Дубай /Тема 18/

• 4 776
  • 76
  •   1
Отговори
  • София
Дубай/Тема 18/

Последна Тема:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1640071

Информация от тити тук:
https://www.bg-mamma.com/?topic=1190263

Marsa Al Arab, официално отвори врати, предефинирайки ултралуксозното гостоприемство.
Завършвайки морската трилогия на Jumeirah Group заедно с вълнообразния Jumeirah Beach Hotel и платновидния Burj Al Arab, новата лайфстайл дестинация съчетава богатство с морска елегантност.
С 386 стаи и апартаменти, 82 обслужвани резиденции и яхтено пристанище с 82 места за суперяхти!

Jumeirah Marsa Al Arab

Приятни пътувания!

Последна редакция: вт, 25 мар 2025, 09:47 от Рaдост

# 1
  • София
Първа се записвам с уникален Дубай.Бих отишла отново и отново❤️.

# 2
  • Бургас
Първа се записвам с уникален Дубай.Бих отишла отново и отново❤.
Има нещо магично в този град, което те кара да се връщаш пак и пак❤!

# 3
  • София
Вече имам зад гърба си 3 посещения в Дубай, беше любов от пръв поглед! Благодаря и аз за темата!

# 4
И аз се записвам. Нашето пътуване скоро предстои, самоорганизирано . Когато се върна ще споделя.

# 5
Благодаря за темата.
На 27ми заминаваме, за първи път, а вече планувам и следващо посещение. Дано така ни хареса, както си представям.
Имаме една свободна вечер, и трябваше да е за шоуто La perle, но билетите са свършили. Чудих се с какво да го заменя и приятелка ми препоръча известният бюфет в Гастрономи на хотел Атлантис. Някой с отзиви?

# 6
  • София
приятелка ми препоръча известният бюфет в Гастрономи на хотел Атлантис. Някой с отзиви?
Atlantis the Royal Dubai е един от 10те най-добри хотела в света за 2024год.
Новото архитектурно чудо на Дубай, засенчва по изящество, лукс и красота дори Бурж Ал Араб. Да отидеш до Дубай и да не го видиш само след година две със сигурност ще е като да отидеш до Рим и да не видиш папата. Вода, примесена  с огън, пеещи и светещи фонтани, безкрайни мраморни фоайета, няколко етажни аквариуми и още, и още, толкова колкото погледа ти може да улови в този уникален архитектурен шедьовър....Затова и през декември, при последното ни посещение в Дубай решихме да вечеряме в него, по-точно в единствения му ол инклузив ресторант- Gastronomy. Резервацията за него разбира се както и за останалите над 10 ресторанти / от тях само 4 са със звезди Мишлен/ и още толкова барове трябва да се направи предварително. И няма да съжалявате ако го направите, защото наистина си заслужава!

# 7
Благодаря много Роже, правя резервацията за Гастрономи още днес. Simple Smile

# 8
  • София
Роже, като се направи резервация за този ресторант, добре, но всъщност как покрай това може да видиш и другите неща, които си изброил? Обикаляш свободно из хотела? Колко ориентировъчно излиза на човек?

# 9
  • София
Роже, като се направи резервация за този ресторант, добре, но всъщност как покрай това може да видиш и другите неща, които си изброил? Обикаляш свободно из хотела? Колко ориентировъчно излиза на човек?
цената за 1 човек за резервация в ресторант Gastronomy е 325 дирхама на човек. В тази цена влиза само храната, напитките, които ще поръчвате си ги плащате отделно. Може да ядете колкото искате, има седем осем различни станции / салати, десерти, барбекю, морски дарове, пици, паста и т.в./ и си вземате колкото пъти искате.
Можете да отидете и час или два по-рано, показвате резервацията и влизате, можете да останете и след това. Можете да се разхождате свободно по цялата територия на хотела, и свободно на партерния етаж, който е от два етажа всъщност. Можете да останете и след това  и да седнете на някой бар в лобито или терасата към фонтаните

# 10
  • София
Благодаря, Роже!

# 11
  • София...........
Записвам се в темата Simple Smile
Върнахме се миналата седмица след поредно посещение, но вече планувам следващото.
Роже , ти с тези цветни разкази за Gastronomy още повече ускоряваш плановете ми Sweat SmileJoy

# 12
От кой сайт направихте тази резервация и имаше ли някаква гледка ?
The Pointe  срешу Атлантис  в момента било затворена зона, в момента събарят всичко там  Цитирам:
(търговска и развлекателна зона срещу Atlantis) в момента се разрушава. Целият район се реконструира, вероятно за нови проекти.

# 13
  • на село
Здравейте, препоръчайте хотел на добра локация (примерно до Дубай мол) за 1-2 нощувки. Имам свързващ полет и мисля, че е крайно време да останем веднъж в Дубай, не само да го прелитаме.

# 14
  • София
Здравейте! Някой ходил ли е в One&Only The Palm. Препоръчаха ни, да го посетим - задължително. Забележително красиво било. Влиза се с резервация. Колебая си, дали да не отделя времето вместо за One&Only The Palm, за посещение в Gastronomy. Прочетох тук, а и написаното на други места. Мисля, че освен вкуно е и много атрактивно - 17 открити станции за готвене, различни кухни ...
За всяко мнение ще съм благодарна!

Общи условия

Активация на акаунт