Тествайте STINKNOT и кажете "сбогом" на миризливите крака!

• 1 785
  • 109
  •   3
Отговори
Колко пъти сте усетили неприятна миризма от краката си и сте си казали „трябва да има решение за това“?
Представяме ви създателя на STINKNOT – продукт с мисия да осигури повече комфорт, увереност и грижа за личната хигиена. Зад тази иновативна формула на MANMADE стои човек с ясен фокус: да предложи ефективно и лесно решение срещу неприятната миризма, изпотяването и натрупаната мъртва кожа по краката. В това интервю ще научите повече за идеята и вдъхновението към създаването на продукт, който вече помага на много хора да се чувстват по-свежи и уверени всеки ден.

Как стигнахте до идеята да създатете STINKNOT? Каква е историята на бранда и продукта?

- STINKNOT се появи от нуждата и проблема. Химик съм и съм разработвал в годините много различни продукти, първо направих продукт, който да помогне на мен, после тръгна по приятели и колеги. След година работа – стигнах до момент, в който това не беше просто "домашна отвара" и трябваше да отиде на сериозно производство. И така тук сме днес – вече продукт.

Какво бихте казали на някого, който отрича, че има проблем с миризливи крака, но всички около него знаят истината?

- Имаше една фраза - „Когато умреш, не знаеш, че си умрял, и не ти е тежко на теб, а на другите.“. Същото е и с миризливите крака.

Каква е мисията на бранда – да спаси обувките, чорапите или романтичните отношения, застрашени от миризливи крака?

- На едно дълбоко ниво, реалната цел на STINKNOT е да повиши раждаемостта, като направи половинките 200% по-привлекателни. Истината е, че бактерии в обувките и по краката са нещо нормално за повечето хора – заради работа, спорт или каквато и да е причина. Темата е табу, нормално е – никой не се хвали с това Simple Smile Но понякога има смисъл да си поговорим за проблемите, защото решение има!

Какво е най-забавното нещо, което сте чували от клиент, след като е ползвал продукта?

- Тук е мястото за моята история - прибирам се вкъщи след работа, децата ми тичат да ме видят: "Тате, тате-е-е-е!!!" и е последвано от "Тате, измий си краката!". И си казах – ще направя продукт, който да ми реши проблема! Не искам така да се прибирам!

Има ли STINKNOT тайна съставка, която го прави толкова ефективен?

- STINKNOT няма нищо тайно, прекарах много време в проучване коя бактерия как да "убия", като пазя кожата, и какви процеси се случват в обувките ни цял ден. Продуктът прави само две неща, но ги прави много добре – убива бактериите, които причиняват лошата миризма, и освобождава порите от мъртвата кожа, за да може тя да диша – така по естествен начин се намалява изпотяването.

Включете се в дискусията!

Кой е най-странният или забавен момент, когато сте усетили, че краката ви „говорят“ по-силно от думите?
Споделете ни го и 10 късметлии ще имат шанс да изпробват STINKNOT и да споделят своето ревю — време е да кажем „сбогом“ на лошата миризма!

Запознайте се с Общите условия на играта ТУК.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 14:10 от Рaдост

# 1
  • Варна
Е, не е забавно, по-скоро тъжно, но ми е мило, затова споделям. На татко доста му ,,ухаеха " краката, възраст, болест... Сега синът ми е тийн и след дълъг ден в маратонки почнах да усещам този характерен ,,аромат".

# 2
Ами не е забавен моментът, но имахме гостенин и като се събу и много се размириса. Просто отворихме врати и прозорци без за го коментираме.

# 3
Бих пробвала продукта на краката на мъжа ми Simple Smile
Онзи ден като се прибраха с детето (на3 г), като се събуха и влязоха вкъщи, детето се огледа, помириса въздуха и каза, а тате май миришеш на келеш...

# 4
Отиваме със синчето на гости на приятелка, която има чихуахуа. Чудя се защо нашия я гони да я гушне, а тя бяга от него. Прегръщам я аз, до мен синковеца. Той сложил краката на дивана и кучето само като се доближи до тях, направи физиономия тип умрял лебед и падна назад. Доста се посмяхме.🤣

# 5
Усещала съм миризма, когато обувам кофти обувки и се събуя вкъщи. На второто носене ги оставих до контейнерите. Дано никоя улична котка не е припаднала.

# 6
  • София
Е, не е забавно, но в съблекалнята на плувния комплекс имаше един човек... с този ужасен проблем. И той се чувстваше неудобно.

# 7
Случвало се е да дойде някой на гости и да понамирисват обувките.Бо ми е неудобно да ги изкарам пред вратата,човешко е но не е приятно.

# 8
  • Велико Търново
Преди много години имах едни сандали с коркова подметка. След като събуех тези сандали беше нещо страшно. Износих си, защото бяха чудесни, но гледах да не ходя с тях на гости.

# 9
То не е много забавно, но съседът по етажна площадка си оставя " ароматните " гуменки и маратонки пред апартамента им, т.е. на етажната площадка. Отваряйки вратата ни удря аромата - постоянно отваряме прозореца на етажната площадка.

# 10
Кой е най-странният или забавен момент, когато сте усетили, че краката ви „говорят“ по-силно от думите?
Често ми се случва, когато пробвам обувки в магазин. Понякога чак не мога да повярвам, че обувки могат да образуват такава смрад. И не не са виновни хората, материята на обучките и маратоки са заподозрените.

# 11
Да, не е забавно, тягостно е, когато се събуеш и се разнася ароматът на запарено.

Случвало ми се е преди много години в странство.... материята на чорапите в комбинация с материята на маратонките след физическа дейност... Ами питаше си домакинята откъде така ухаело.....

# 12
Ами бяхме на гости и всички крака под масата. И аз, хрътката, усещам, че нещо ми ухае... И си мисля, айде сега, толкова пари за качествени и маркови маратонки, това е ако е от мен, пиша гневно писмо до производителя на маратонките. Оф, не беше от мен, ама още си спомням как мислено се самонавивах, че ще пиша до производителя.

# 13
  • Бургас
Странно е лятото да се пързаляш в сандалите или джапанките.Simple Smile

# 14
  • на последния етаж
Не мисля, че е забавно, когато синът ми се връща след тренировка по футбол.

Общи условия

Активация на акаунт