Къде в София - тема 6

• 14 205
  • 244
  •   5
Отговори
# 15
  • пустинята Гоби
Сланина продават в хранителните магазини. От Кауфланд съм купувала и от фермерския пазар на Римската стена. Виж пача не обичам и не съм търсила.

# 16
Ние зимата сме яли в Кремиковски манастир. Вътре има малко заведение. Имаха пача имаха и качамак.

# 17
За пача провери тук - от търсачката  Simple Smile
https://www.degeia.com/
въпреки, че не знам какво има да те събори една пача, та да не си я направиш сама, но ти си знаеш.
Месо за пръжки видях да продават в ЛИДЛ /от пресен свински бекон, нарязано, без кост и кожа/,  сигурно има и другаде.

# 18
  • София
Момичета, къде в София мога да ям в ресторант / кръчма пача? Такова нещо нито аз мога да сготвя, нито някой, когото познавам, а много ми се яде, от дете не съм яла! С много чесън!

Също и къде мога да намеря сланина за пръжки. Този път искам сама да си ги приготвя, разучих как ставало.

Потърсете "холодец" в Березка. Ние често си купуване, 1:1 с пачата от моето детство.

# 19
  • София, Лагера
За пача провери тук - от търсачката  Simple Smile
https://www.degeia.com/
въпреки, че не знам какво има да те събори една пача, та да не си я направиш сама, но ти си знаеш.
Месо за пръжки видях да продават в ЛИДЛ /от пресен свински бекон, нарязано, без кост и кожа/,  сигурно има и другаде.
О! Аз живея до Дегея! Laughing

Рима, благодаря ти за отговора, но холодец е от език, не е пача. Много го обичам, редовно си взимам, но не е същото!

Благодаря за отговорите, дами!

# 20
  • София
Здравейте, къде в София мога да купя готова питка/погача? Сега разбрах, че днес е ден на християнското семейство и би билп хубао да има довечера погача на масата. За предпочитане са източните квартали.

# 21
  • София
Здравейте, къде в София мога да купя готова питка/погача? Сега разбрах, че днес е ден на християнското семейство и би билп хубао да има довечера погача на масата. За предпочитане са източните квартали.

Вижте в Нилана и Ни-кай. От Нилана няколко пъти съм купувала, но сутрините...

# 22
  • София
И във Фантастико съм виждала питки.
Ако не намериш - може да направиш от готовото тесто за мекици.
Има го навсякъде, правила съм с него.

# 23
Здравейте, знаете ли къде има такива бонбони - прасковени пръстенчета? В Кауфланд има подобни, но не са на същата марка и са с малко по-различен вкус, а аз търся точно тези

Последна редакция: пт, 22 ное 2024, 17:59 от Lavender44

# 24
  • София
Здравейте, някой може ли да препоръча майстор, който да ми смени термокрановете на радиаторите за парното?

# 25
Има ли в Центъра сладкарница, в която на момента могат да ми направят надпис на торта, която купя?

# 26
  • софия
Никога не ми е трябвало, но във всяка сладкарница, в която правят торти, би трябвало да могат.
Избери си сладкарница и питай. В центъра има Тита, Славенко. По Раковски имаше няколко.

# 27
И аз това мислех, но честно казано май им ги носят готови. Само в Орсети на Дондуков имат цех, за друга не се сещам.

# 28
  • софия
Не е така. И на двете места цехът е там. На Славенко се вижда долу.

# 29
Здравейте, някой може ли да препоръча майстор, който да ми смени термокрановете на радиаторите за парното?

Съвсем скоро ползвах фирма, която намерих в интернет. Мога да ти я пратя на лично. Много бързо и точно, но цената е 80 лева за 1 бр., на мен ми се вижда ужасно много. Между другото се оказа елементарно. Мисля, че всяка от нас може да се справи.

Общи условия

Активация на акаунт