Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 42 957
  • 751
  •   1
Отговори
# 45
  • София
Пробвайте с Морфеус. Болезнена е пак, но не е като Face Tite. При мен дава много добри ризултати

Благодаря! Къде правите Морфеус?

В крайна сметка, водена от желанието да поекспериментирам с двойната си брадичка, днес направих първа процедура Morpheus8 в SkinLine. Там съм правила досега само Hydrafacial, но харесвам момичетата и д-р Цекова и се реших. Не беше особено болезнена за мен, но се зачервих доста. Имам още две планирани Morpheus8, след което филъри на скули, назолабиални и брадичка, според терапевтичния план.
Любопитна съм какъв ще е ефекта при мен...Simple Smile

# 46
a.l.e.n.a,
Невероятно, удивително лице, бих казала ageless съвършено. И най-прекрасното му качество е, че след толкова процедури изглежда брутално, уникално естествено и чисто... Имам чувството, че и на 100г. можеш да го накараш да изглежда така Grinning

# 47
И аз да се присъединя към Жаки, че сме набори.
На 40 бях като момиченце, на 42 изглеждах невероятно. ОБАЧЕЕ... нещо внезапно стана откак навърших 43 и сега, на 44... Просто не знам кое по напред да оправям, увисване тип булдог, ямите под очите, свитото чело с празнини на места, ръцете ли, тялото ли... Изглеждам състарена сякаш с 10 год, а никак не съм спряла с грижите.
Обаче почти не се движа, защото не мога, досега някак не се отразяваше толкова.
Тия дни изследвах какво ли не, всичко е ок, хормони.. Обаче външно е.. Разбирате ли чак избягвам да се гледам, и стойката ми е една такава.. Състарена.. В депресия съм.

# 48
Ами, според мен, вземайте хормони. От един момент натам, няма как.

По отношение на споменатата по-горе дама - Йоана - баш на 40 си изглежда, ако не и на повече.

# 49
Е, стига де и нас ни депресирахте. Според мен прекалено се вглеждате и вие си го виждате това остаряване. Точно пък Жаки е топ мацка, която вкарва 20-годишните в джоба. Къде видя остаряване, не знам Grin

Алена, изглеждаш страхотно. Виждам, че май и блефаропластиката още си стои. Забелязваш ли отпускане пак на клепача или си е както в началото? На мен ми е рано, но си събирам информация, защото и аз 100% ще трябва да правя.

Мама, откакто направи 53-54 рязко напълня и то много. (Сега е на 58) Винаги е била кльощава. Но в лице няма нито бръчки, нито свличания. А не си е правила нищо никога. Само крем си маже. Не пие и добавки. Даже тези дни, като говорим по Viber, ми се вижда още по-опъната.

Ето я, като тук се е навела доста надолу. И тя все повтаря, че е много остаряла, а на мен ми младее.
Скрит текст:

Последна редакция: чт, 16 окт 2025, 23:35 от KPP

# 50
  • в 1001-та нощ
Това е съвсем нормално, съгласно най-актуалните научни изследвания на биологичното (а не хронологичното) остаряване и популярните анализи на "възрастови прагове" в метаболизма, хормоните и клетъчното здраве.

Изследователите очертават три възрастови фази на остаряване (скокове):

1. около 34 г. (начален спад на растежния хормон),
2. около 44 г. (метаболитен и хормонален завой),
3. около 60 г. (клетъчно и системно стареене).

Първият пик ...ясно... макар, че и хормонът на растежа може да се стимулира съвсем естествено.

При втория пик: около 44 години - има:

1. спад в хормоналния баланс – намаляване на DHEA, тестостерон, растежен хормон и естрогени;
2. понижение в митохондриалната ефективност и в способността на клетките да произвеждат енергия (ATP);
3. ускоряване на оксидативния стрес и възпалителните процеси.

На практика — много хора усещат именно тогава първите признаци: забавен метаболизъм, проблеми със съня, натрупване на мазнини, по-слаба кожа, загуба на мускулен тонус, в т.ч. и влошаване на зрението, което съм обсъждала с офталмолози.

За съжаление малко хора се грижат за здравето отвътре, понеже не виждат какво се случва отвътре. Виждаме кожата, искаме да се грижим за нея, но не виждаме вътрешните органи, кр. съдове, омазняване ...

Повечето, които са били добри ученици - ще се сетят, че сме учили за цикъла на Кребс в 6 клас, но едва ли се замислят дали митохондриите им функционират пълноценно, а те именно осигуряват клетъчната енергия за жизненоважните процеси. Например - ако няма енергия или митохондриите издишат, няма синтез на колаген, зрението се влошава ...

