Тествайте STINKNOT и кажете "сбогом" на миризливите крака!

• 5 646
  • 161
  •   1
Отговори
# 105
Най-неудобният момент, свързан с миризма от краката, беше, като ми дойде на гости новото гадже. Като се събу, веднага се усети миризмата. Милият много се притесни. Така че ще ми е от полза за следващи срещи.

# 106
Във влака една баба реши да се събуе и да си качи краката на седалката до мой приятел. Той от своя страна реши да направи същото. Резулата беше, че и двамата без думи само се спогледаха и се обуха.

# 107
Не е забавно след 24- часово дежурство в кубинки (мъжо).

# 108
Ако може да се счете за забавно - винаги познавам кой се е прибрал, преди да го видя.

# 109
Кой е най-странният или забавен момент, когато сте усетили, че краката ви „говорят“ по-силно от думите?
На баща ми винаги са му "ухаели" краката. Един ден дойде до вкъщи и съответно "ароматизира". Проветрих след него, но когато мъжът ми се върна от работа, попита да не съм държала вратата отворена и да не е влезнала някоя мишка.

# 110
Един ден в офиса си събуx обувките под бюрото и колежката до мен отвори прозореца с думите ‘тук явно някой е работил здраво!’ 😅 Явно краката ми са по-красноречиви от мен!

# 111
Този проблем го има и дъщеря ми и не се чуства изобщо комфортно.Избягва да ходи на приятелки на гости,защото се притеснява от този факт.Ще ми бъде изключително любопитно да тествам нещо ново,което да даде резултат.

# 112
Кой е най-странният или забавен момент, когато сте усетили, че краката ви „говорят“ по-силно от думите?
Забавно няма, нито странно - просто с времето се научих да избягвам изкуствените материи за обувки и чорапи, запаряват и след това на никой не му е забавно.

# 113
  • Пловдив
Ох, изобщо не е забавно, нито пък странно. Свързано е с лошо качество на обувките и чорапите. Особено през лятото...

# 114
Никога не е забавно да надушиш някои крачета

# 115
Като си цял ден в тези обувки и качеството бе помага .

# 116
С моите крака нямам, но с миразливи крака и обувки събути в автобус - 6часа път - миризмата е нетърпима и няма къде да избягаш, а на хората не им пука.

# 117
  • Б
Забавно е след дълъг работен ден с плътни обувки да се събуем заедно с половинката на дивана. Двамата се чудим от кого идва или търся да не сме забравили някое вкиснато сирене на масата.

# 118
Странно, неприятно, но пък все пак човешко. Имахме гостенин вкъщи и като си свали обувките се усети лошото качество на обувките. Аз също съм имала изкуствени обувки, които не оставят приятен мирис след свалянето им.

# 119
Не е странно или забавно, просто е факт от съчетанието на материя на чорапи и кожа на обувките. Случвало ми се е след дълго пътуване и отиване на гости след сънуване да се усети неприятна миризма, но за целта винаги са ми подръка резервен чифт чорапи.

Общи условия

Активация на акаунт