Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 14 640
  • 285
  •   1
Отговори
# 45
Моята проблемна зона са назолабиалните бръчки. Слагам филър, тази седмица го поднових. Последното поставяне беше преди 7 години и чак сега лекарят каза, че може да го подновим. Аз ходя 2 пъти годишно при нея и правя каквото ми препоръча. Тръгвала съм си и без да правя нищо. Сега ми сложи филър в назото и ботокс в три зони.
Аз знам, че след време ще си направя фейслифт, но мисля, че този момент е още далеч. Обаче попитах дали филърите, които съм слагала, макар че аз слагам много пестеливо и нарядко могат да образуват сраствания и да попречат или направо да направят лифтинга невъзможен. Отговори ми, че някои филъри, например Скулптра са известни с това, че образуват сраствания и затова тя не ги поставя. Тя е известен хирург тук и прави стотици фейслифтинги както тук, така и в чужбина, аз ходя при нея от 10 години и й имам пълно доверие.
Ако някой смята да прави фейслифт някога, може тази информация да му е полезна.

# 46
И при мен проблем е провисването в долната част на лицето, както и загубата на обем. Миналата година януари сложих наведнъж 2 бр. Хармоника и ми беше супер, но след половин-една година бях в изходно положение. Тази година от февруари реших да пробвам Скулптра. Онзи ден поставих третата доза плюс 1 мл филър. Като разлика отчитам, че при Скулптрата наистина обемът се развива във времето, та ще видя докога ще трае. Обаче иска 3 посещения, а и парите излизат почти двойно (предвид, че и за двете хващах някакви промоции в Дермаакт).

# 47
То много зависи какъв фейлифт ще се прави.Поставените филъри пречат, но не е невъзможно.Само пони тейл лифтингът( който малцина практикуват), вероятно няма да може да се направи със сраствания.

# 48
Провисването е повсеместно, няма спасение рано или късно. Шията ми е мега зле ,като  на пуйка се засуква кожата като си движа врата. В средна трета нещата са много добре . Първа и последна трета имат още работа. Този месец ще подновя Хармониката,че иначе ми хлътват бузките. Устните и те чакат за една освежаваща половинка,ще сложа и в тях.

Последна редакция: нд, 04 май 2025, 09:42 от Maya Alexandrova

# 49
Моите проблемни зони са назолабиални и марионетни линии. Преди пет години слагах филър в назолабиални и добре се получи, но пак са се задълбочили, особено от едната страна. Върху марионетните имаше лек ефект от Радиес, поставен в средната част на лицето, но нищо конкретно не съм правила там.

# 50
Здравейте мили дами,
Някоя от Вас правила ли лазар или някакви процедури за премахване на стрии и имало ли е наистина видим резултат. Моля ви да ми препоръчате клиника, лекар, ако може да ми кажете ориентировъчни цени. От няколко дни търся, цените за лазер ми се виждат доста високи, бих ги дала, но бих искала да знам дали наистина има ефект... Благодаря предварително!

# 51
А аз да попитам за целулит ефективни процедури? LPG, Venus, ръчни масажи?

# 52
Аз правих мезотерапия 1 път преди няколко дни, но много ме боля, при висок праг ма търпимост. Сега е време за втора процедура, но нещо не мога да се навия. Казват, че има ефект…
А аз да попитам за целулит ефективни процедури? LPG, Venus, ръчни масажи?

# 53
От Великден започнах:
- Поне по 10000 крачки на ден
- Вендузи
- от няколко дни и сухо четкане

Промяната е очевидна.
Но си е доста времеотнемащо

# 54
Мислех си за LPG на първо време в комбинация с режим и тренировки, но както всичко трябва постоянство.
Има ли разлики в LPG-то. Как на някои места е 100лв. процедурата, а на други по 50..

# 55
Момичета, темата е за процедури, но аз идвам да се хваля с резултата ми от 36 дни строг режим хранителен и тренировки. Бях качила 2-3 кг които не можех да сваля, въпреки че съм много активен спортист. Дълго време следях резултатите на клиентките на този треньор, но нали съм си Тома неврни викам това ще  са обработени снимки и няма да е реално. Преди месец и нещо се върнахме от дълга чужбина и голямата ми дъщеря вика- мамо, нещо се случва с тялото ти някак променено е… значи на кила бях плюс 3, но визуално…. Зле.
Викам си ще му пиша на този младеж, ама много скептична. Той много възпитан, каза си цената. Не беше нещо непосилно за мен, за 3 месеца е. ММ вика ми опитай. Прати той меню и упражнения всичко за в къщи. И започнах… показвам ви за малко колаж ден 1 и ден 36. Мисля че снимките сами говорят. Като кила са свалени само 3 но цялото тяло е рекомпозирано.
Не са много леко тренировките..
Храната е една и съща всеки ден, но на мен така ми е идеално.
Слагам за 20 мин, че после летя.
Не мога да пиша тука името на момчето не знам дали може.
Ако някой много се вълнува на ЛС ще кажа , но когато имам нет може би утре.
Моля ме цитирайте, то съм в гръб но все пак😂🫣🫣🫣
На едната съм 56,5 на другата  54 без малко.

Знам какво е да се мъчиш и да не можеш да свалиш затова споделям. Пак казвам зорно си е иска много воля и инат:) не съм гладна грам, яде се но еднотипно всичко си има като макроси.

Значи тренирам неговото 50 мин.
После йога 1 час  и на ден имам поне 7 км бърз ход на наклон. Също четкам сухо баджака и дупе. Вода пия по 2-3 л. Стриктна съм на 98%.
Сега тази седмица дано не омажа всичко защото няма да съм у дома🫣🫣🫣🫣

Последна редакция: пн, 05 май 2025, 18:39 от JACKLIN*

# 56
Страхотна; както винаги, Жаки!

Как правите това сухо четкане?
Аз прекарвам  в банята макс 6-7 минути (не ме оставят на мира)  и не знам дали ще мога да го приложа.

# 57
Като излезеш от банята, на суха кожа без лосион, на дивана докато си седиш по 10 мин сутрин и 10 вечер, ма яко, да се зачерви където е проблема. С четка за сухо четкане.

Другото което правя е пилинг с утайка от кафе и кокосово масло, под душа на леко влажна кожа, пак яко търкане. Ако запушите сифона не съм аз виновна 🫣🫣😂😂😂 много помага и това, пак да се зачерви. За целЮлита е топ

# 58
Жаки, страхотна си!. Кажи какво ти беше менюто?

# 59
Мари, за всеки си е индивидуално според много неща.

Общи условия

Активация на акаунт