Kombucha FUN – ферментирала свежест за всеки ден

• 461
  • 74
  •   1
Отговори
Съвременният ритъм на живот ни поставя в постоянен режим на натоварване – бързо хранене, стрес, недоспиване, липса на движение. Всичко това нарушава естествения баланс на организма и най-вече – здравето на червата. А както вече знаем, именно оттам започва силният имунитет и свежата енергия.

Kombucha FUN е новото поколение ферментирали напитки под формата на разтворими сашета – лесни, вкусни и полезни, където и да си. Създадена в Южна Корея – страната на функционалните храни и пробиотиците – тази серия комбинира традицията на комбуча ферментацията с най-съвременни технологии за запазване на активните щамове и ползите от растителните екстракти.

Какво прави Kombucha FUN толкова специална?

Във всяко саше има ферментирал комбуча екстракт – богат източник на пробиотици, ензими и органични киселини, които подпомагат храносмилането и естествената детоксикация.
Формулите са подсилени с 17 или 18 щама пробиотици, внимателно подбрани за поддържане на балансирана чревна микрофлора, особено след стрес, пътуване, антибиотично лечение или нередовно хранене.

Допълнителните растителни екстракти – от лимон, ананас, праскова, ябълка, банан, хибискус – осигуряват естествени антиоксиданти, витамини и фибри. Резултатът е напитка, която не просто освежава, а възстановява енергията, хидратира и балансира тялото отвътре.

Без захар, с нискокалорични подсладители и вегетарианска формула – Kombucha FUN е идеална за всеки, който иска да направи умен избор за своето здраве, без компромис с вкуса.

Как работи за твоя „рестарт“

Подобрява храносмилането – активните пробиотици и ензими подпомагат разграждането на храната и предотвратяват усещането за тежест и подуване.
Подкрепя детоксикацията – ферментацията стимулира естественото прочистване на организма, а антиоксидантите неутрализират свободните радикали.
Повишава жизнеността – благодарение на синергията между пробиотици, плодови екстракти и органични киселини, Kombucha FUN помага при умора и липса на тонус.
Поддържа доброто настроение – здравите черва означават по-добър баланс на невротрансмитерите, което директно влияе на енергията и психическото благополучие.

Четири вкуса – четири начина да се погрижиш за себе си

🍋 Лимон + хибискус – за свежест и лекота след хранене, особено при подуване или запек.
🍍 Ананас + плодова смес – възстановява микробиома след напрежение и активни дни.
🍑 Праскова + ябълка + банан – перфектна формула за естествен детокс и редовен стомах.
🍏 Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2 – за контрол на апетита и стабилни енергийни нива през деня.

Комбуча с настроение!

Kombucha FUN е различна – не просто пробиотик, а ритуал за добро настроение. Разтваряш едно саше във вода, отпиваш и усещаш как свежестта възстановява вътрешния баланс. Подходяща е за ежедневна употреба – сутрин за тонизиращ старт, след хранене за лекота, или след тренировка за хидратация и енергия.

Открий своя вкус и се убеди, че здравето може да бъде и забавно!
Намери Kombucha FUN в онлайн магазина на revita.bg

Включи се в играта!

Консумирал ли си някога комбуча? Сподели впечатленията си – вкус, ефект върху храносмилането, енергията или имунитета. Кой от вкусовете на Kombucha FUN би искал/а да опиташ?

На 21 октомври ще изтеглим четирима късметлии, които ще спечелят по една опаковка Kombucha FUN.

Запознайте се с Общите условия на играта.

Последна редакция: пн, 13 окт 2025, 16:53 от Жaклин

# 1
Не съм ползвала  Kombucha FUN. Събудихте интереса ми, ще ги потъря в търговската мрежа определено.

# 2
  • София
Привет! Опитвала съм Праскова + ябълка + банан – перфектна формула за естествен детокс и редовен стомах. Много ми харесва. Вкусът е изненадващ, нетрадиционен. Искам да пробвам Лимон + хибискус – за свежест и лекота след хранене.

# 3
  • Варна
 О, да! Страхотно питие е!  А сашета - удобно!

# 4
Не съм пробвала. Дори, ако трябва да бъда честна, не съм го чувала или срещала в търговската мрежа.

# 5
Не съм опитвала Комбуча, ще поправя тази грешка. Бих пробвала всички вкусове.

# 6
Не съм опитвала комбуча от сашета. Бих опитала всички вкусове,

особено Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2.

Що е корейска, предполагам е много добра.

# 7
Пила съм камбуча, но не ми допада вкуса на напитката. Усетих ползи от нея, бих пробвала сашета, звучи ми добре всеки от вкусовете.

# 8
Не съм използвала Kombucha FUN, но бих опитала.

# 9
Не съм консумирала никога комбуча. И затова бих опитала всички вкусове, за да намеря моя.

# 10
Не съм опитвала Kombucha FUN , звучи свежо, обещаващо и бих пробвала, особено с ябълковия оцет Simple Smile

# 11
Да, опитвала съм Комбуча и си го отглеждах известно време. Много приятно ми се отразяваше в жегите. Бих искала да опитам вкус с праскова, ябълка, банан.

# 12
Опитвала съм комбуча и ми допада. Никога обаче не съм срещала под тази форма и съм заинтригувана.

# 13
Обожавам комбуча и с радост бих пробвала тази.

# 14
  • София
Не съм пробвала, но бих опитала!

Общи условия

Активация на акаунт