Естетични процедури за лице и тяло – 65 тема

• 2 791
  • 81
  •   7
Отговори
# 30
Оо, сега гледам, че на новия скинбустер Skinvive цената му е 650 лева. Мислех, че е 600. Много е това. Някой ако е слагал, да каже дали си заслужава.

# 31
KPP, Lemonbottle не топи ли мазнините? Останала съм с впечатление, че имаш по-скоро изразено лице или ти визираш друга част от тялото?
Кой е новият скинбустер на Жуведерм? Аз сложих Рестилейн миналата седмица и съм супер доволна. Поднових и ботокс, другата седмица съм на Радиес. Лекарят отказа филър, според него няма нужда. А съм слагала такъв преди почти 2 години и то символично количество.

Иначе като обсъждате вдигането на вежди ми стана смешно защото се сетих за една ситуация. На летището съм и ми прави впечатление една дама, която много странно гледа към мен. Реших, че нещо не ми е окей, но тя си премести погледа към други хора и изглеждаше по същия втренчен начин. Тогава осъзнах, че явно си е правила някаква интервенция и веждите й стоят супер странно и неестествено повдигнати почти по средата на челото, което я прави да изглежда изненадана, учудена и настойчива едновременно.
Да, за мазнините е. Георгиевски ми предложи да сложим в долната част на лицето, там дето стават бузи булдог. Обаче аз не бях сигурна, питах тук момичетата също, те също казаха, че нямам нужда и се отказах. Сложих днес Хармоника, дръпна страхотно. Вече няма никакво увисване. А предстои и да се развие.
Този на Juvederm е Skinvive. Питах Георгиевски за него и каза, че е същият като Volite почти. И по-скоро намекна да не слагам, че не е толкова добър, колкото описват. Каза след Хармониката ще се подобри и кожата (което е така) и да сложим на Restylane един бустер и ще ми е супер. Евентуално след месец ще добавим и малко филър в назото и под устните, където имам хлътвания, но ще видим дали има нужда. Чудя се дали да правя Морфеус само под брадичката, че си имам малко мазнинка, обаче май по-скоро ще изчакам да си сваля 4те кг и като почна фитнес и ако още стои, тогава. Имам и брич и като сваля кг и след фитнеса ако още месец дразни, ще направя 1-2 криолиполизи. Помня, че на брича се отрази много добре, плюс Венус легаси.
За шията може също един бустер, че имам малко линийки и да задържим положението. Говорихме си за фейс лифт и каза, че пластичните хирурзи, които се оплакват от сраствания от колагенстимулиращи и конци, по-добре да не оперират. Така чил казал на последния семинар, който е ходил един от светилата в пластичната хирургия. Също и каза, че в света има много малко добри, които правят хубав лифтинг и че повечето фейс лифтове, които е виждал, след 6ти месец са в изходно положение. Виждал е и два резултата на Kao, каза че това че няма белези не е вярно. Той ги прави в косата, обаче там, където били белезите и оплешивявали. Също и каза, че Kao и добрите пластични не правят баш фейслифт а слагат импланти и леко дърпат кожата нагоре. И така се задържа резултатът. Общо взето не подкрепя фейс лифта, освен ако наистина няма нужда, при недобре изразена костна структура, много излишна кожа и т.н. За мен каза, че в никакъв случай няма да ми трябва фейслифт с моето кокалесто и скулесто лице. Само поддръжка, колагенстимулатори и тук там филър.  И евентуално браулифт към 45 - 50. И съм съгласна с него. Аз никога не бих се подложила на фейслифт, супер много ме е страх от операции, а с това още повече ми показа, че не трябва :grinn
За Хармоника, трябва да правя 2 седмици масажи. Сложи ми и хиалуронидаза да тестваме за алергия, засега е спокойно мястото. Ако не стане нищо утре, ще махам устните. Стискайте палци, че не ги понасям.

# 32
  • София
Здравейте,
моля да ми препоръчате ефективна процедура срещу двойна брадичка. Чух много хвалби от лекари за FaceTite, но тъй като е миниинвазивна (поне така се рекламира) я приемам за "тежка артилерия" и на този етап не съм склонна да я изпробвам.
Изчетох по- старите дискусии по темата във форума, но ще ми е полезно да видя и нови мнения. Благодаря!

# 33
Пробвайте с Морфеус. Болезнена е пак, но не е като Face Tite. При мен дава много добри ризултати

# 34
  • София
При паднал клепач има ли друго решение освен блефаропластика?
Преди около 7 месеца клепачите ми сякаш изведнъж "паднаха".
Не се дължи на ботокс,понеже го сложих няколко месеца по-късно.
Дали е възможно да има връзка с рязко сваляне на 6 кг.

Последна редакция: ср, 15 окт 2025, 06:38 от Даяна1111

# 35
  • в 1001-та нощ
Добави снимка, за да видим какво наричаш паднал клепач.

# 36
  • София
Пробвайте с Морфеус. Болезнена е пак, но не е като Face Tite. При мен дава много добри ризултати

Благодаря! Къде правите Морфеус?

# 37
@christina1, ботокс от двете страни на носа при Георгиевски имаш предвид само долу при върха, нали?

# 38
  • UK
Здравейте, нова съм в темата.

Започнах да ходя на козметик редовно първоначално на Hydrafacial, сега правя курс от 4(може би 5) химически пилинга с Енвирон. Не помня последно кога кожата ми е блестяла така (на 41 съм). Слагала съм еднократно ботокс преди години и може би е време пак. Иначе ежедневно вит С церум сутринта, минерален СПФ, вечерта двустепенно почистване и ретинол. Сънят ми е горе-долу, имам дете на 1година, което до скоро никак не спеше. Гледам да съм в калориен дефицит повечето от дните, ям много малко сладко, тренирам с тежести 2 до 3 пъти седмично, почти не консумирам алкохол.

