Представяме ви създателя на STINKNOT – продукт с мисия да осигури повече комфорт, увереност и грижа за личната хигиена. Зад тази иновативна формула на MANMADE стои човек с ясен фокус: да предложи ефективно и лесно решение срещу неприятната миризма, изпотяването и натрупаната мъртва кожа по краката. В това интервю ще научите повече за идеята и вдъхновението към създаването на продукт, който вече помага на много хора да се чувстват по-свежи и уверени всеки ден.
Как стигнахте до идеята да създатете STINKNOT? Каква е историята на бранда и продукта?
- STINKNOT се появи от нуждата и проблема. Химик съм и съм разработвал в годините много различни продукти, първо направих продукт, който да помогне на мен, после тръгна по приятели и колеги. След година работа – стигнах до момент, в който това не беше просто "домашна отвара" и трябваше да отиде на сериозно производство. И така тук сме днес – вече продукт.
Какво бихте казали на някого, който отрича, че има проблем с миризливи крака, но всички около него знаят истината?
- Имаше една фраза - „Когато умреш, не знаеш, че си умрял, и не ти е тежко на теб, а на другите.“. Същото е и с миризливите крака.

Каква е мисията на бранда – да спаси обувките, чорапите или романтичните отношения, застрашени от миризливи крака?
- На едно дълбоко ниво, реалната цел на STINKNOT е да повиши раждаемостта, като направи половинките 200% по-привлекателни. Истината е, че бактерии в обувките и по краката са нещо нормално за повечето хора – заради работа, спорт или каквато и да е причина. Темата е табу, нормално е – никой не се хвали с това

Какво е най-забавното нещо, което сте чували от клиент, след като е ползвал продукта?
- Тук е мястото за моята история - прибирам се вкъщи след работа, децата ми тичат да ме видят: "Тате, тате-е-е-е!!!" и е последвано от "Тате, измий си краката!". И си казах – ще направя продукт, който да ми реши проблема! Не искам така да се прибирам!
Има ли STINKNOT тайна съставка, която го прави толкова ефективен?
- STINKNOT няма нищо тайно, прекарах много време в проучване коя бактерия как да "убия", като пазя кожата, и какви процеси се случват в обувките ни цял ден. Продуктът прави само две неща, но ги прави много добре – убива бактериите, които причиняват лошата миризма, и освобождава порите от мъртвата кожа, за да може тя да диша – така по естествен начин се намалява изпотяването.
Включете се в дискусията!
Кой е най-странният или забавен момент, когато сте усетили, че краката ви „говорят“ по-силно от думите?
Споделете ни го и 10 късметлии ще имат шанс да изпробват STINKNOT и да споделят своето ревю — време е да кажем „сбогом“ на лошата миризма!
Запознайте се с Общите условия на играта ТУК.