Къде в София - тема 6

• 14 576
  • 252
  •   1
Отговори
# 1
От къде да си купя сребърни обици в София? Държа да са евтини, да е английско закопавчаване, да има избор от модели и търпеливи продавач консултанти.

# 2
Магазинът в подлеза на Плиска.
Магазините Кристел. Има ма МС Сердика, на Пиротска, близо до Руски паметник.

# 3
  • Melmak
На Графа има няколко магазина за сребро и съм виждала, че имат голям избор. Не мога да кажа име, но от Попа, като тръгнеш в посока Алабин има доста.

# 4
А знаете ли дали в събота работи и с какво работно време е бижутерът на Графа, който е в непосредствена близост до Бирсе до канала? Мерси.

# 5
  • SF
Къде в София могат да ми поправят сребърна гривна с камъни?

# 6
  • София
Здравейте!Къде в София в този сезон продават летни дрехи?Трябва ми бял панталон и летни сака...

# 7
  • София
Къде в София могат да ми поправят сребърна гривна с камъни?

На Граф Игнатиев, по посока пл. Славейков, срещу новия Про маркет.
Магазин за сребро е, на витрината има голям надпис, че правят и ремонти.

# 8
Къде могат да оправят или сменят катарама на хубав кожен колан ? Всичко му е добре, съвсем новколан, но е с две лица и катарамата имаше един механизъм да се завърта, за да асе ползват двете лица . Счупи се механизма. Колана е съвсем нов и хубав.

# 9
Къде в София има аптека  Гален?

# 10
  • Melmak
Къде в София има аптека  Гален?

На сайта го пише

# 11
Къде мога да открия суров кадаиф, проверих в няколко турски сладкарници, но нямат.

# 12
"Пастане" на пазара в Младост 1.

# 13
  • София, Лагера
Момичета, къде в София мога да ям в ресторант / кръчма пача? Такова нещо нито аз мога да сготвя, нито някой, когото познавам, а много ми се яде, от дете не съм яла! С много чесън!

Също и къде мога да намеря сланина за пръжки. Този път искам сама да си ги приготвя, разучих как ставало.

# 14
  • Melmak
И аз обичам, но да ти кажа не съм виждала пача, а често ям на ресторанти. Дори в разни шкембеджийници не съм виждала. Мисля, че е малко “нишов” специалитет, рядко срещам хора да обичат. Освен това трябва повечко да се чистят крачетата, като се готви и не знам колко биха се постарали.

Освен да намериш рецепта и да си направиш, пускат крачета по магазините.

Общи условия

Активация на акаунт