Сега съм се заканила да си купя ЛЕД маска.

# 39
При паднал клепач има ли друго решение освен блефаропластика?
Преди около 7 месеца клепачите ми сякаш изведнъж "паднаха".
Не се дължи на ботокс,понеже го сложих няколко месеца по-късно.
Дали е възможно да има връзка с рязко сваляне на 6 кг.

Вероятно е. Зависи. От конструкция на лице най-вече, донякъде години.
Мастната тъкан се е изяла и това, което до преди е крепяло клепача вече го нама.

Страхувате се от ботокс? Защо? Отидете на специалист, кажете му да Ви вдигне веждите и ще видите до каква степен вдигнати чрез ботокс биха Ви удоволетворили.

# 40
Момичета, сигурно сме обсъждали и преди, но как мислите, дали е възможно кожата и "безбръчките" при тази дама да се постигат само с добро хранене, масаж на лице и както тя каза, правила си няколко пъти мезотерапия и веднъж скулптура.
Слагам я в скрит текст, че все пак не съм искала разрешение, въпреки че е популярна в социалните мрежи, ама някак не ми се вярва на 40 г е.. За бръчките на челото мога да приема че има хора, които просто нямат, но пък и като цяло изглежда супер кожата. Скулптура толкова ли магии прави?
Скрит текст:

# 41
  • София
"При паднал клепач има ли друго решение освен блефаропластика"

Страхувате се от ботокс? Защо? Отидете на специалист, кажете му да Ви вдигне веждите и ще видите до каква степен вдигнати чрез ботокс биха Ви удоволетворили.
Не се страхувам от ботокс никак😁Сложих преди 4м в чело,гневна и пачи крак,но клепачите не се вдигнаха изобщо.
Доколкото прочетох в темата д-р Георгиевски се справя с това,но София ми е далеч.Търся за гр.Варна.

# 42
На снимки и видеа не вярвам изобщо.
Но, да на 40 няма никакъв проблем да изглежда така Йоана, живее здравословно, ляга в 9 става в 5-6, спортува, медитира, не яде месо, не пуши, не пие. Пациент е на дерма акт, какво е правила тя си знае. Но е добре. Но! На 40 яз бях като мома… на 44 не съм вече. На 50 пък съвсем. Нали казват че два пъти рязко остаряване на 45 и на 60… нещо такова беше. И е така. От 40 до 44 виждам много промени, въпреки всички грижи. Не че съм недоволна от кожата си, но вече и от 20 метра трудно ще мина за момиче🤪😂

# 43
  • в 1001-та нощ
Е, на 40 години си е доста млад човек за моите разбирания, предвид това, че предстои да вляза в следващото десетилетие. За мен тя изглежда нормално за годините си, ако се грижи за себе си - в т.ч. хранене, спорт, сън. Нищо не е толкова важно, както съня, движението ... Ако си дава това и живее добре - изглежда адекватно Simple Smile

Днес ми беше поредната процедура Juvelook. В самото начало (през юли) имахме разговор с д-р Тахирова за развитието във времето и очаквания ефект. Ние като пациенти / клиенти, които оставят едни пари и чакат резултатът да се развие ... гледаме на това, като да гоним Михаля, но тогава по нейни думи - след първата процедура (Lenisna и Juvelook комбинират колагенов стимулатор и ХК) - ефектът не е видим що се отнася до синтеза на колаген. Да, ХК бууства, но ако целта е и синтез на колаген, е нужно търпение.

На мен като цяло лицето ми беше в много добро състояние от приема на колаген, което отбеляза и тя ... особено се впечатли от шията, тъй като по нейни думи рядко вижда такава. Съвсем не ставаше думи за ласкателство, а за това, че при едно поддържано лице / шия ... е трудно да се види "голям ефект".

Но все пак, аз съм наясно с това, не очаквам чудо, грижа се, доколкото мога всеки ден. На прага на менопаузата синтезът на колаген значително спада и грижите са наистина важни и не само за кожата, но и за ОДА, очи и т.н.

Та, от позицията на времето бих казала - че видим ефект при мен регистрирах в началото на октомври. Отнема си време да се задейства машината, но като тръгне - работи. Отчитам, че беше права в прогнозата си, което е показателно и за опита й.

Най трудна зона са ми ръцете - там е голям леш, но ще видим развитието Simple Smile

Снимки избягвам да правя, защото ... реалността се вижда най-вече на живо, но добавям няколко, направени сутринта преди процедурата.

Скрит текст:

П.П. виждам, че с Жаки, все едно сме се наговорили какво да кажем Kissing Face

# 44
Йоана няма още 40г. Да, скоро ще ги навърши, но е все още на 39г. Както каза и Жаки, аз на 39 г също бях като момиченце. Сега на 45г е доста различно положението. Така че, да Йоана изглежда нормално за възрастта си. Има хубава кожа, но на мен лично ми изглежда дори на 40-42г.  Напълно е възможно от Скулптра да се подобри значително състоянието и тургора на кожата, като се прибави и това, че не приема алкохол и цигари и избягва захарта даже може да изглежда и още по-добре Simple Smile Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт