и след такъв ботокс?

# 123
  • София
Здравейте,
Мнения за филърите за устни Restylane  имате ли? Препоръчаха ми ги в дентален център, избрах ги по цена (най-високата), 5-ти ден, откакто ги сложиха, устните изглеждат добре, над горната ми сложиха и мъничко ботокс, обаче усещам нещо като топчета в самите устни - дали ще се разнесат или това е нормалното усещане, или е проблем от самото поставяне на хиалурона?

Слагала съм Рестилайн и не съм имала проблем. Пети ден е нормално да започнете масажчета на устните, правете ги и би трябвало топчето да се разнесе

# 124
Виждала съм уста набодена с ботокс. Едва движеше устните си и една свещичка не може да духне.
Не знам с по-малко единици дали би имало същия ефект.

# 125
Т.е. устните ще станат по- формени един вид, ще придаде обем?
Стана ми интересно. Има ли някой снимки преди и след такъв ботокс?
Моята лекарка мислеше фс ми слага, защото “О” образният мускул около моята уста е мн.стегнат и не може да се “обърне” с филър.Устните ми стърчат напред изначало.

# 126
Над горна устна се инжектират много малко единици ботокс- там е кръглия мускул на устата и идеята е не да се блокира напълно този мускул, че да не можеш да си ползваш устата по предназначение Grinning , а съвсем леко - точно по ръба на горната устна в няколко точки - за lip flip( много красиво повдигане на горната устна) или малко по нагоре пак в няколко точки - за изглаждане на баркод бръчките. Особено над 45+ с влизане в перименопауза, намаляване на хормони и активно започване на загуба на колаген и еластин,  самата устна, която си е мускул- започва да се свива и някакси да се обръща към навътре... и това е идеята на поставянето на малко единици ботокс в този мускул.
https://www.instagram.com/reel/C2c0gvqRyWG/?igsh=MWtpc3pqc3Z4bnpndA==
https://www.instagram.com/reel/C8CiFeRJvMp/?igsh=MXhkMDhtajhnbzE5MQ==
Да не забравяме и " gummy smile "
https://www.instagram.com/reel/DFZPexPJV3Q/?igsh=bzdkZnNneWJuY2Q1
https://www.instagram.com/reel/C4jC2uKP4MX/?igsh=MXNjeTF2eThoZmExYQ==
https://www.instagram.com/reel/DEEsuDkMI4D/?igsh=MXJpbGJlZmpidTd0OQ==
Ботокс се инжектира само над горната устна,  под долната е катастрофално, там има други мускули, които се преплитат с кръглия мускул на устата и шанса да се засегнат е огромен, а оттам и да се изкриви грозно устата.

Последна редакция: ср, 12 мар 2025, 09:14 от Anelia Dimitrova 649961

# 127
  • София
О, тези клипове са страхотни, разгледах подробно, защото напоследък и на мен ми казаха за отпуснатите ъгълчета на устата да сложа ботокс, сега видях как действа. Аз мислех,че ще се вдигнат реално с попълването на назолабиалните, но явно се прави по съвсем друг начин.

# 128
Здравейте, момичета. Търся мнения коя процедура е по-добра за лифтинг на шия - класически лифтинг или facetite.

Предварително и следварително се извинявам, ако темата е дискутирана или не съм на правилното място.

# 129
Привет от мен,
Може ли да ми препоръчате клиника/лекар за цялостен преглед и терапия на лице.
Почти на 50 съм и имам и проблемна кожа на лицето.
Искам да направя процедури и се чудя къде.
В София съм.

И отделно от това - пострадах и имам пластика след изгаряне.
Проучвам какъв крем за белези  да пробвам.

# 130
  • София
Привет от мен,
Може ли да ми препоръчате клиника/лекар за цялостен преглед и терапия на лице.
Почти на 50 съм и имам и проблемна кожа на лицето.
Искам да направя процедури и се чудя къде.
В София съм.

И отделно от това - пострадах и имам пластика след изгаряне.
Проучвам какъв крем за белези  да пробвам.

Препоръчвам д-р Ванеска!

# 131
Д-р Чилингиров в Дерма акт работеше в клиниката по изгаряния в Пирогов.Може би ще
помогне.

# 132
  • при Arctic Monkeys
Не бях гледала с месеци телевизия. Ми то страшно бе. Тези в ергена няма да ги коментирам, моята ринопластика правена с местна упойка при покойния касапин Емил Георгиев е връх в естетиката в сравнение с тия майкълджексъновци бре. Мария Игнатова днес в някакво предаване-ужасно препълнено лице откъм скули и средна част, гротескни устни. Боже…

# 133
Аз я мернах Игнатова в Един за друг....Че какво и е на устните? Тя беше с много тънки....Добре си изглежда жената в това предаване...Виждала съм в пъти по зле и то с претенции за хубавици😂😂😂😂😂

# 134
Мария Игнатова е много отслабнала, предполагам, че се е отпуснала и затова се е опънала така, но разликата между начина, по който изглежда лицето ѝ от една страна, и шията - от друга, е зловеща. Все едно че гледаш две различни жени, а е млада, не е стара.

Общи условия

Активация на акаунт