Kombucha FUN – ферментирала свежест за всеки ден

• 1 195
  • 153
  •   2
Отговори
# 30
Не съм опитвала Комбуча. Бих пробвала всички вкусове.

# 31
  • София
Не съм пила Kombucha FUN. С удоволствие бих пробвала от тази с вкус на лимон и хибискус.

# 32
  • Елхово
Страхотно питие е!  А сашета - удобно!

# 33
Не съм пробвала комбуча. Бих пробвала тази с вкус на Ананас + плодова смес.

# 34
Консумирал ли си някога комбуча? Сподели впечатленията си – вкус, ефект върху храносмилането, енергията или имунитета. Кой от вкусовете на Kombucha FUN би искал/а да опиташ?
Не съм консумирала, но бих искала да опитам от тази с лимон и хибискус

# 35
  • Пловдив
Не съм опитвала комбуча, но обичам да пробвам непознати продукти и вкусове, така че всички варианти ми се струват интересни. Все пак ако трябва да избера един вкус - най-много ме грабна Ананас + плодова смес.

# 36
Никога не съм опитвала комбуча, но с голямо удоволствие бих опитала 🍏 Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2 – за контрол на апетита и стабилни енергийни нива.

# 37
Не съм пробвала, но определено е интересно.

# 38
  • Пловдив
Бих пробвала,какъв е вкуса на вашата.

# 39
  • София, България
Не съм опитвала комбуча досега, но много искам да опитам! Бих пробвала тази с Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2.

# 40
Не съм опитвала комбуча от сашета. Бих опитала всички вкусове.

# 41
  • Варна
Не съм опитвала Комбуча. Бих пробвала всички вкусове!

# 42
  • София
Не съм пила комбуча досега. Чела съм доста за нея, но не знаех, че влияе на енергията, което ме заинтригува много силно. Бих пробвала варианта Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2, привлечена от обещанието за стабилни енергийни нива през деня.

# 43
Опитвала съм, но от гъбата и беше преди много време. Чувала съм, че е чудодейна и бих пробвала тази с витамин В😊

# 44
Не съм.
Бих започнала с Ябълков оцет + зелена ябълка + витамин B2, и ще продължа с:
https://revita.bg/shop/kombucha-s-praskova-probiotichna-podkrepa … taciya-30-sasheta

Общи условия

Активация на акаунт