Тествайте STINKNOT и кажете "сбогом" на миризливите крака!

• 5 648
  • 161
  •   1
Отговори
# 135
Щом забравя да си напръскам обувките се разнася неприятна миризма.С удоволствие ще пробвам продукта.

# 136
Най-забавният момент беше, когато след дълъг ден се събух и котката ми избяга 😅. Очевидно краката ми са имали силно „мнение“! STINKNOT звучи като спасител - убива бактериите и държи краката свежи. Определено бих го пробвала! 👣💨

# 137
Имахме извънреден час по физическо в салона.. докато един съученик се събу и се усети, че краката му започнаха да „разказват историята“ на мача от междучасието 😅 Миризмата стана „герой на класа“ за 5 минути.

# 138
  • София
Е, не е забавно, но в съблекалнята на плувния комплекс имаше един човек... с този ужасен проблем. И той се чувстваше неудобно.Imp

# 139
Охх, имаме в приятелския ни кръг човек с този проблем и за съжаление редовно ни поставя в ситуации, некомфортни за нас, особено когато ни е на гости или пътуваме.

# 140
О  много е неприятно.

# 141
Нямам такъв момент, опитвах се да се сетя, но- не. Знам, че винаги се притеснявам, когато трябва някъде да събуя обувките дали няма да се разнесе миризма и предварително се извинявам- я на козметик, я в лекарски кабинет и т.н.

# 142
  • София
Лятото. Тогава и купувам спрейове за крака и обувки.

# 143
  • Хасково
Имах котка сиамка, като дойдеше гост изпитвах ужас да не отиде да подуш краката му, там прошка нямаше и малко да пономирисваха го показваше красноречиво /правеше интересна муцунка, която казва всичко/!

# 144
  • София
Здравейте!
Определено след тренировка на моят син,  не е най-приятния момент събуването на маратонките.

# 145
От обувките краката ми миришат често и ползвам различни медицински изделия

# 146
  • столицата
със затворени обувки и цял ден без да се събуваш, ефектът понякога е потресаващ.

# 147
  • София
Този продукт ме интересува, само един въпрос ми възникна, не видях количеството на веществото в спрея. Бих искала да го тествам.

# 148
  • София
Преди години нямаше много избор на обувки, но бяха от качествени материи, както и чорапите бяха памучни. В по нови времена, като студентка си взех модерни и скъпи обувки и комбинацията с нови чорапи - изкуствена материя - беше фатална за тях - отидоха в края на деня на боклука, а аз олекнах с една заплата Simple Smile - работех след университета и не взимах много пари.
 Така, че си извадих бележки и сега търся отново естествени материали, но би било полезно да има и такива опциии като STINKNOT  и да помага при необходимост.

# 149
  • Mediterraneo
Имам късмет да съм заобиколена от хора, чиито крака не миришат. Мъжът ми се прибира от работа или фитнес и чорапите му миришат на току- що изпрани. Аз и децата също нямаме такива проблеми.
Татко имаше приятел, който задължително си носеше чисти чорапи, когато идваше на гости. Миеше си краката, преобуваше се и тогава сядаше при нас.

Общи условия

Активация на акаунт