Къде в София - тема 6

• 14 439
  • 248
  •   1
Отговори
# 30
  • София
Hexe2021, ще съм благодарна за контакти на лично.

# 31
Hexe2021, ще съм благодарна за контакти на лично.

Изпратих Simple Smile

# 32
Здравейте, в коя от веригите (освен Кауфланд) или друг магазин в София, може да се купи ВЕГАН салам слайс?

Последна редакция: нд, 01 дек 2024, 22:05 от bgladybg

# 33
Къде мога да си сложа на екрана на телефона силиконов протектор, залепен с УВ лапмпа? Като се сложи, държи здраво и предпазва много добре, дори извити екрани.
Заведоха ме лятото в друг град и стана бетон, но все пак се цепна протекторът след като тригодишното го шибна с камък с все сила, та трябва да го сменя, че ме дразни Grinning

# 34
  • София, България
Здравейте, в коя от веригите (освен Кауфланд) или друг магазин в София, може да се купи ВЕГАН салам слайс?

Аз понеже съм спряла лактозата и си купувам само безлактозни продукти се оглеждам доста по магазините. Истинско предизвикателство е  да се намерят такива продукти по супермаркетите. Изключително съм доволна от зареждането на по-големите магазини на Фантастико. До офиса ми в Младост 3-4 има едно голямо Фантастико и от там минавам да пазарувам за такива продукти. Има безлактозна моцарела прясна, настъргана за пица, сирене, кашкавал, котидж, рикота и всички без лактоза... По другите магазини единствено мога да намеря безлактозно прясно мляко на Маджаров 3,5% и толкова. Единственият вариант за по-нисък процент прясно мляко е на Лидъл.

Относно слайсове по същия повод има доста богат асортимент от веган слайснати саламчета, различни варианти в това Фантастико. Естествено другите опции са да се види веригата на Зоя, Зелен. В Парадайс Мол също има био магазин, в който се предлагат органични и веган продукти. но не съм се заглеждала по хладилнита витрина много.

# 35

Аз понеже съм спряла лактозата и си купувам само безлактозни продукти се оглеждам доста по магазините. Истинско предизвикателство е  да се намерят такива продукти по супермаркетите. Изключително съм доволна от зареждането на по-големите магазини на Фантастико. До офиса ми в Младост 3-4 има едно голямо Фантастико и от там минавам да пазарувам за такива продукти. Има безлактозна моцарела прясна, настъргана за пица, сирене, кашкавал, котидж, рикота и всички без лактоза... По другите магазини единствено мога да намеря безлактозно прясно мляко на Маджаров 3,5% и толкова. Единственият вариант за по-нисък процент прясно мляко е на Лидъл.

Относно слайсове по същия повод има доста богат асортимент от веган слайснати саламчета, различни варианти в това Фантастико. Естествено другите опции са да се види веригата на Зоя, Зелен. В Парадайс Мол също има био магазин, в който се предлагат органични и веган продукти. но не съм се заглеждала по хладилнита витрина много.
Благодаря!

# 36
  • София
Къде мога да си сложа на екрана на телефона силиконов протектор, залепен с УВ лапмпа? Като се сложи, държи здраво и предпазва много добре, дори извити екрани.
Заведоха ме лятото в друг град и стана бетон, но все пак се цепна протекторът след като тригодишното го шибна с камък с все сила, та трябва да го сменя, че ме дразни Grinning

В The Mall, на 2 етаж, има един магазин за телефони втора употреба, близо до Humanic се пада. Там слагат такива протектори.

# 37
  • София, Лагера
Мили дами, имате ли идея как мога да се сдобия със силиконова каишка за часовник Swatch?

# 38
Мили дами, имате ли идея как мога да се сдобия със силиконова каишка за часовник Swatch?
От магазин, в който се продава марката. Между другото това беше основната причина да спра да купувам часовниците им. Много специфични каишки

# 39
  • София, Лагера
Благодаря, Г-жа Рамацоти. Днес ходих до МОЛ София, откъдето съм купувала часовника, но вече нямат магазин там. Ако някой се сеща за физически магазин, където мога да погледна каишките, моля да сподели!

# 40
В The Mall имаше, някой сеща ли се има ли го още? Върти ми се около втория етаж до Хюманик.

# 41
  • София
В търсене съм на топли мъжки обувки, с по-дебел грайфер от физическимагазин. Не носи боти, а с обикновените обувки измръзна и сега е с бронхит. Предпочитам района около Подуене, Гео Милев, Плиска. Онлайн не е вариант, защото вече върнахме 2 чифта, широк е крака отпред и е добре да се пробват, а и е междинен размер.

# 42
  • София
Ако питаш за кожа и не е над 45 номер, виж Мода Италиана. На кръстовището на Дондуков и Раковска. Подбрана стока поддържат от години.

# 43
В Humanic в Сердика има доста избор.

# 44
Вижте мъжките обувки на Тамарис. Имат магазини в няколко мола и на Витошка.

Общи условия

Активация на акаунт