Естетични процедури за лице и тяло – 62 тема

• 45 645
  • 749
  •   2
Отговори
# 60
Като излезеш от банята, на суха кожа без лосион, на дивана докато си седиш по 10 мин сутрин и 10 вечер, ма яко, да се зачерви където е проблема. С четка за сухо четкане.

Другото което правя е пилинг с утайка от кафе и кокосово масло, под душа на леко влажна кожа, пак яко търкане. Ако запушите сифона не съм аз виновна 🫣🫣😂😂😂 много помага и това, пак да се зачерви. За целЮлита е топ

А, да, за кафето го знам.
Ама вкъщи не се пие кафе и утайка нямам откъде да взема.
Четката откъде да я взема, дм ли?

# 61
И сега, само три потребителки ли видяха снимките ? 😂 Жаки, сподели какви са тренировките и всеки ден ли ?

# 62
За този продукт има ли отзиви?

# 63
Жаки, моля те, пусни на ЛС снимките и координати на момчето. Имам точно 2 кг. проблемни.
Благодаря ти ♥️

# 64
  • Plovdiv, Bulgaria
Жаки, не можах да видя резултата, но все едно мен описваш. Септември спрях тренировките, и цяла зима никаква активност. Имам макс. 1,5кг. отгоре- около 50 кг. съм. и 50+ години No Mouth, но тялото ми не е същото. Следя си храненето по принцип, но се поотпуснах на въглехидрати. От 3  седмици започнах да правя по 10 0000 крачки бързо ходене след вечеря 2-3 пъти седмично. За сега не виждам резултати.
Момичета лицето ми е било слабо винаги, но сега с годините е ужасна загуба на обем с провисване  надолу. С каква процедура да започна според вас, знам, че съм закъсняла?Ползвам ретинал от 3 години горе долу.

# 65
Момичета, какво мислите за скинбустер Juvederm Volite?
Заслужава ли си? Има ли някакъв ефект изобщо. Той е два пъти по-скъп от останалите и се чудя. Имам записан час при Георгиевски и си мисля да го пробвам.

А ето и една снимка на Леля ви. Вижте здравословното хранене как е набухнало скуличките, че и брадичката и тя пораснала. Евала Smiley

# 66
Аз слагам Volite приблизително веднъж годишно. Доволна съм, но няма чудеса.

Допълвам се: за мен Volite трябва да се съчетае с нещо. Примерно с пилинг и серия апаратни процедури. Тогава в комбинация дава добър ефект. Иначе само нa Volite да чакаш уау ефект - е не. Може би при доста млада кожа. Но в съчетание с други неща определено е доста добре.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 11:21 от Beauty queen

# 67
https://eva.bg/article/46926-Kombinatsiya-za-mladost
Не мога да позная Валянова. Ужас някакъв.

Последна редакция: вт, 06 май 2025, 11:26 от Enisa60

# 68
https://eva.bg/article/46926-Kombinatsiya-za-mladost
Не мога да позная Велянова. Ужас някакъв.

Да не би да има здравословен проблем? Чак и клепачите й са подути.

# 69
Ами да си избереш такава снимка за рекламна статия...мисля, че се харесва така, както се е предобрила.

# 70
  • София
Ами да си избереш такава снимка за рекламна статия...мисля, че се харесва така, както се е предобрила.

Да, и на живо си изглежда напомпана и отекла. Явно се харесва! Аз не я харесвам като специалист, имах среща миналата година с нея, надута и надменна, рязка и нетърпелива!
https://www.instagram.com/dr.valyanova?igsh=MTFpYjh1YXB0c283ZQ==

# 71

Да, и на живо си изглежда напомпана и отекла. Явно се харесва! Аз не я харесвам като специалист, имах среща миналата година с нея, надута и надменна, рязка и нетърпелива!

Моите впечатления от единствената ми среща са точно същите и не бих посетила клиниката й отново.

# 72
  • София

Моите впечатления от единствената ми среща са точно същите и не бих посетила клиниката й отново.

На мен ми беше толкова обидно след като ме нарече свлечена и отекла, че се реших и направих ГБ и ДБ два месеца по-късно Simple Smile Имало е смисъл от неприятната ми среща с нея Simple Smile

Виж Ванеска е такава душица, казва ти всичко без да те наранява!

# 73
  • при Arctic Monkeys
Волайта е скъпа и готина процедурка, за около месец. Не бих си дала парите повече за това.
Валянова е пример за препълнено лице. След някоя друга година ще изглежда още по раздута. Не ми харесва. Защо се правят тези огромни скули, очите потъват в тях и стават малки. Нещо като жената котка…

# 74
Валянова е пример за препълнено лице. Защо се правят тези огромни скули, очите потъват в тях и стават малки. Нещо като жената котка…
Препълват се,за да компенсират свличането и увисването,искат да изглеждат по-млади и с хубав овал без да лягат под ножа.

Общи условия

Активация на акаунт