Та, има начин, не изпускаме влака Simple Smile Но изисква изцяло промяна на парадигмата.

Air Space, благодаря ти Flowers Hibiscus А всъщност не съм правила много неща, но много приказвам и може би остава това впечатление. Може би ключовото е, че когато ме нужно - направих нужното и след това само поддържам.

# 51
Абе вярвате или не, някак изведнъж става. И говоря за мен, Алена и Жаки са супер.
Уж се грижа за себе си колкото мога, пия добавки, храня се съвършено правилно, хормоните са ми над средното ниво, DHEA-S, тестостерон.. И пак не и бе, не мога да се позная

# 52
Е тя и Жаки така каза, но всички виждаме.  Сигурна съм и че при теб само ти си виждаш Grin
Аз, след бременността се виждах като възрастна жена, към 60-годишна. Сега си гледам снимки и съм си добре.

# 53
a.l.e.n.a,
Чудесно е, че споделяш опита си, защото мисля, че всички вече те възприемат като експерт и най-вече защото лицето ти е доказателство за това.
Аз съм впечатлена не толкова на количеството процедури по лицето ти, а напротив - че въпреки тях лицето ти изглежда супер естествено и свежо, което трябва да бъде и техния смисъл. Ако повече момичета процедират като теб и с мярка, няма да виждаме толкова много метаморфозно деградирали откъм естетика глави.
Т.е. абсолютно позитивен красив пример за подражание си какво трябва да бъде практическото приложение и крайния резултат на естетичната хирургия.

# 54
  • Варна
Алена,ти се подмладяваш,а не остаряваш 😍!
malika$, ако можеш пусни някоя снимка, защото аз им друг път съм чела тук подобни страховити себе описания, а като се види снимка-нищо общо. Едва ли да е толкова зле положението за година-две разлика рязко.

# 55
Е ...тя си прави процедури ,само ботокс и филъри не е слагала ,защото както казва самата тя -няма изразена мимика на челото.
Иначе прави скулптура  ,мезо и някакви лазери.Йоана е много отворена ,има видеа за всичките си интервенции (не са малко) нищо не продава спонсорирано така, че изобщо не се съмнявам.И яде месо ,със сигурност...почти вегетарианския и период приключи от няколко години.

# 56
Здравейте! Предстои ми CO2 лазер следващата седмица. Това, което знам е, че около 7-10 дни трае възстановителния период докато се излющят всички корички. Някоя от вас правила ли е? Продължил ли е по-дълго този период? Това ми е най-голямото притеснение предвид това, че имам 3 годишен малчуган и изобщо не знам как ще реагира на тези “рани” по лицето ми, въпреки че се опитвам да го подготвя…

# 57
Е ...тя си прави процедури ,само ботокс и филъри не е слагала ,защото както казва самата тя -няма изразена мимика на челото.
Иначе прави скулптура  ,мезо и някакви лазери.Йоана е много отворена ,има видеа за всичките си интервенции (не са малко) нищо не продава спонсорирано така, че изобщо не се съмнявам.И яде месо ,със сигурност...почти вегетарианския и период приключи от няколко години.
Тя освен месо, не е вярно и че не яде сладко, постоянно прави мъфини, в които дори и да слага фруктозни плодове, това си е захар също. Изобщо това, че е супер здравословна и затова няма бръчки не е много вярно.
Да не пуши, но в никакъв случай не води по-здравословен начин на живот от повечето от нас и ние се храним с чиста храна,  повечето от дамите тук спортуваме, храним се разнообразно, не пушим и не ядем пакетирани храни.
Това или е ген или наистина си е вследствие на процедурите, които си прави.
За ботокс, вярвам че няма, имам няколко приятелки на по и над 40 които нямат една бръчка на челото, просто не правят мимики. Същото, което при мен е налично още от 20 те ми години.
Аз по-скоро се интресувам как постига еластичността на кожата и видимо чиста кожа(ако е така и на живо).

# 58
Много жени си изглеждат чудесно и на 40 почти без интервенции. А Диляна Попова, която е на 40 плюс даже, колко добре изглежда и в лице, и в тяло! Не забелязвам да има някакви видими филъри освен в устните.

# 59
Aз на 49 нямам никакви бръчки на челото. Ген. Иначе мимики си правя, просто кожата се набръчква леко и равномерно по цялото чело, а не на определени места, където биха се  врязали бръчките.

Общи условия

Активация на акаунт