Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 1 933
  • 39
  •   2
Отговори
# 15
Благодаря за новата тема!
Не ходя на козметик за поддържане кожата на лицето.

# 16
Аз не виждам никакъв ефект от козметик ,последния път дадох сума ти парк за някаква прехвърлена терапия....еми нулев ефект. Няма да стъпя повече ...

# 17
  • Пловдив
Благодаря за новата тема!

Ходя на козметик за почистване на лицето, маски и масажи през 3-4-5 месеца. Правим и Dermapen, а сега смятам да направя и Biorepeel.
Откакто посещавам козметичката, кожата ми е в прекрасно състояние. Въпреки грижите вкъщи от години, след посещенията лицето изглежда съвсем друго. Нямам време да чета и да купувам всички киселини, серамиди и други подобни, а и нямам време да комбинирам всичко вкъщи, затова предпочитам на няколко месеца да отделя 1 час и да отида при професионалист.
Отделно правя и някакви терапии на Biologique recharge поне 2 пъти в годината.

За тяло ходя само на масажи.

# 18
Бих искала да ви попитам дали сте правили перманентен грим и къде? По-конкретно очна линия ме интересува.

# 19
Не ходя на козмеик за почистване и маски. Правя веднъж годишно хидрафейшъл, макар да твърдят козметичките, че трябвало по-често. Вкъщи правя вечер двойно почистване, слагам серуми нощни и дневни различни, но Вит. С и един пептиден серум редовно, третиноиди (които сега съм замразила, че ми се белеше лицето, сигурно ми трябва по-ниска концентрация), кремове и всеки ден слънцезащита, предимно корейски марки, но не само, много рядко слагам маски.

# 20
Бих искала да ви попитам дали сте правили перманентен грим и къде? По-конкретно очна линия ме интересува.
Правила съм само микроблейдинг на вежди, но не съм подновявала и се замислям дали изобщо.
Перманентен грим лично аз никога не бих направила, не ми допада как стои и не бих искала всеки ден да съм с една и съща визия. Очна линия слагам редовно, но искам да знам, че мога да я изтрия вечер Simple Smile

# 21
Не ходя на козметик от години, кожата ми по принцип е чиста.

# 22
Дълго време не можах да открия моя си козметик.
Целунах не малко жаби и съвесем случайно я открих.
Много бях щастлива, удобно за мен място, станахме приятелки, това ми бяха часове за релакс и приятна раздумка.
За съжаление реши да ходи да живее на село и сега не ходя, дори не ми се търси друга.

# 23
Аз утре ще ходя за Хармоника, с надежда да вдигне долната част, че доста се е поотпуснала от бременността насам, но то вече почти 2 години не съм правила нищо и е нормално. Стискайте палци да е достатъчно, че нали Георгиевски ми предлагаше lemon bottle. Ботоксът засега е супер

# 24
  • София
KPP Стискаме палци Blush
Аз Георгиевски го слушам, защото е умерен с препоръките за процедури, но не ходя много, много при него, защото е доста груб. В четвъртък бях за ботокс на три зони, ами толкова болка при ботокс никога не съм изпитвала, а не е като да слагам за първи път. Даже още имам няколко синини от иглата.
Но нали е Бог на ботокса се прежалих Grinning
За разлика от Д-р Клаклова, леле колко е внимателна и колко лека ръка има.

# 25
Аз преди месец правих ботокс 3 зони при Клаклова, първият ми ботокс в живота - изобщо нито ме боля, нито синини имах, нито белези ми останаха (имам такава склонност на челото и остават петна от убождането).
Тя ми препоръча Picosure за петното на челото и толкова си стискам палци да успея поне да го намаля Sad

# 26
  • София
Клаклова е супер, аз съм правила Picosure на единични петна по лицето, определено поизсветляха, но не се махнаха напълно.

# 27
Ходя на козметик за почистване и масаж.Отделно зимата правя серия пилинги и микронидлинг.В къщи ползвам третиноин/есента го подновявам/ много шиит маски ,микронидлинг в домашни условия от есента до края на зимата и  домашен уред за радиочестота  целогодишно.

# 28
KPP Стискаме палци Blush
Аз Георгиевски го слушам, защото е умерен с препоръките за процедури, но не ходя много, много при него, защото е доста груб. В четвъртък бях за ботокс на три зони, ами толкова болка при ботокс никога не съм изпитвала, а не е като да слагам за първи път. Даже още имам няколко синини от иглата.
Но нали е Бог на ботокса се прежалих Grinning
За разлика от Д-р Клаклова, леле колко е внимателна и колко лека ръка има.
Мен пък не ме боли сякаш при него, а може и да имам висок праг на болка Grin

Иначе веждите са ми станали супер. Въпреки че, имам чувството, че като ходех при Трендафилова още преди да роди последното си дете, сякаш повече ми вдигаше ъгълчетата на веждите, но е възможно да е вече и от възрастта, че не се повдигат така добре. Миналият път ми сложи Георгиевски специално в точка, за да се вдигнат и не се вдигнаха. Сега на ретуша, ще го помоля да сложи в корена на косата, да видим.

Аз пак да питам дали има някой с отзив от новия бустер на Juvederm? Помня, че някоя от дамите беше казала, че ще слага тези дни.

# 29
KPP, Lemonbottle не топи ли мазнините? Останала съм с впечатление, че имаш по-скоро изразено лице или ти визираш друга част от тялото?
Кой е новият скинбустер на Жуведерм? Аз сложих Рестилейн миналата седмица и съм супер доволна. Поднових и ботокс, другата седмица съм на Радиес. Лекарят отказа филър, според него няма нужда. А съм слагала такъв преди почти 2 години и то символично количество.

Иначе като обсъждате вдигането на вежди ми стана смешно защото се сетих за една ситуация. На летището съм и ми прави впечатление една дама, която много странно гледа към мен. Реших, че нещо не ми е окей, но тя си премести погледа към други хора и изглеждаше по същия втренчен начин. Тогава осъзнах, че явно си е правила някаква интервенция и веждите й стоят супер странно и неестествено повдигнати почти по средата на челото, което я прави да изглежда изненадана, учудена и настойчива едновременно.

Общи условия

Активация на акаунт