Тествайте STINKNOT и кажете "сбогом" на миризливите крака!

• 1 511
  • 101
  •   3
Отговори
# 45
  • Пловдив
Самолет. Дълъг полет. И човекът зад мен реши да си "вирне" краката на облегалката до главата ми 🤪 Незабравимо.

# 46
  • Банско
Най-дмешния момент, които се сещам е не с моите крака а на свекър ми. Той има проблеми с краката и винаги му се потят и меришат. Имахме пинчер и тя за кратко живееше със свекитата. Това куче все спеше сгушено при краката му! Направо не я знам как дишаше!!!

# 47
Отидохме на гости при приятелка с котка. Котката само доближи краката на брат ми… и припадна театрално като в сапунка. Краката му явно говорят на котешки! 🤣

# 48
Като студентка имах съквартирантка с такива проблеми. Ама дотолкова, че не се стоеше в стаята. С другото момиче се опитахме как ли не по деликатен начин да и кажем да вземе мерки- но не! Накрая направихме и невъзможното да и намерим място в най- луксозното общежитие, където само връзкари се уреждаха, за да се премести там. Тя беше щастлива, а ние- още повече. После никога не я видях и не знам какво се случи с тези крака...

# 49
По време на йога час краката ми решиха да говорят по-силно от мен 😅 В поза „куче, гледащо надолу“ те буквално си казаха думата... и цялата зала ги чу! 😂 Определено им трябва STINKNOT!

# 50
Преди около седмица бях на пилатес и ме удряше миризма на крака, докато тренираме... Чак се чудих дали е от мен и как така, като обувките ми са нови. Направо не се дишаше по едно време... Накрая вече видях, че до мен има жена с чорапи и определено беше от нея.

# 51
  • Плевен
Кой е най-странният или забавен момент, когато сте усетили, че краката ви „говорят“ по-силно от думите?

Имах страхотни обувки, но като ги поносиш и ти се затопли крака, и така миришеха...Оказа се от лепилото, с което са лепени и се наложи да се разделя с тях...

# 52
  • Countryside
Миризливите крака са най-често от кофти обувки и/или чорапи. Забавен момент не помня с миризливи крака, то това е оксиморон.

# 53
  • София
Само с едни маратонки съм имала миризлив проблем, но ми ги откраднаха и ми го решиха. Joy В автобус на дълъг път ми се е случвало да усетим яка смрад, но бързо накарахме собственика на миризливите крака да се обуе.

# 54
Котката ги помириса и започна да ръмжи. Директно чорапите в коша, а аз под душа!

# 55
И аз имам история с гостенин, чийто "ухаещи" крака опъна върху чуждо кожено яке на дивана...

# 56
  • на дъното
Бях тинейджърка и майка ми беше купила нови обувки. Една съученичка ме беше поканила на гости до тук добре😉,но в момента който си събух обувките и усетих ммм много прекрасен аромат на "букет от горски цветя"😂🫣.Такъв срам и си казах на ум тези обувки никога няма да ги сложа пак.Излъгах не помня какво и веднага се прибрах.От тогава до днешните ми наближаващи 50годинки много добре подбирам обивки и грижата за краката ми е безупречна според сезона (пудра,крем,спрей и т.н)

# 57
Не съм изпадала в забавна или сконфузна ситуация от миризливи крака. Случва след цял ден носене на обувки, особено ако не са качествени, краката де се изпотят. Добрата хигиена тук влиза на ход.

# 58
Като тийнейджър имах обувки, които много миришеха, но бяха модерни, много ги харесвах и носех. Вкъщи всички ме критикуваха за това. Веднъж се прибрах се с приятелка и първо минах през банята да отстраня аромата, но се оказа, че и нейните крака миришат. Майка ми влезна вкъщи и без да я забележи ми се скара да отида да си мия краката. Приятелката ми директно отиде в банята,  а майка ми се притесни. И сега и с двете си припомняме конфузната и забавна ситуация

# 59
  • София
Нямам забавен момент, а доста неприятен.
Преди години си купих нови обувки., защото ми се счупи токчета на старите. Добре изглеждащи, удобни и ги обух още в магазина, за да ги разтъпча. По пътя буквално усетих пот по краката си, задушаваха ме, а на всичко отгоре усещах и горещия асфалт, понеже беше в разгара на лятото.
Едвам стигнах до вкъщи. Оказаха се с каучукови подметки, а краката ми бяха едновременно на рани и "разговорливи". Изхвърлих ги, но след този случай винаги внимавам за качеството на обувките, не само за визията и винаги имам под ръка препарат, който успокоява и освежава.

Общи условия

Активация на акаунт