Тествайте STINKNOT и кажете "сбогом" на миризливите крака!

• 5 645
  • 161
  •   1
Отговори
# 150

Изтеглени са потребителите, които ще имат възможността да тестват и споделят мнението си за спрея STINKNOT. Това са:

_di_di_
ali4ka87
beb_
denyil
Lila7
Maksimix
mimkkata
PureLove
Stone flower
Натуся

Честито!

Очакваме печелившите да се свържат с екипа ни на имейл адрес: igra@bg-mamma.com до 28.10.2025 г. и да посочат, че са победители в играта на STINKNOT. Не забравяйте да включите вашето потребителско име, електронната поща, с която сте регистрирани във форума, както и координати за получаване на наградата:

-  три имена
-  желан офис на СПИДИ
-  телефон за връзка

Наградите ще бъдат изпратени от екипа на STINKNOT до 12.11.2025 г.

STINKNOT: крака без миризма. Може да намерите спрея в Contrabanda и Footcourt.
https://stinknotspray.com/

# 151
Поради невъзможност да установим контакт с потребителя mimkkata, беше изтеглен нов печеливш – Sonnenlicht. Sonnenlicht ще получи лично съобщение с допълнителна информация.

# 152
  • Сф
Здравейте , моят мъж е много доволен от Шпрея за крака STINKNOT. Той работи тежка физически  работа и вечер след тоалет на умерените и запотени крака полага шпрея. Успокоява, овлажнява и има приятен ненатрапчив  аромат. Надява се след продължителна и редовна употреба на STINKNOT  неприятната миризма на крака  да изчезне напълно. Сега,  след употребата на шпрея, краката му се чувстват добре и през деня. Отпочинали и свежи.
Благодарим на бг мама за възможността да пробваме този нов работещ продукт!

# 153
Благодаря за възможността да изпробваме Stinknot.
Мъжът ми страда от миризливи крака, което налага често пране и смяна на обувки. За краткото време, в което ползваме продукта е с много обещаващо действие. Към момента усещането е за почти пълно решение на проблема, като се има в предвид че все пак има остатъчна миризма от самия продукт. Тя е ненатрапчива, лека, цитросуво- тревиста. Надяваме се да продължи да действа по този начина, а не да стане досадна и неприятна като тази преди да се ползва продукта Simple Smile

# 154
Децата ми тренират бойни изкуства и голямата много хареса спрея за преди тренировките. Ароматът е много свеж и траен. Опаковката е удобна и стабилна за носене в багаж.
Благодаря за възможността да изпробвам продукта!

# 155
Благодаря за  възможността за тест на STINKNOT. Съпруга ми и сина ми го пробваха. И двамата останаха много доволни. В началото ароматът е малко по-силен, но за минута-две се успокоява и остава само лек и свеж. Спреят действа бързо, премахва неприятната миризма и е удобен за ежедневна употреба. Пръскат го и в обувките – там ефектът им хареса също толкова много. И двамата споделиха, че има разлика още след първото пръскане. Харесва им, че спреят изсъхва бързо и не дразни кожата. Радвам се, че го получих за тест – оказа се практично и наистина полезно за всекидневието.

# 156
Благодаря за възможността да изпробвам STINKNOT. Продуктът получих добре опакован, без наличие на теч . (Споменавам това, защото понякога се е случвало да е разлята част от наградата). Впечатленията ми от флакона Стинкнот са: лесен за употреба, удобен като размер( събира се в несесер и в дамска чанта), приятен, ненатрапчив аромат, бързо попиване в кожата , в обувки и в чорапи. Не оставя следи. Доволна съм за краткото време на употреба и ще потърся отново този продукт след като свърши тестерната опаковка.
Скрит текст:

# 157
Вече цяла седмица пробваме спрея за крака Stinknot, определено сме доволни с мъжа ми. На него положителното въздействие се усеща повече, защото през деня е с работни обувки, качествени, но все пак изпотяват краката. Ароматът на спрея е много приятен, на етерични масла. Доволни сме и препоръчваме!

# 158
  • София
Благодаря за възможността да изпробваме продукт STINKNOT. Впечатленията ни са: лесен за употреба, силен свеж аромат, удобен като размер, бързо попиване в кожата. Не оставя следи. Доволна съм за краткото време на употреба и го препоръчвам.

# 159
Благодаря Ви за възможността да тествам спрея. Ползваме го в службата няколко колеги, които носим защитни обувки и всички са изключително доволни, аромата е чудесен и чувството за свежест и чистота е уникално. Препоръчвам с две ръце!

# 160
Здравейте, благодаря за прекрасния продукт. Ползвам го вече няколко дни и краката ми са сухи, миришат прекрасно. Освен това спрея има и антибактериален ефект, способстващ по-добрата хигиена и е бариера за вторично замърсяване. Спечелихте ме, ще продължа да го ползсам, особено през студените месеци, когато топлите обувки могат причинят още неудобства.

# 161
  • София
Спрея STINKNOT тества моя син.Остана доволен.Каза,че има приятно усещане върху краката след напръскване,добре мирише и попива бързо.Освен неговия отзив за мен е важно,че не оставя следи и чорапите след неговата употреба нямат обичайната миризма на потни крака.

Общи условия

Активация на акаунт