Къде в София - тема 6

• 14 241
  • 247
  •   2
Отговори
# 45
Къде около центъра има хубав шал и ръкавици на прилична цена за жена.

# 46
Къде около центъра има хубав шал и ръкавици на прилична цена за жена.
В HM гледах много хубави ръкавици и шалове. В момента даже имат намаления и във физическите магазини.

# 47
  • София
Търся си дамски топли  боти 42-43. Трудна работа, омръзна ми да нося мъжки обувки...
В Крачун вече няма голям избор, в Сиси,  Модаиталиана и магазините за немски обувки също. Или нямат топъл хастар, или са с много тънка подметка.

# 48
Някъде гледах големи номера дамски зимни модели. Или беше в Тенденз, или в Мат стар. Имаше до 43-44 размер. Даже и дали не бяха естествена кожа. Като се прибера, ще питам детето, че бяхме с нея.
Но не пречи да ги провериш и двата. Доскоро и в двата имаше намаления на зимните обувки.

# 49
  • София
Къде имат физически магазин? Онлайн не поръчвам вече, омръзна ми да връщам, все са по-къси.

# 50
ехк, Тамарис имат големи дамски номера (41,42, за 43 не съм проверявала, но някои модели са уголемени), купувах тази година и боти, и ботуши. Имат магазин на Витошка, в България мол и сигурно на др места, тези посещавам аз, че са ми удобни.

# 51
Търся си дамски топли  боти 42-43. Трудна работа, омръзна ми да нося мъжки обувки...
В Крачун вече няма голям избор, в Сиси,  Модаиталиана и магазините за немски обувки също. Или нямат топъл хастар, или са с много тънка подметка.
Да не се счита за реклама, но вижте обувназона.

Скоро попаднах в един магазин на Графа. След църквата, в ляво, като се отива към стадиона. Беше под скеле, нещо ремонтираха. Огромен избор на шалове и ръкавици.
Шаловете по 10-15 лв.

# 52
  • София
Момичета, дайте изпитан сайт с бърза доставка на подаръчни кошници на територията на София. До сега съм поръчвала само с Елфите:
https://www.elfite.net/, но искам нещо ново.

# 53

Ако не намериш във физически магазин в Асос също има доста модели и връщането е безплатно.

# 54
  • София
Търся панталони,дънки за младеж 1.95 см.В моловете все къси,крачоли 112 см поне 😒

# 55
  • София
Гледайте размерите да са с W L. Едното е обиколката на талията, другото е дължината. Мъжът ми такива гледа. Вече в повечето магазини са така

# 56
мамми наистина вижте магазини с дънки с размери W L и с добро обслужване. Като ви помогнат да намерите правилен размер шече може да си купувате сами.

# 57
  • София
мамми наистина вижте магазини с дънки с размери W L и с добро обслужване. Като ви помогнат да намерите правилен размер шече може да си купувате сами.

Кои магазини са,въпроса е,че младежа е много висок и слаб.

# 58
Аз не живея в София, но при нас например фирмени на Levi`s или Mustang имат добро обслужване и много консултанти вътре. И моето расте с дълги краци и слабо и го оставихме на една консултантка в  Levi`s , която добре се справи. Излезнахме с 3 панталона , много добре. Но ни каза , че в случаи с такива краци може да са малко широки в кръста. И взехме и един колан. Съвсем малко са широки в кръста . Много се харесва с тях.
Преди това сме пазарували от Mustang и там беше гоямо консултиране докато се улучи модел и размер. Не всички модели стават за всички . Ще ви консултират.
А сега се сетих, че в София другите ми 2 момчета мериха в https://teodor.bg/ на Витошка, с добра консултация и те намериха хубави панталони.

# 59
Търся панталони,дънки за младеж 1.95 см.В моловете все къси,крачоли 112 см поне 😒

Моят "младеж" на въпросът отговори "на различни места, но най голям избор има в peek & cloppenburg" ,
това в Тъ Мол.  А скоро си беше купил от Абаут ю,  крачолите му бяха доста дълги, беше на косъм да ги върне.
Но както са ви посъветвали и другите, най- важното е W L и колан Simple Smile
След 5-6 години нещата се "наместват" и без колан, но дължината си остава Joy

Общи условия

Активация на акаунт