Тествайте STINKNOT и кажете "сбогом" на миризливите крака!

• 5 650
  • 161
  •   1
Отговори
# 120
Когато замириса на развалени яйца и всички започнаха да се углеждат.

# 121
  • Пловдив
За да няма неприятни изненади приканвам гостите да влизат с обувки. След това почиствам и всичко е наред.

# 122
  • Samokov
Съпругът ми има приятел, на когото миризмата от краката буквално може да те убие. Когато идва у дома и стъпва на плочките оставя мокри петна. Задължително давам чехли и после се перат, а антрето чистя с доместос . Смешното е ,че човекът е ерген и не зная коя мома би си причинила това.

# 123
То никак не е забавно...но най-кофти ми е било с някакви нови, яки обувки, с които цял ден получавам комплименти и оп изведнъж долавям неприятен аромат Simple Smile

# 124
Бях на гости на бъдещата ми жена. Цял ден с бях с обувкит еи учудващо, вечерта след като се събух на гости при нея, краката ми не говореха, а плачеха. И до ден днешен се смеем на тази ситуация.

# 125
    Когото отидох на басейн през зимата и си свалих модерните ботуши, с които цял ден бях на работа....Аромата в съблекалнята беше потресаващ.

# 126
Усещала съм миризма, когато обувам зимни обувки и се събуя вкъщи.

# 127
  • Варна
В съблекалнята на спортната зала.

# 128
Не ми е никак забавно, когато мъжа се връща от тренировки по футбол, два пъти седмично…Налага се едно продължително проветряване.

# 129
Тези ситуации не са забавни никак...Избирам естествена кожа обувки, но с маратонките нещата са извън контрол...

# 130
На времето си купих обувки, последен писък на модата, а аз на седмото небе. Отидох у приятелка на гости, събух обувките, а миризмата не беше приятна, изхвърлих ги. Оттогава не купувам обувки от изкуствена кожа, колкото и добре да изглеждат.

# 131
То тези моменти са неприятно миризливи, не забавни 😆 При 12 часови смени с работни обувки на 40 градуса жега никак не е забавен момента на събуването им 🤣

# 132
С моите крака от тийнейджърските години не съм имала проблем, тогава най-често беше "ароматно" след час по физическо, когато всички сваляха гуменките и маратонките... 😁

# 133
Смешна история- идва една втора братовчедка на гости с гаджето, събуват се и обуват "служебни пантофи", както мама дава и на двамата. Сядат те в хола час -два минават затръгват си да си ходят и на вратата, мама дръпва братовчедката и и казва лельо на това твойто момче да знаеш много му миришат крака, а тя вика знам и моите затова сме заедно, намерихме се.

# 134
  • София
На синът ми му миришат краката и бих искала да прова Stinknot".И това никак не е забавно.

Общи условия

Активация на акаунт